Перейти до змісту

Athlon 3000+/1Гб/256мб-256біт/320/двд-рв

kozakd

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Bezymiannyi_500.jpg

корпус схожий, але не такий

Процесор: AMD Athlon 3000+ -100грн

Материнська плата: ASUS K8N4-E Deluxe -250грн

ОЗУ: 1Gb (2*512Mb) - 200грн

Відеокарта: Sapphire Radeon X1950 PRO 256 MB GDDR3 256 bit -300грн

Вінчестер: Seagate 320 Gb -280грн

Привід: LG DVD-RW multi -120грн

Блок живлення: 400Вт -120грн

Корпус: білий, простенький, але в дуже доброму стані -90грн

Ціна 1400грн

блок живлення і привід майже нові (5 дисків записав). Можливий продаж покомпонентно, якщо покупців назбирається на 50% деталей- почну барахолить, до кінця тижня чекаю на покупця всього системного.

Опубліковано

БАРАХОЛ ПОВНІСТЮ РОБОЧОГО ПК

IMG_0388_800.jpg

Процесор: AMD Athlon 3000+ -100грн кулер світиться синім неоном

Материнська плата: ASUS K8N4-E Deluxe -250грн (потрібно міняти батерейку на біосі, бо останнім часом час почав показувати той, при якому пк останній раз вмикавсь)

IMG_0395_800.jpg

IMG_0410_800.jpg

ОЗУ: 1Gb (2*512Mb) ДДР1/ 400МГц/ 3200 - 200грн (по 100грн за кожну планку)

Відеокарта: Sapphire Radeon X1950 PRO 256 MB GDDR3 256 bit -300грн

IMG_0391_800.jpg

Вінчестер: Seagate 320 Gb -280грн (сата)

IMG_0398_800.jpg

Привід: LG DVD-RW multi -120грн (АТА)

IMG_0401_800.jpg

Блок живлення: 400Вт -120грн є додаткове живлення на відеокарту і сата роз'єм

IMG_0390_500.jpg IMG_0393_500.jpg

IMG_0394_500.jpg

Корпус: білий, простенький 75грн (фото буде пізніше)

вінчестер, блок живлення і привід (5 дисків записав) майже нові

клавіатура мультимедійна 50грн (або в подарунок покупцю на 5 комплектуючих)

IMG_0404_800.jpg

знадодиться це все в м.Рівне, доставка Автолюкс, Нова пошта, маршрутні таксі Луцьк-Рівне

Опубліковано

PCI Express

Залишивсь вінчестер і клавіатура, все інше в резерві, взавтра почну роздавати комплектуючі новим власникам).

Чекайте на продаж нового мого системного...

• 2 тижня потому...
Опубліковано

ось це автор цієї теми !

Він не з луцька а з рівного !

знадодиться це все в м.Рівне, доставка Автолюкс, Нова пошта, маршрутні таксі Луцьк-Рівне - це для тебе написано, бо всі це і так знають, чи читати вміють!!!!

Опубліковано

ось це автор цієї теми !

Він не з луцька а з рівного !

і що з того? Нормальний, перевірений продавець.

та я нічого проти нього немаю ! :0016: :0016: :0016:

Опубліковано

bearler Навіщо ти виложив сюда це фото?

Відредагуй своє повідомлення і удали фото.

Якщо потрібно буде автор сам покажеться.

Опубліковано

Дякую за підтримку!

Це фото з сторінки контакту, адрес якої в мене в досьє. Якщо комусь цікаво, то і так можуть подивитись, я ні від кого не ховаюсь

bearler ти без мого відома використовуєш моє фото!!! На таке є закон, а ще можна в репу получить!!!!

Вкотрий раз прошу модераторів розібратись з горе учасником, який заважає нормальній роботі форуму і каламутить теми, а ще порушує правила

1. флудить, та спілкується не по темі

2. наклепує та ображає учасників форуму

Опубліковано

Дякую за підтримку!

Це фото з сторінки контакту, адрес якої в мене в досьє. Якщо комусь цікаво, то і так можуть подивитись, я ні від кого не ховаюсь

bearler ти без мого відома використовуєш моє фото!!! На таке є закон, а ще можна в репу получить!!!!

Вкотрий раз прошу модераторів розібратись з горе учасником, який заважає нормальній роботі форуму і каламутить теми, а ще порушує правила

1. флудить, та спілкується не по темі

2. наклепує та ображає учасників форуму

"наклепує та ображає учасників форуму"

кого я наклепую покажи мені пальцем тут таких людей окрім себе, і інформація в контакті не є твоєю особистою ти її виставив на показ і закону на таке нема і ніколи не буде бо контакт це всього лише соціальна мережа яка ніякої відподідальності за особисті дані не несе і не хоче нести щоб не мати з цим проблем, томуй я це все розпочав тому що мені смішно з тих людей хто зареєстрований в контакті, звідти можна взнати усю детальну інформацію про людину, які ж ті люди дурні хто там зареєстрований!, сторінку взламати можна лише за допомогою одного скріпта , я твою анкету теж повну дивився але інформацію казати не буду я ж не криса якась, просто в мене думка ті хто там зареєстровані повні дурні і скидають туди інформацію про усе своє життя, яку легко можна використати проти них ! А ти якби менше кричав на мене то я б у тебе забрав колонки з кампом, просто спершу думав з тобою поговорити і побачити розважливий ти чи ні , виявилось що ні, і вибачай але бажання в тебе купляти в мене вже пропало !

Опубліковано

Фото -особиста власність, де б воно не знаходилось, редагувати, переміщувати, видаляти має право тільки власник, тобто я! Тобі розумні люди писали, що не гарно без просу брати чужі речі і виставляти їх на показ, але ж яке виховання - такі і діти...

якщо щось маєш проти мене, і проти того, що я на даний момент живу у Рівному, то пиши в лс, а ти почав обзивати баригами-сам такий, бо теж тут торгуєш і купляєш!!!

Щодо контакту, то 100млн людей дурнів, які зареєстровані, а один ти самий розумний.... ми всі вже це побачили. Взламати контакту сторінку дуже важко, хоча є 10 способів, але ні один з них не ефективний, а ти ще за скрипт говориш.... напиши хочаб скільки в мене зараз друзів, якщо такий хакер і взламуєш сторінки. Я особисто думаю, що нічого ти купляти не хотів, бо ділові люди зразу переходять до справи про товар, а не починають кашу варити в моїх темах, просто людська заздрість-то велика сила (зла сила), яка заставляє такі вчинки робити.

Отже, до суті справи, системний той вже давно проданий, залишились тільки материнка з процесором

Опубліковано

Привід: LG DVD-RW multi -120грн

Якщо PATA - то резерв за мною :0011:

Отже, до суті справи, системний той вже давно проданий, залишились тільки материнка з процесором

А де мій привод я був перший з резерву Чи не так ? :huh:

Опубліковано

резерв і все, більш ніяких дзвінків, чи листів від вас я не отримував щодо доставки і оплати приводу!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...