Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вопрос к автолюбителям: пользуетесь ли Вы ремнями безопасности?

Если вы отказываетесь от ремня - что спасёт Вас в случае столкновения со встречным автомобилем или деревом? Или такая ситуация может быть с кем угодно, только не с Вами?

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Ссылки ниже - последствия игнорирования ремня, когда одно тупое тело убивает троих человек... ;)

Ремни безопасности (инет)

Ремни безопасности (ФТП)

Почему такую вот социальную рекламу не крутят вместо "Черниговского" и "Благова"?!

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

поамал 2 ребра

ключицу

сотресение

и куча синякофф везде :()

как не странно отец был за рулем ... и почти не поламался :P подушки :P)))

я сидел справа сзади(не за водилой)

и прям в мой бок жигуль 7ка заехал :)

баба пьяная за рулем

у нас 318 БМВ было ...

все происходило в центре ... на против солнышка :)

эт давно было .. лет 8-10 назад

Опубліковано

мене якось штрафанули за ремні,колись теж був мсячник безпеки,було це в Тернополі,коли я їхав за товаром,після цього я пристібнувся,але після того як я зьїздив в Чернівці та повернувся назад пристегнутий ремнями то в Луцьку думав що повішусь,так ломило все тіло і все боліло ((( Розумом розумю що пристібатись треба ,а витримати таку каторгу мені дуже тяжко (((

ЗІ А на Т4 Вольксваген подушки ставлять ? чи ставится десь у Луцьку цей прибамбас взагалі і скільки все це коштує ?

Опубліковано

Пристёгиваться НУЖНО! Но я со 100% уверенностью думаю что большинство из нас игнорируют ремни безопасности. Да и сам я грешен. Но почему как только мы пересекаем государственную границу АВТОМАТИЧЕСКИ пристёгиваемся ??!! Или климат другой? А всё дело в законодательстве! Всё обстоит также как и со страхоаками. Пока не поднимут этот вопрос на гос., уровне так и всё останется...

Р.S. Сам я пристёгиваюсь только тогда когда скорость моего авто переходит за стабильные 120 км....

Опубліковано

встановити новы подушки не дешево :)

я раз на форді паркувався біля дому ... не рощітав ... і легенько в стєну вперся :)

вистрилили подушки :)

я з побитим носом і фінігалом біля ока ...

+ в машині дратівливо блимала лампочка ... яка показувала шо нема подушок ...

вийшло десь під 300 у.е.

Опубліковано

колись дивився якусь передачу авто-тематики і гостем програми був Моланов. Питали про ремені безпеки - він сказав щось на зразок - Користуватись пасками безпеки - так чи ні? За "Ні" я чув лише один аргумент - незручно. За "Так" я вам назву сто аргументів!

:jeer:

Тут ще врахувати які саме паски. Знаю що дійсно ефективними можна назвати лише з системами натягування при ударі. ну на зразок AUDIшної ProTen (вроді так зветься)... Вони при ударі міцно притискають вас до крісла

Так само і еірбег без пасків безпеки часто ох які травми робить... Ефективна саме звязка 1+1

Опубліковано

Ременями безпеки користуватися треба, але я вже й не пам'ятаю коли в Луцьку бачив таке. Переважна більшість не пристібаються. Та й на це уваги майже не звертається. ДАІшники навіть зв'язуватися не хочуть.

P.S. Позавчора в Cтрумівці розбився пацан. Сьогодні похорон.

Опубліковано

подушка без песку бкзпеки мінімум поломаний ніс ...

ви уявіть шо після удару вас кидає на шкло .. а звідти така ж сила валить по морді і кидає назад :)

а якшо кришкою з руля ... в морду ... це не жарти ...

і чого кажуть шо дітей до 12ти років неможна возити зпереду :)

бо подушка їх вбиває :)

це написано на всіх американських тачках :)!!!!!!!!!!

раджу прислухатись ...

бо для спрацювання подушки вистачить удару молотком по правильному місці :)

або в фаркопф комусь заїхати ... і Ваша дитина мертва :jeer:

З.І.

згадав.

бачив по діскавері колись ...

якшо в вас нема підголовніка ... (всі ж розуміють про шо я)

і вистрелила подушка :)

скачіть від радості :)

в вас зломана шия :)

так вот на прикладі діскавері чувак приїхав додому ... все як звичайно ... ліг спати ...

і не проснувся ...

тобто був перелом ... але якось воно там не зрушилось ... а коли ліг ... дьорнув головою .. і все :) на одного ваділу меньше

• 2 року потому...
Опубліковано

Завжди пристібаюся. Винятком може бути ситуація, коли мені впродовж 10-15 хвилин треба буде 3-4 рази виходити з авто. А так - завжди.

Опубліковано

Заджди пристібаюсь. І дружину привчив. Спочатку був дискомфорт від ременя, проте після 2-х поїздок виник зворотній ефект - дискомфорт при його відстуності :) Всіх, хто до мене в машину сідає також примушую пристібатись, інакше нехай йдуть пішки. І крісло дитяче відразу купив. Навідь коли їхати 500 метрів - завжди малого пристібаю. Ніколи не знаєш, де з тобою може статись біда. Навідь приклацуюсь, коли в таксі їду. Таксисти, що цікаво, до цього досить спокійно ставляться.

Проте дивує відношення до пасивної безпеки переважної більшості друзів/знайомих. Одні взагалі не хочуть слухати, інші здавалось би не сперечаються, що це добре і корисно, проте самі також практично ніколи пасками безпеки не користуються. А кума взагалі якось здивовано запитала, навіщо я купив дитяче крісло. Притому що її сину вже 6 років. Ну що я міг їй сказати...

ЗІ. До-речі, на багатьох автомобільних форумах цей значок *//* означає, що людина завжди пристібається. ;)

ЗІІ. Відео шикарне!

Опубліковано
Не пристібаюсь.

P.S. Добавте голосувалку.

Потрібно вже в модераторів просити щоб добавили голосовалку, ато в мене вже немає прав редагувати тему.

P.S. Адміни чи модератори добавте голосовалку.

Опубліковано

тема - баян, хотя и полезный. кто еще не успел проголосовать за ремни, может сделать это здесь

лично я пристегиваюсь всегда, что советую и всем своим пассажирам :ok2:

ps. вот это видео тоже весьма креативно

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...