Перейти до змісту

З Днем Народження, Caprichos!

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 93
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Наталко, зі святом! Щастя тобі, гарного настрою, здоров"я! Будь завжди такою позитивною, веселою і доброю! :0054:

Опубліковано

dr.jpg

Вітаю! Натхнення, гарного настрою і любові і підтримки рідних людей в усі моменти твого життя

Опубліковано

І я щиро долучаюсь!

Наталочка, знаю, що нелегко прийшлося вам останнім часом, тому бажаю тобі мужності, сили, терпіння. І хай усі нещастя залишаться позаду.

Здоров"я усій вашій родині. Хай твої дітки будуть втіхою і гордістю, а чоловік надійною опорою.

00172420.jpg

Опубліковано

Наталка, приєднуюсь до усіх привітань!

Бажаю мудрості, доброти, щедрості. Щоб здоров'я не давало збоїв. Щоб настрій завжди був на висоті. У сім'ї нехай будуть тепло і затишок. Успіхів, удачі, везіння!

З днем народження! :0073::0050::0054:

Опубліковано

Наталко, залишайся собою! Тобі личить посмішка і гарний настрій :0074:

Міцнющого здоров"я, лише приємних новин! Нехай коханий буде міцною опорою, а дітки приносять тільки втіху. :)

І любові-любові-любові... :0073:

Опубліковано

Вітаю! :0073: Міцного здоров'я тобі і твоїй сім'ї, щастя, невичерпної енергії і наснаги. Хай у твоєму домі завжди панують мир і злагода. Нехай доля буде прихильною до тебе, дарує радість життя, незрадливу удачу, вірних і надійних друзів.

Опубліковано

Мої щирі вітання :0073: Здоров"я, злагоди в сім"ї, тільки приємних сюрпризів, гарного настрою щодня і хороших людей поряд :).

Опубліковано

Людина, яка любить поезію, не може бути поганою. Це я про сьогоднішню іменинницю. :) Caprichos, бажаю щоб в твоєму житті було багато любовної лірики, дитячих віршів, поетичної казки, од від чоловіка, а душа твоя співала вічний гімн життю! :0073:

Опубліковано

Всім щиро дякую!!!

Знаєте, сьогоднішній ДН зовсім не такий, як завжди... в моїй сім"ї цей день завжди був веселим, радісним і світлим - у нас було потрійне свято: мій ДН, моєї сестрички Ксенії(ми з нею близнята)і ДН тата.Однак так склалося, що рівно місяць тому тата не стало... тому сьогоднішній день для мене не був веселим, він був сумним, прикрим і порожнім... і тільки ваші щирі вітання і побажання наповнили його теплом, добром і посмішками.

Дякую за те, що ви є!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...