Перейти до змісту

Піцерії

yura2281

292 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А вы ещё и обсуждаете ????

Так, ми апсуждаємо, це ж форум, як-не-як.)

Я згоден, домашні страви смачніші майже за все, що можна придбати в магазині або закладах громадського харчування. Пояснення цьому просте: вдома ми робимо для себе коханих, тому вибираємо найкращі продукти, дотримуємось технології, не економимо у кількості, тут основна мета - зробити собі добре.) А в закладах робиться усе для клієнта. Тут основна мета - отримання прибутку.

Так само, я згоден, що в деяких закладах просто непристойна накрутка і ціни на всіляку фігню казкові. Ну, що ж тут поробиш, ми живемо в такому суспільстві. Це називається "бренд", тут ви уже не піцу купляєте, а саме його. Тут тільки один вихід: не подобається щось, не заходь.

А щодо мене, дещо, що мені дуже подобається, я не можу приготувати вдома, просто фізично не можу. Та й часу нема. Тому зрідка дозволяю собі поласувати.

Власне, ми тут обговорюємо піцерії, до чого тут домашня піца, я взагалі не розумію, якщо чесно. Ще б написали, що піца - то забугорна фігня, а от борщ з пампушками!!! :smile3:

• Відповідей 167
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Наприклад, у Фелічіті оці нюанси з вибором пива, з доставкою (спочатку була безкоштовна, потім коштовна, потім окрім коробки ще вручають здоровенний пакет. Нє, я не жадний, але на біса мені пакет, якщо я замовив піцу додому???

Запитував навіщо пакет. Тому що під час доставки розливається олійка яку дають до піци, і шофер власним коштом робить хімчистку салону.

А так все в пакет :0001:

• 2 тижня потому...
Опубліковано

в Solo -- досить непогано, якщо не зважати на інтер'єр. Піца смачна (хоч і не на дровах печеться, але значно краща, ніж в Челентано або Нас-Ремо), ціни приємні. Можна велосипед поставити на задньому подвір'ї. Приємний персонал.

Опубліковано

нещодавно пробував піццу в Rock Club (хз як точно називається, воно на відродження навпроти "У тата"). тісто нормальне, не паперове, та й начинка смачна :ok2:

Опубліковано

Для мене найсмачніша:

1. Беніссімо

2. Сан-Ремо

3. Там-Там

найменше подобається в Фелічіті, не розумію, що там такого всі знаходять...

Опубліковано

найменше подобається в Фелічіті, не розумію, що там такого всі знаходять...

Знаходжу у Фелічіті те, що там не піцца "по-українськи", накласти побільше всього і наїстись (нічого не маю проти і такої, домашня піцца з вареною ковбасою forever :rolleyes: )

У цій піцерії інгридієнти та їх композиція відповідають італійській кухні. Делікатес одним словом :)

Опубліковано

Як на мене дуже смачна піца у Мадагаскарі, якщо не звертати уваги , що це сімейне кафе)))

Схожа до піци у Фелічіті але з приємливішимі цінами!!!!!

• 3 тижня потому...
Опубліковано

З задоволенням відвідую піцерію "Фелічіта". Кожного разу задоволена обслуговуванням,піцою та (чи) пастою :g34:

Доводилося відвідувати також Челентано,Сан-Ремо і Тарантеллу . Але жодна не вразила,лишилися неприємні враження,особливо від Челентано :g31:

Опубліковано

В Челентано дружині якось попалося волосся в піці, забрали її шматочок і зробили млинець. А Сан-Ремо чув, роблять нову в таких випадках.

Опубліковано

в Solo -- досить непогано, якщо не зважати на інтер'єр. Піца смачна (хоч і не на дровах печеться, але значно краща, ніж в Челентано або Нас-Ремо), ціни приємні. Можна велосипед поставити на задньому подвір'ї. Приємний персонал.

Підтримую, якщо закрити очі на інтер'єр - досить непогано! Хороша піца - хороші ціни, дійсно - приємний персонал! Подобається і підхід до вина. В жодній іншій піцерії міста не бачив ні такого вина, ні таких цін ! :ok2: Принаймні, націнка 100%, а не 300-400%, як це у нас буває зазвичай! І коли кажуть, що вино свіже - воно свіже, а не вмерше минулого тижня в холодильнику :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

І так, стосовно Solo, піцерія спаскудилась за кілька тижнів :( і це печально. Був там у вівторок, все чудово, свіженька/смачненька піца, зі свіжими інградієнтами. Було нас четверо, тому з задоволенням з'їли три різних піци. Залишили позитивні враження про персонал і саму піцу і казали, що обов'язково повернемось.

Сьогодні ж мав нагоду знову побувати в цій піцерії, але вже в іншій компанії, тому порівняння тільки мої: піца УГ, гірше навіть чим в Нас-Ремо, таке враження, що вона була морожена і потім розігріта, бо на тарілці, на якій її принесли, була вода, а таке буває коли розігріваєш морожену піцу в мікрохвильовці. Начинка на смак, та і вигляд, були також не першої свіжості.

Тому залишились неприємні враження, вечір відверто кажучи був змарнований, як і настрій, та й шлунок не дуже дякував за те, що в нього вкинули.

Після такого ще раз туди йти бажання вже немає :( Жаль, що нова піцерія так швидко стала профнепридатною. Можливо просто невдалий момент вибрав для відвідування, чи піцейоллі не вдалась саме наша піца, але...

Тому мій вибір на даний час - це Тарантелла: смачна піца, помірна ціна і пофіг мені на те, що там манку сиплять, аби не підгоряла, вона мені не заважає

• 4 місяця потому...
Опубліковано

І так, стосовно Solo, піцерія спаскудилась за кілька тижнів :( і це печально.

Досить часто буваємо саме у цій піцерії. І до дати Вашого посту, і після неї, по цей день. Жодного разу не було нарікань. Як в тій рекламі "смачно як завжди". Піца смачна і свіжа щоразу.

Можливо, Вам просто з яких суб'єктивних причин не смакувала, або дійсно невдало вийшла з вини закладу. Тому прикро, коли з першого разу роблять висновок, що все, заклад зіпсувався, хрест на ньому і всім скажу. Теж чекали, коли ж нарешті зіпсується, бо як правило так буває. Але вже більше ніж півроку і поки що не розчаровує. Не лише мене, а й багатьох знайомих. Єдине, туди треба йти, якщо немає гострої необхідності вишуканого інтер'єру та гламурних відвідучачів, а просто забігти перекусити.

Опубліковано

В неділю проходила повз "Теревені", якраз звідти виходили відвідувачі. Поцікавилась чи піцерія вже працює, відповідь була:" Якщо можна так сказати...обслуговування ніяке, піца ще гірша...", але боюсь щось стверджувати не знаючи напевне :blink:

Опубліковано

Ну не знаю, не знаю... Кому як. Мені піца "Теревені" сподобалась. Обслуговування - видно що колектив ще не збитий, але нічо ніби.

Опубліковано

Обслуговування - видно що колектив ще не збитий, але нічо ніби.

Це правда. В них відкриття офіційного ще не було. Можна сказати притираються. Колектив новий. Все нове.

Короче тестовий період.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В неділю проходила повз "Теревені", якраз звідти виходили відвідувачі. Поцікавилась чи піцерія вже працює, відповідь була:" Якщо можна так сказати...обслуговування ніяке, піца ще гірша...", але боюсь щось стверджувати не знаючи напевне :

То для чого таке писати, якщо не знаєте :naezd: Треба було зайти особисто і тоді робити висновки, тим більше на загал. Те ж саме можна сказати що ви на вигляд "ніяка, якщо можна так сказати, але боюсь щось стверджувати не знаючи напевне". А піца там дійсно смачна, був у неділю, інтер"єр чудовий, та й місце для піцерії нормальне(стоянка для авто є), немо того "гламура" за шаленні гроші, як в деяких піцеріях. Одним словом - ГУД :ok2:

Опубліковано

Ті люди, що виходили звідти, піцу куштували і висловили свою думку. Точно так само, як висловили її ви. На вигляд я "може і ніяка", але думка ваша мене абсолютно не хвилює, як і вас моя.

Тепер по темі...

Брали з собою піцу з нової "Дюни" (здається Прошутто - з вітчиною, сиром, часничком), що на Соборності,36. Сподобалась!

Щось вишуканого і цікавого в інтер"єрі піцерії немає, обслуговування посереднє. Час від часу можна заглянути на піцу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...