Перейти до змісту

Ремни безопасности

ursa

Безопасность в автомобиле  

174 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Вопрос к автолюбителям: пользуетесь ли Вы ремнями безопасности?

Если вы отказываетесь от ремня - что спасёт Вас в случае столкновения со встречным автомобилем или деревом? Или такая ситуация может быть с кем угодно, только не с Вами?

Есть ли у Вас в машине Эир-бэги (подушки)? Или же в лом выкидывать деньги на такие "понты"?

Приходилось ли участвовать в серьёзных авариях? Если да - как ощущения после?

Ссылки ниже - последствия игнорирования ремня, когда одно тупое тело убивает троих человек... ;)

Ремни безопасности (инет)

Ремни безопасности (ФТП)

Почему такую вот социальную рекламу не крутят вместо "Черниговского" и "Благова"?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 86
  • Створено
  • Остання відповідь

поамал 2 ребра

ключицу

сотресение

и куча синякофф везде :()

как не странно отец был за рулем ... и почти не поламался :P подушки :P)))

я сидел справа сзади(не за водилой)

и прям в мой бок жигуль 7ка заехал :)

баба пьяная за рулем

у нас 318 БМВ было ...

все происходило в центре ... на против солнышка :)

эт давно было .. лет 8-10 назад

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

афігеть - ТУТ

це гроб на колесах...

а ще таз 2107 - ТУТ

а ще таз мильниця (10ка) -

да и с ремнями толку мало :(

гляньте кто не видел :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пристегиваться нужно однозначно.

Вот еще интересная ссылочка по безопасности:

http://cartest.omega.kz/crash.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мене якось штрафанули за ремні,колись теж був мсячник безпеки,було це в Тернополі,коли я їхав за товаром,після цього я пристібнувся,але після того як я зьїздив в Чернівці та повернувся назад пристегнутий ремнями то в Луцьку думав що повішусь,так ломило все тіло і все боліло ((( Розумом розумю що пристібатись треба ,а витримати таку каторгу мені дуже тяжко (((

ЗІ А на Т4 Вольксваген подушки ставлять ? чи ставится десь у Луцьку цей прибамбас взагалі і скільки все це коштує ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пристёгиваться НУЖНО! Но я со 100% уверенностью думаю что большинство из нас игнорируют ремни безопасности. Да и сам я грешен. Но почему как только мы пересекаем государственную границу АВТОМАТИЧЕСКИ пристёгиваемся ??!! Или климат другой? А всё дело в законодательстве! Всё обстоит также как и со страхоаками. Пока не поднимут этот вопрос на гос., уровне так и всё останется...

Р.S. Сам я пристёгиваюсь только тогда когда скорость моего авто переходит за стабильные 120 км....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

встановити новы подушки не дешево :)

я раз на форді паркувався біля дому ... не рощітав ... і легенько в стєну вперся :)

вистрилили подушки :)

я з побитим носом і фінігалом біля ока ...

+ в машині дратівливо блимала лампочка ... яка показувала шо нема подушок ...

вийшло десь під 300 у.е.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це десь майже 3 роки назад було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

колись дивився якусь передачу авто-тематики і гостем програми був Моланов. Питали про ремені безпеки - він сказав щось на зразок - Користуватись пасками безпеки - так чи ні? За "Ні" я чув лише один аргумент - незручно. За "Так" я вам назву сто аргументів!

:jeer:

Тут ще врахувати які саме паски. Знаю що дійсно ефективними можна назвати лише з системами натягування при ударі. ну на зразок AUDIшної ProTen (вроді так зветься)... Вони при ударі міцно притискають вас до крісла

Так само і еірбег без пасків безпеки часто ох які травми робить... Ефективна саме звязка 1+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ременями безпеки користуватися треба, але я вже й не пам'ятаю коли в Луцьку бачив таке. Переважна більшість не пристібаються. Та й на це уваги майже не звертається. ДАІшники навіть зв'язуватися не хочуть.

P.S. Позавчора в Cтрумівці розбився пацан. Сьогодні похорон.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подушка без песку бкзпеки мінімум поломаний ніс ...

ви уявіть шо після удару вас кидає на шкло .. а звідти така ж сила валить по морді і кидає назад :)

а якшо кришкою з руля ... в морду ... це не жарти ...

і чого кажуть шо дітей до 12ти років неможна возити зпереду :)

бо подушка їх вбиває :)

це написано на всіх американських тачках :)!!!!!!!!!!

раджу прислухатись ...

бо для спрацювання подушки вистачить удару молотком по правильному місці :)

або в фаркопф комусь заїхати ... і Ваша дитина мертва :jeer:

З.І.

згадав.

бачив по діскавері колись ...

якшо в вас нема підголовніка ... (всі ж розуміють про шо я)

і вистрелила подушка :)

скачіть від радості :)

в вас зломана шия :)

так вот на прикладі діскавері чувак приїхав додому ... все як звичайно ... ліг спати ...

і не проснувся ...

тобто був перелом ... але якось воно там не зрушилось ... а коли ліг ... дьорнув головою .. і все :) на одного ваділу меньше

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 року потому...

А ви пристібаєтесь ременями безпеки?

Ремені безпеки пропагує «німа» реклама.ВІДЕО

Раджу подивитись це відео.

ПОСИЛАННЯ НА ВІДЕО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По місту деколи, а от за містом обовязково і світлу пору доби вмикаю ближне світло фар.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ух ты, ролик пипец сильный

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пристібаюсь завжди і заставляю пасажирів пристібнутися.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди пристібаюся. Винятком може бути ситуація, коли мені впродовж 10-15 хвилин треба буде 3-4 рази виходити з авто. А так - завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо ремені наявні, то завжди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пристібаюсь.

P.S. Добавте голосувалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заджди пристібаюсь. І дружину привчив. Спочатку був дискомфорт від ременя, проте після 2-х поїздок виник зворотній ефект - дискомфорт при його відстуності :) Всіх, хто до мене в машину сідає також примушую пристібатись, інакше нехай йдуть пішки. І крісло дитяче відразу купив. Навідь коли їхати 500 метрів - завжди малого пристібаю. Ніколи не знаєш, де з тобою може статись біда. Навідь приклацуюсь, коли в таксі їду. Таксисти, що цікаво, до цього досить спокійно ставляться.

Проте дивує відношення до пасивної безпеки переважної більшості друзів/знайомих. Одні взагалі не хочуть слухати, інші здавалось би не сперечаються, що це добре і корисно, проте самі також практично ніколи пасками безпеки не користуються. А кума взагалі якось здивовано запитала, навіщо я купив дитяче крісло. Притому що її сину вже 6 років. Ну що я міг їй сказати...

ЗІ. До-речі, на багатьох автомобільних форумах цей значок *//* означає, що людина завжди пристібається. ;)

ЗІІ. Відео шикарне!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

після декількох ситуацій на дорозі

тепер теж пристібаюсь :excl:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не пристібаюсь.

P.S. Добавте голосувалку.

Потрібно вже в модераторів просити щоб добавили голосовалку, ато в мене вже немає прав редагувати тему.

P.S. Адміни чи модератори добавте голосовалку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тема - баян, хотя и полезный. кто еще не успел проголосовать за ремни, может сделать это здесь

лично я пристегиваюсь всегда, что советую и всем своим пассажирам :ok2:

ps. вот это видео тоже весьма креативно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...