Igrek Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 12:01 #226 Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 12:01 Розлабся і відпочивай. Не треба тобі мануал. На перший час тебе поставлять не самого, а з кимось із старих працівників - і будуть тобі показувати, що і як. Тим більше, що більша частина налаштувань для оператора все одно закрита.
Boва Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 20:41 #227 Опубліковано 30 Квітня, 2011 в 20:41 2byiviter навіть глибоко далекі свинарі без середньої освіти справлялися з комаксом, такщо ти теж маєш впоратися!
la2xaoc Опубліковано 3 Травня, 2011 в 09:31 #228 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 09:31 Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік... Скажу одне важка робота як фізично так і морально.... зарплата там зара залежить скільки ти років проробив, тобто за 1 рік тобі в ставку доплачують 70 грн, так до 5 років....в цьому році вони ставку збільшили з 950 до 1200 грн + твої рокі роботи.. а премію яка була в тому році 1000 грн зменшили на 200 грн, індексацію убрали яка у мене була 500 грн....кароче що було то і осталося....надурюють людей...та ще наказази видють на вихідні і святкові дні...а не вийдеш догана тобі і -100 грн. А з перевезенням людей вони зара починають економинити, раніше були богдани, а наняли базіки щоб нас возили, а там людей куча і причом ставати раніше прийдеться в 4:20(перша зміна 6 початок роботи) щоб всіпіти на маршрутку.
Гетто Опубліковано 3 Травня, 2011 в 10:25 #229 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 10:25 жесть...чем больше я читаю эту тему, тем больше я люблю свою роботу....
Pr0ektant Опубліковано 3 Травня, 2011 в 10:29 #230 Опубліковано 3 Травня, 2011 в 10:29 Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік... от за таких, як ти, такі умови й створюються! якщо працюєш - значить тебе все влаштовує. Працюй дальше.
Shkurynska Опубліковано 6 Травня, 2011 в 11:37 #231 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 11:37 Компанія, яка позиціонує себе на ринку як європейська компанія, може собі дозволити непрофесійних працівників відділу кадрів, які в офіційній відмові прийому на роботу можуть вказати причиною відмови "Ми думаємо, що ви підете у декрет, а чому ще вам приїжджати з Києва і влаштовуватися до нас". До того ж розголошувати неправдиву інформацію серед працівників підприємства.
Zheny@ Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:11 #232 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:11 Маразм крепчал...
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:26 Автор #233 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 13:26 Компанія, яка позиціонує себе на ринку як європейська компанія, може собі дозволити непрофесійних працівників відділу кадрів, які в офіційній відмові прийому на роботу можуть вказати причиною відмови "Ми думаємо, що ви підете у декрет, а чому ще вам приїжджати з Києва і влаштовуватися до нас". До того ж розголошувати неправдиву інформацію серед працівників підприємства.Чесно, це в дусі Крошу. У них на Волині є великий запас трудового "ресурсу", принаймні на виробництво - 100%, на підприємстві кожна зміна має свого тренера.
la2xaoc Опубліковано 6 Травня, 2011 в 14:47 #234 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 14:47 Я там покі ще працюю, вже буде 5-й рік... от за таких, як ти, такі умови й створюються! якщо працюєш - значить тебе все влаштовує. Працюй дальше. Не сміши мене! Ти хоть зрозумів що написав? Ти там працював що таке говориш? Ти навіть не знаєш що там робиться і не взнаєш покі не попрацюєш. Там у нас текучість кадрів дуже велика. Ви думаєте чого людей постійно набирають на цей завод, а тому що звільняються місця на ньом. Вот на підшибниковий завод спробуй устройся....Туди не візьмуть, бо там все занято і люди там не звільняються так часто як на крошу. У нас за день бувало 500 людей десь звільнялось, і це часто трапляється...так що ти написав не доречно.
Pr0ektant Опубліковано 6 Травня, 2011 в 17:58 #235 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 17:58 Не сміши мене! Ти хоть зрозумів що написав? Ти там працював що таке говориш? Ти навіть не знаєш що там робиться і не взнаєш покі не попрацюєш. Там у нас текучість кадрів дуже велика. Ви думаєте чого людей постійно набирають на цей завод, а тому що звільняються місця на ньом. Вот на підшибниковий завод спробуй устройся....Туди не візьмуть, бо там все занято і люди там не звільняються так часто як на крошу. У нас за день бувало 500 людей десь звільнялось, і це часто трапляється...так що ти написав не доречно. а що незрозумілого? взагалі-то при працевлаштуванні в мене є свої умови і вони явно вищі за пропоновані на шуберті. тому мені вистачає розуму, щоб там не працювати. На підшипниковому також проходив співбесіду і влаштувався б без проблем - як запасний варіант оскільки пішов працювать в іншу корпорацію, де мене дійсно все влаштовує. Компанія пішла на всі мої умови, вказані при співбесіді, наголошую - не я погоджуюсь на умови - а працедавець, тому що в мене є необхідні спеціальні знання, досвід та навики, яких немає в інших кандидатів і які потрібні компанії. Я продаю свої знання, постійно вдосконалюю їх, вчусь і навчаю інших, за що отримую як мінімум в 2 рази більше за Вас! Більшість хоче ніх. не робить і получати мільйони але так не буває - тому велика плинність кадрів. Задумайтесь, навіщо працедавцю платити велику ЗП людині, якщо є 100 кандидатур, які готові її в будь-який момент замінити за меншу З.П на тих самих умовах??? от поки буде дофіга тих хто за мізерні зарплати готов вкалувать - доти і зп мізерна буде!!! якщо людина працює 5 років і їй надбавили всього 70грн за кожен рік, а потім почали ще й вираховувать то або працівник фіговий, або працедавцю н*х надо ті знання! плинність завжди буде велика на таких умовах!!!
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:10 Автор #236 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:10 Я розумію аргументи la2xaoc і Pr0ektant, хлопці не сваріться, ця тема створена, щоб допомогти тим, кому треба робота, а не для того, щоб сюди прийшов хтось і сказав: "Я чєлавєк, а ви *авно", так не можна. Якщо у тебе все добре, друже, шануйся, будь-ласка, але не вихваляйся, бо життя тепер ой яке мінливе.По темі, я нарив все таки в механіків мануал по потрібним мені машинам і пз, якщо комусь цікаво - пишіть в приват.
Pr0ektant Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:23 #237 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:23 а хто каже "ви *авно"? Просто хочеться пояснити людині, що якщо вона не цінує свою працю, не вимагаючи бажаної винагороди за пророблену своїм тілом чи розумом роботу - то і інші не будуть цінувати її роботу! десь вище була фраза, що зарплата - це не головне, виникає питання а що тоді головне?? досвід, який працедавець не цінує і не оплачує належним чином? що головне? для чого вкалувать на дядю за безцінь, та ще й при шкідливих умовах??? чим менше заробляєте Ви, пряцюючи на "дядю" - тим більше він заробляє на Вас!!!
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:33 Автор #238 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:33 На Шуберт йдуть люди і залишаються там, хто хоче працювати. Є там місця де важко а є де і легше. Не в кожного є вища освіта, не кожен може її оплатити, не всім судилося бути інженерами чи іншими кваліфікованими працівниками. Шуберт працює 5 років, в завод вкладені великі гроші і при нашій владі і всіма податками тут ще варто задуматися, кому в кишеню ці кошти йдуть, а хто просто повертає вкладені інвестиції+рентабельність+нове устаткування. Тому що більша частина виробничих потужностей - це техніка. Одна машина Комакс коштує приблизно 5млн. грн., таких машин там більше 25, і вони застаріли за ці 5 років. Саме підприємство достатньо лояльне до свого працівника (імхо). Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є.
Pr0ektant Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:42 #239 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:42 а ти порахуй за 1800грн в міс, коли купиш собі житло, авто, вивчиш дітей... і незабувай про по-місячні витрати.. знання - це не диплом вищого навч закладу... головне - бажання та мета, а підручники завжди знайдуться!
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:45 Автор #240 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:45 Да, це мало, щоб побудуватися тепер, але в мене нерухомості достатньо, мії діди були дуже працьовиті, земля їм пухом, а я в іншій сфері старатимуся.Часи змінюються, колись будуються, а колись живуть.
Boва Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:47 #241 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:47 Pr0ektant пише дуже правильні речі. Ніхто ніколи не почне тебе поважати, якщо ти не будеш поважати самого себе. Це закономірність! На жаль, наші люди ще недоросли до цього розуміння, тому і мають свої проблеми, як-то кажуть: всі проблеми - від браку знань.На рахунок підшипникового заводу. Я там працював і можу сказати, що там люди знають собі ціну і вміють себе поставити, бо більша частина з них там пропрацювала від 5 - 40 років, відповідно об"єм знань і професіоналізму на високому рівні. Велика повага до цих людей.А Кромберг - це просто кусок лайна, який шукає дешеву, тупу, мовчазну робочу силу, яка буде терпіти абсолютно все. Слава Богу, що люди(переважно вихідці зі села), які там пропрацювали один раз, в другий туди не повертаються. А це означає, що народ помаленьку розумнішає.
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:50 Автор #242 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:50 Я не був на Підшипнику, тому нічого не стверджуватиму, лише те, що звідти добросовісні працівники справді більше готівки приносять додому. Але за інші фактори я не знаю.
Pr0ektant Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:58 #243 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 18:58 от представте таку ситуацію - в віділл кадрів перестали приходити нові люди, порозумнішали , кажуть мало пропонують. і працівники теж кажуть або зп 3000грн або звільняємся. питання: що буде робити Шуберт?
byiviter Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:01 Автор #244 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:01 звичайно ж дасть зп, тому що 3000 юанів це фігня в порівнянні з Європою, але тоже може збільшити план на 50 % і підняти відповідальність за помилки на працівника.
Boва Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:03 #245 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:03 от представте таку ситуацію - в віділл кадрів перестали приходити нові люди, порозумнішали , кажуть мало пропонують. і працівники теж кажуть або зп 3000грн або звільняємся. питання: що буде робити Шуберт? Закриється і переїде в Луганськ, там роботи не початий край.
nickel Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:25 #246 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:25 Саме підприємство достатньо лояльне до свого працівника (імхо). Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є.Щось ця цифра викликає в мене багато запитань. З такими відрахуваннями на "страховку", дешевше лікарню приватну утримувати. Не верь данайцам, дары приносящим...
VeryFate Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:44 #247 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 19:44 от представте таку ситуацію - в віділл кадрів перестали приходити нові люди, порозумнішали , кажуть мало пропонують. і працівники теж кажуть або зп 3000грн або звільняємся. питання: що буде робити Шуберт? Якщо це станеться , керівництво прийме заходи які вже були і будуть знову, а саме заохочувальні всі понаднормові оплачувалися з +хх грн (тому що є трудовий кодекс, в якому прописано кількість можливих понаднормових). Бувало і +200 як на Пасху цього року . І це сезонне явище. Луцьким думка маленька платня, а людині з села де гроші живі мало ходять достатня. На літо "хазяйство" кличе, звільняється. На зиму назад, в теплі, возять з села...відчуй відсутність різниці сам. Від тролейбусного депо до кільця на 40 кварталі по трасі 18 км, маршруткой хв 40. Ті ж 40 хв люди їдуть з села.
nickel Опубліковано 6 Травня, 2011 в 20:26 #248 Опубліковано 6 Травня, 2011 в 20:26 На літо "хазяйство" кличе, звільняється. На зиму назад... І що беруть?
VeryFate Опубліковано 7 Травня, 2011 в 02:42 #249 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 02:42 А чому ні ? Беруть, але тільки 2 рази, 3 раз не приймають (чутки), + навчання в них 2-3 дні (і то якщо є потреба).
S30 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:31 #250 Опубліковано 7 Травня, 2011 в 07:31 Здоров'я працівників застраховане в стаховій компанії "хххххххх" їй сплачується приблизно 800 000 грн в місяць. Тому свій позитив в даному заводі теж є. Я тя умоляю. Медобстеження працівники Кроші проходять в 1-й поліклініці на пр.Волі (якщо не помиляюсь), принаймі проходили коли на роботу влаштовувались. А що таке це обстеження можеш не розповідати - формальність ще та. Напишуть "здоров как бик" і арбайтн. А якщо і маєш які проблеми, то скажуть типу "для виконання службових обовязків це норма". Адже всі ці обстеження платні, а балабос поліклінікам потрібен також, то хтож хоче наживати собі проблеми?Стосовно страхової медицини. Був застрахований (страхували аля добровільно/примусово за кошти працівника)- так жодного разу невдавалося скористатись (не страховий випадок, мля) виключень більше ніж прав. Плюнув і відмовився. Так що наша страховка ще той кіт у мішку. Так що ліпше мати "свою карманну" страхову компанію для всіх ніж кожен працівник страхуватиметься де заманеться.А свій досвід і виконану своїми руками роботу слід поважати і отримувати за неї достойний еквівалент, тоді і тебе поважатимуть. Але у нас це утопія - завжди знайдуться страйкбрекери і роботодавці це чудово знають.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.