Перейти до змісту

Наші сни

vampirich

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не знаю з чим це пов"язано, але мені дуже часто сняться чудернацькі і неординарні сни... Типу як попугайчики навесні із землі викопуються і т д :)

Пропоную в цій темі писати всілякі сни, що нам сняться.

Почну з того що наснилося сьогодні.

Снилося що я з групою туристів мав відвідати якийсь військовий бункер. Я прийшов на місце - нікого немає. Вирішив сам подивитися що там і як. Поки зібралася група, то я вже й сам весь бункер облазив і сам став туристам проводити екскурсію. Повернувши в один з проходів ми вийшли до якоїсь бухти, де стояв човен, і люди підозрілого вигляду вантажили у нього ящики. Побачивши нас, вони дістали автомати і почали стріляти. Я теж дістав невідомо звідки гвинтівку і почав відстрілюватися.. І тут мене розбудила сусідова автівка з прогорівшим глушником :)

Потім як ще трішки до "пора вставати" дрімав, то снився персонаж типу якогось крилатого рогатого демона... але сюжет того сна не запам"ятався :)

Хто наступний?;)

Опубліковано

Не знаю з чим це пов"язано, але мені дуже часто сняться чудернацькі і неординарні сни... Типу як попугайчики навесні із землі викопуються і т д :)

Пропоную в цій темі писати всілякі сни, що нам сняться.

Почну з того що наснилося сьогодні.

Снилося що я з групою туристів мав відвідати якийсь військовий бункер. Я прийшов на місце - нікого немає. Вирішив сам подивитися що там і як. Поки зібралася група, то я вже й сам весь бункер облазив і сам став туристам проводити екскурсію. Повернувши в один з проходів ми вийшли до якоїсь бухти, де стояв човен, і люди підозрілого вигляду вантажили у нього ящики. Побачивши нас, вони дістали автомати і почали стріляти. Я теж дістав невідомо звідки гвинтівку і почав відстрілюватися.. І тут мене розбудила сусідова автівка з прогорівшим глушником :)

Потім як ще трішки до "пора вставати" дрімав, то снився персонаж типу якогось крилатого рогатого демона... але сюжет того сна не запам"ятався :)

Хто наступний?;)

УААУ..... :blink:

Опубліковано

Сны надолго в памяти не задерживаются-минут 10 после пробуждения и прощайте бобры-мутанты и гномофеи

От тільки не треба про бобрів-мутантів, я тоді дійсно злякався і до сих пір пам'ятаю.

Опубліковано

мені доречі останнім часом теж сни цікаві почали снитись.

пам'ятаю як бігав біля школи з дівчиною якоюсь на плечах і чужих відстрілював з мисливської рушниці.

а ще часто сниться що підстрибуєш і бльо натурально летиш майже без гравітації, тільки за верхівки дерев тримаєшся.

інколи сон як кіно - довгий, з ефектами\погонями\стріляниною\сіськамє, а зранку згадати нереально.

а буває що буквально декілька різних епізодів в пам'яті на день-два лишаються.

Опубліковано

Я тут давав цікаву силку...

Почёл Сцилко на вікі буду пробовать.

Тема нехай живе, доречі, по снах можна сказати дещо по людині, наприклад її інтереси і т.д.

Ввечері як буду з ПК то можливо напишу як уві сні втікав спочатку від тролейбуса а потім від водія тролейбуса, за те що переходив дорогу не в відведеному місці і чють не переїхала та рогата худоба, потім коли показав середній палець водієві і почав втікати Гг. усп вже написав :D

З.І. Сни не обов'язково запам'ятовувати, їх треба просто записувати на листочку як тільки прокинувся.

Опубліковано

З.І. Сни не обов'язково запам'ятовувати, їх треба просто записувати на листочку як тільки прокинувся.

колись так і робив... тримав зошит під диваном, і прокинувшись достатньо було накидати кілька ключових слів типу "гори човен пташка", щоб потім без проблем пригадати сон

зараз і так ніби досить часто сни запам"ятовуються. Можливо через те що надо дивні?

Опубліковано

Останнім часом сни взагалі пригадати не можу, дуже рідко попаде яскравий який на ранок можна пригадати.

А за минулу перспективу виділив би свій ТОП самий яскравих снів:

1. Усвідомити в сні що це сон. Коли якимось образом тебе озаряє що спиш, і починати події сну повертати за власним бажанням. Правда чомусь після того швидко просинався, не вдавалось намоделювати собі пригодницьких блокбастерів. (Матриця розуміла що програма виполнила недопустиму операцію і закривала )

2. Додивитись продовження сну: коли від якогось стороннько звуку/шуму просинаєшся на якомусь дуже цікавому сні, одразу намагаєшся заснути і додивитись продовження. І головне що кілька разів таке вдавалось.

3. Неопісуємий ужас: Коли сниться якась потвора/монстр/ісчадіє ада, ти з трєпєтом зі сторони за цим наблюдаєш, воно ніби одразу відчуває твій погляд і просто блискавично починає на тебе бігти, ти "непочєлавєчєскі" ачкуєш зриваєшся тікати... і відчуваєш що ноги не слухаються, не можеш зробити й кроку, і ачкуєш ще більше. (видно одіяло стримує ноги і сниться що буксуєш)

Опубліковано

ІncvizitoR описав вточку типи більшості снів, які нам сняться.

А чи снилися вам сни, які запам'яталися на все життя?

Опубліковано

ІncvizitoR описав вточку типи більшості снів, які нам сняться.

А чи снилися вам сни, які запам'яталися на все життя?

Це мабуть повинні бути віщі сни...

Опубліковано

Це мабуть повинні бути віщі сни...

Не факт.

Свого часу дуже багато пояснила в моїх майбутніх снах прочитана "Психологія сновидінь" Фройда. Суперова книжка, але тоді (років 10 назад) була важкувата для мене. Тим не менше...

Опубліковано

Я її тільки трохи прочитав, наскільки я зрозумів, то вся суть в тому, що сни - втіленя наших мрій !!

Опубліковано

менi от цiкаво, звiдки мозок черпає сам сюжет для сну? Адже мені інколи такі речі сняться, які я навіть і не чув/бачів, доречі! Мені одному сниться музика?

Опубліковано

менi от цiкаво, звiдки мозок черпає сам сюжет для сну? Адже мені інколи такі речі сняться, які я навіть і не чув/бачів, доречі! Мені одному сниться музика?

Коли спати лягаєш, навушники з вух витягай ;)

Опубліковано

Коли спати лягаєш, навушники з вух витягай ;)

да вони самі зпадають :D

на рахунок, сни - наші мрії, а як що до віщих снів? Причьому є люди яким вони сняться не раз чи два, а постійно...

Опубліковано

сни - втіленя наших мрій

про між іншим і для вдоволення свого его:

прикольно англійською виходить - "dreams - the embodiment of our dreams".

:)

В першу чергу, по Фройду, сон - втілення пережитого за останній день/два. Не буду писати результати власного аналізу власних снів - багато таких прикладів є у Фройда.

Опубліковано

сьогоднішній сон попсовіший - скоріше наслідок того, що вчора трішки довелося побавитися в фотошопі.

Снилося що на лугу, густо порослим різною травою і бур"янами мені потрібно назбирати рослин певного виду. А вони лиш де-не-де поодинко ростуть, і за іншою рослинністю їх майже і не видно. І у ві сні мені прийшла ідея "а якщо просто повідключати слої з іншими травами, а лишити видимим лише один слой, саме з потрібними мені рослинами?

"відключив".. Побачив перед собою текстурку квадратиками, якою зазвичай в фотошопі прозорість показують, на місцями були потрібні мені рослини. пішов збирати :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...