Перейти до змісту

Маркет ака Ньюбарахолка

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Спробував МАРКЕТ на ділі,  і скажу що, досить таки зручно в користуванні.

Побачимо як воно далі буде, але перше враження позитивне,

мобудь я поспішив з висновками щодо нововведення і воно дійсно принесе позитивні результати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 164
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

що то за оформлення, що то за відповідть на запитання про уточнення деталей лоту??

Як на мене, то це навмисне недбало оформлений, затятим скептиком, лот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що то за оформлення, що то за відповідть на запитання про уточнення деталей лоту??

Як на мене, то це навмисне недбало оформлений, затятим скептиком, лот.

Це Andrew_Best спецом своїм клоном оформив шоби показати шо то всьо фігня :))).

Я, звичайно, спробую скористатися "Маркетом" - а чё делать-то? (с). Тому що дійсно є багато речей, які мене цікавлять, і бажано щоб таки в Луцьку, але чому ж воно так кардинально-то?

І будь-ласка, не треба про "голий ентузіазм" адмінів. На ентузіазмі довго не попрацюєш. З форуму їм має бути якийсь зиск, інакше просто немає сенсу вишкрібати ці всі купи, пардон, лайна.

До речі, чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостинг і т.д. Просто цікаво, хоч не по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостинг

А ви, батєнька, не чекіст часом?.. Питань так багато... А форум -- Васі Пупкіна з Мухосранська. І да, адміни тут по мільйону в тиждень заробляють. Кожен. І модератори на зарплаті. По сто штук отримують. Теж в тиждень. Влаштовує така відповідь?

Я так бачу, що це не я тут зануда...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все буде добре, все наладиться. Шур в модери тут нетреба бо справа не Шурі і не в бдітельном модері, а втому шо барахолка повинна вже автоматом якось працювати бо задофіга вже було товару. Але маркет має свої суттєві недоліки, він сирий геть. І як казав Шкодер є ще такі поняття як послуги чи там реклама яка чи ще що. Головне щоб розділ був зручним. Всетаки користуваня пошуком дуже помагає і пофіг що повно тем, завжди можна на борді щось знайти, всім від цього було просто супер. Так є теми неактивні, мало того до продавця не достукатись. Дик це легко вирішується. НАРОД. Зробіть ту кнопку типу "ап" і тема знов оживає на ті ж 14 днів + змога коректувати. І все і всі будуть щасливі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є (буде) можливість відслідковувати нові лоти в маркеті по RSS? Бо якось лазяти по всім категоріям не хочеться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені подобається :) досить зручно, а недоліки з часом усунуться :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

З допомогою користуівчів недоліки і побажання по мірі можливості будуть усуватись розробником.

Є варіант замовити розробити і написати за кілька тисяч зелених, але "мы не ищем легких путей" :)

Тим більше ТЗ, яке б задовільняло всіх, в один момент не напишеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я десь провтикав чи дійсно було вирішено залишити Барахолку? Працює і Ньюбарахолка і Барахолка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну Торік самого початку писав що:

Запущен сабж. На замену Куплю/Продам в виде форума. Куплю/продам будет жить до воскресенья 30.01.2011 или до среды 02.02.2011. Дальше переводится в РО.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну Торік самого початку писав що:

Запущен сабж. На замену Куплю/Продам в виде форума. Куплю/продам будет жить до воскресенья 30.01.2011 или до среды 02.02.2011. Дальше переводится в РО.

Так з 30,01,2011 Барахолка і не працювала, а тепер знову працює. В темі стільки флуду було, що я від неї відписався, тому не в курсі, можливо, було якесь нове повідомлення.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деж тепер флудерасти будуть пастися? :ohmy: Вже кілька місяців наблюдав картину, людина виставила товар на продаж і тут же накидається купка ідіотів з тупими повідомленнями аля дорого, в мене дешевше і тп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо чесно, то відкрив зараз маркет, подивися на теми і просто закрив. В барахолці просто передивлявся цікаві теми де є якісь повідомлення а раптом щось цікаве попадеться. Було дуже зручно. В маркеті треба вже обирати конкретно саме те що тебе цікавить. Це вже тільки для тих хто шукає щось конкретне. Якщо маркет збережеться, то буду просто рідше туди заглядати - лише за потребою. Це моя власна думка.

Як пропозиція: зробити вигляд повідомлень в двох режимах - як барахолка і як маркет. Створювати тему як на маркет, буде слугувати заголовком, а далі користуватись як барахолкою. Пошук можна буде проводити в 2х варіантах: як на маркеті (обирати по видах товару), так і просто переглядати як барахолку в залежності від обраного типу вигляду. Але такої речі готової нема, треба буде писати. Як мінімум - це додти в створенні теми вибір типу товару, а далі обирати все з однієї і тої ж бази як для маркету, так і для барахолки...

До речі маркети організовані так щоб покупець ідучі до потрібного товару по дорозі міг понабирати собі в корзину ще багато чого. Тут все виходить з точністю до навпаки. Це факт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я согласен с uagav, было бы неплохо в маркет интегрировать гугл с поиском подобных позиций со всего мира, с поддержкой хотя бы Яндекс.Деньги, Вебмани, Пейпал, RBK Money, Qiwi, Интернет.Деньги, Perfect Money, ChronoPay и Приват24, и лучше , конечно, чтобы красным подсвечивало позиции, которые интересны мне. Ну и фильтр по ключевым словам, который сравнивал бы с аналогичными товарами на Е-бее по нескольким странам. Правда такого готового нет, писать надо.

t0rik, ты же знаешь РНР, напиши , будь добр, все тебе сасибо скажут!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вот думаю... судя по общему интеллектуальному фону, может стоит пояснить, что.... в общем, это был сарказм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я согласен с uagav.....

t0rik, ты же знаешь РНР, напиши , будь добр, все тебе сасибо скажут!

ХА-ХА

А я з ним згідна без сарказму.

В барахолці просто передивлявся цікаві теми де є якісь повідомлення а раптом щось цікаве попадеться. Було дуже зручно.

+100

Купила собі, для прикладу, НЕОкуб, який спеціально б не шукала, хоч і хотілось мати. Аналогічно: картрідер, зарядне, БОКАЛ :P , печиво і ще купу всього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добавте редагування опису лота хоча б на перші 10-20 хв.. ато створив тему і забув фото добавити, і приходиться закривати тему і все створювати спочатку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Адаптація під IP.Board Mobile передбачається?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чий це форум взагалі? Хто хазяїн? Хто башляє за хостинг

А ви, батєнька, не чекіст часом?.. Питань так багато... А форум -- Васі Пупкіна з Мухосранська. І да, адміни тут по мільйону в тиждень заробляють. Кожен. І модератори на зарплаті. По сто штук отримують. Теж в тиждень. Влаштовує така відповідь?

Я так бачу, що це не я тут зануда...

Шановні адміни-сайткрюшники і т.д. Та не будьте ви, блін, такими обідчивими. Ну спитав - то й спитав. Ну і хрєн із ним. Мало лі хто і шо питає?

В любому випадку вибачаюсь перед тими кого образив.

Не знаю чо я так вскіпішувався, але маємо що маємо... Значить мене ця тема зачепила. Значить, те що відбувається дещо ламає, хоч я і здійснив всього покупок п'ять. Мені подобалось, чо. Гірше борді я не хочу, сам її люблю )).

Плюм, своє занудство я не заперечую, Мухосранська не існує, а Вася Пупкін - міфічний персонаж :)). Не говори про модераторів чи адмінів, сам хлібав, я не про те... Дійсно, витоків борди я, на жаль, зовсім не знаю, тому, можливо, прийду на запрошення kmd (він попав) на 6-річчя борди, послухаю, повисловлююсь... Там же мені можна буде натовкти пику есічо.

Так шо ше раз вибачаюсь, більше в темі вспливати швидше всього не буду. Якшо хтось захоче обматюкати персонально - 0507894023, або пм.

І по сабжу: в Маркеті завантажені зображення при кліку на них відкриваються в повний розмір - фігня виходить. Було б непогано реалізувати щоб великі зображення підлаштовувалось під розміри екрану з можливістю переглянути їх в повний розмір в подальшому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Плюм, своє занудство я не заперечую, Мухосранська не існує, а Вася Пупкін - міфічний персонаж :)). Не говори про модераторів чи адмінів, сам хлібав, я не про те... Дійсно, витоків борди я, на жаль, зовсім не знаю, тому, можливо, прийду на запрошення kmd (він попав) на 6-річчя борди, послухаю, повисловлююсь... Там же мені можна буде натовкти пику есічо.

Слива в нас такий, як запитують так і відповідає. :)

А на річницю приходь, От тільки пики там ніхто нікому не товче. :)

А от послухати і повисловлюватись, це завсігда.

І по сабжу: в Маркеті завантажені зображення при кліку на них відкриваються в повний розмір - фігня виходить. Було б непогано реалізувати щоб великі зображення підлаштовувалось під розміри екрану з можливістю переглянути їх в повний розмір в подальшому.

Покрутим.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене цікавить Барахолка (архів) і Маркет будуть одночасно працювати? Адже зараз і те і те працює, так же само і в барахолці і в маркеті створюються теми/лоти. То залишили б щось вже одне, якщо вже вирішили, що барахолки не буде, то закрили б створеня нових тем, чи призупинили, щоб народ потрошки переходив на маркет, або наоборот. Просто плутанина виходить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пліз, підкажіть, щось редагувати в "Маркеті" можу у своєму лоті? Крім №закрити лот" ніц не бачу :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пліз, підкажіть, щось редагувати в "Маркеті" можу у своєму лоті? Крім №закрити лот" ніц не бачу

+1.

Також: яка максимальна довжина Item Name - фразу з 72-х символів вважає задовгою? Прийшлось поскорочувати текст до такого "бєзобразія". До того ж - якщо текст оголошення не дефолтний, то в короткому опису в переліку лотів пише, наприклад, так: Інструментальні вимірювання параметрів вентсистем ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

поставил длину Item Name - 100

можно редактировать свои лоты без ограничений по времени

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...