Перейти до змісту

без коментарів

hal

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 82
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

а что собственно тебя удивляет?

то что на свете существует уйма на всю голову п*зданутых хуманов?

или то что ВНЕЗАПНО! оказалось что они гораздо ближе к тебе географически?

g05.gif

Опубліковано
не всі люблять контакти, але там подивіться це

і як це сприймати?

Брєд сівой кобили.Соромно за таку молодь. На будівництво,цемент совати.Живчики.....

Опубліковано

хай собі дригаються, колись переростуть.... сприймай їх, чи не сприймай, їм пофігу. я, наприклад, коли бачу тіпочків з челочками з під шапочок, в завужених штанцях, мене це дратує, хочеться взяти весло і одним ударом покласти десяточок, але це ж не вихід. мовчки проходжу :rolleyes: . колись воно підросте, вдягне костюм трійку чи светр, джинси і бороду та буде з нього людина...а поки хай дуріє, раз батьки не туди дивляться.

Опубліковано

Як і будь-яке покоління молоді, теперішня молодь також хоче вирізнятися від "сірої маси" інших людей. І мабуть будь які прояви твоєї індивідуальності вплинуть на твоє майбутнє, формування твоєї особистості ( будь-то гопнік, емо чи гот). Головне щоб твої дії неприносили шкоди іншим людям чи навколишньому середовищу. Мабуть є два типи людей, ті яким неподобається "сучасна" молодь і ті якім всерівно.

Можна нелюбити багато людей: євреїв, гомосексуалістів, наркоманів, людей які зараєстровані в контактах (от яскравий приклад), москалів, політиків,...та відношення до них має бути стриманим, непотрібно проявляти агресію до інших, тому що хтось неподобається тобі, а в когось ти викликаєш огиду.

Опубліковано

Народ! Ви шо не чули про ХардБас двіжухі? Які нацисти, про шо ви? Пацанва просто стібеться, аля в струї Луцьк Хардбас, ави вже їм неонацизм прикріпили). Гірше шо такі справи супроводжуються "бутіратамі і спідамі".

П.С. Ну то так для аналогій

і
Опубліковано

Всерівно брєд.Здорові,дорослі дядьки,матня,вибачте,по коліна,а такими дурницями займаються.Не одобрямс-с-с.

Опубліковано

У%баны малолетние. Но если этот трек станет частью субкультуры(даже такой звезданутой) - бидааа.

Опубліковано

У%баны малолетние. Но если этот трек станет частью субкультуры(даже такой звезданутой) - бидааа.

Беда.. (Андрей Евгениевич Быков)

Опубліковано

ух ти! скільки коментарів набралось.

то что на свете существует уйма на всю голову п*зданутых хуманов?

или то что ВНЕЗАПНО! оказалось что они гораздо ближе к тебе географически?

очень пугает.

при чому там Serj Tankjan? ніпанятна...

це моя сторінка.

Як і будь-яке покоління молоді, теперішня молодь також хоче вирізнятися від "сірої маси" інших людей

і самі стають сірою масою

я, наприклад, коли бачу тіпочків з челочками з під шапочок, в завужених штанцях, мене це дратує,

ти ще не бачив мужиків під 49 у таких штанцях....

Опубліковано

hal Свою сторінку вирішив прорекламувати???

Нагадаю перший пост топікстартера.

не всі люблять контакти, але там подивіться це

і як це сприймати?

.
Опубліковано

OMG. Дибіли, уї....и, на будівництво з цементом, в міліцію, до стінки і пулю в затилок йопт. І взагалі давайте зберем бригаду дружинніків вийдем на вулиці і будем пиз...ти всіх шо не підходять під шаблон : всіх в спорт костюмах, всіх патлатих, всіх в лосінах, всіх ....

То типу така реакція на банду хлопів шо захотіли пофанитись? Нічого поганого в ролику не видно, не видно бійок, хуліганства, бикування якогось. Аналогічно мабуть ви ставитесь до інших типів флеш-мобів? Чомусь зразу згадав "бабульок подпад"єздних". Хай би собі дригались, аби іншим не заважали.

Опубліковано
hal Свою сторінку вирішив прорекламувати???

ні, просто я одного разу кинув якусь фігню що була не на моїй сторінці , і мені сказали, що відео знаходиться на сторінці з обмеженим доступом, чи шось в тому роді.

OMG. Дибіли, уї....и, на будівництво з цементом, в міліцію, до стінки і пулю в затилок йопт. І взагалі давайте зберем бригаду дружинніків вийдем на вулиці і будем пиз...ти всіх шо не підходять під шаблон : всіх в спорт костюмах, всіх патлатих, всіх в лосінах, всіх ....

То типу така реакція на банду хлопів шо захотіли пофанитись? Нічого поганого в ролику не видно, не видно бійок, хуліганства, бикування якогось. Аналогічно мабуть ви ставитесь до інших типів флеш-мобів? Чомусь зразу згадав "бабульок подпад"єздних". Хай би собі дригались, аби іншим не заважали.

ти приймав у цьому дійстві участь?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...