vanus Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:22 Поділитися #51 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:22 іренка я влюбився Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vrm Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:28 Поділитися #52 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:28 Взагалі то треба було перед тим як робити такі кардинальні зміни запитатись в суспільства, тобто прикрутити голосувалку і було б видно хто як ставиться до цього... Але якщо адміністрація форуму не хоче бачити на борді торргівлю, то, звичайно, такі дії зрозумілі... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:29 Поділитися #53 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:29 Народ, а ви підпис Торіка читали? Там відповідь на багато ваших питань.А той класфілд допиляється, звикнемо і все буде добре. Краще пишіть зауваження і пропозиції щодо покращення. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
shaman000 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:33 Поділитися #54 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:33 Враховуючи те, що я тусувався лише на барахолці, а я такий геть не один, то борді капєц )). Скинемось на віночок? Пропоную придбати десь на аукро )). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:33 Поділитися #55 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:33 Зміниться чи не зміниться Куплю/Продам, не мені це вирішувати. Розповім слідуюче: про Борду я почув від своїх друзів і реєструвався я тут тільки заради Куплю/Продам, більше як 3-и місяці я перебував тільки у цьому підфорумі. Звідти я багато чого взяв для себе, тай чим міг сам допомагав. Після того як я звик у Куплю/Продам, потихеньку розпочав оглядати весь форум та усі теми, плавно забувши про Куплю/Продам і зараз я там тільки якщо мені щось потрібно. Можливо скажете "стратегія", але ні, просто замітив за собою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oksana04 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:36 Поділитися #56 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:36 іренка я влюбився Даремно... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:38 Поділитися #57 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:38 Народ, а ви підпис Торіка читали? Там відповідь на багато ваших питань. А той класфілд допиляється, звикнемо і все буде добре. Краще пишіть зауваження і пропозиції щодо покращення. то ти пропонуєш з цим змиритися ??? то торік взагалі може борд перетворити у свій власний особистий щоденник, і що ми будемо тут робити ??? і його підпис стосується однієї людини а не а не великої кількості користувачів бо саме великої кількості користувачів і залежить адміністрація цього форуму бо якшо форум стане не цікавим для людей і ніх то тут сидіти не буде то форум стане не популярним і дойде до закриття бо не буде вже чого тут робити тай альтернативніфоруми є набагато кращі: рівненський наприклад ! я думаю шо торік не хоче такеї долі своєму інтернет творінню !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:39 Поділитися #58 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:39 іренка я влюбився Даремно... це мій знайомий з мого ніка заходив !!! зараз тут тільки я, його немає ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:46 Поділитися #59 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:46 ну то, що: треба писати колективну заяву до торіка щоб все вернув як було, якщо він нормальна людина то може лояльно до цього віднесеться і все верне назад як було ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:46 Поділитися #60 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:46 твій знайомий транссвестит Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:50 Поділитися #61 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:50 твій знайомий транссвестит та ні просто йому нема часу зареєструватися він пробував паро разів зареєструватися але казав шо йому там шось не вдалося то я йому й дозволила сидіти зі свого ніку інколи ! Давай більше не будемо не по темі говорити, бо тут вирішується серйозне питання !!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:58 Поділитися #62 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 17:58 Народ я ж писав, але бачу видалили, кому не подобається тут переходьте сюди [ ______ ], дуже класний форум, і немає такої дискримінації! Очень некрасиво. давайте рекламу оставимо на потім !!! Тут треба вирішити питання з торіком, можливо він ще нормальна людина і ще все може змінити ! Вобщем треба діждатися його поки він зявиться на борді і написати колективну заяву в пп, або створити тему-опитування, або саме краще дізнатись його телефон і особисто кожному з ним поговорити, можливо він нас зрозуміє !? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:23 Поділитися #63 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:23 взагалі то Тут певно вся адміністрація форуму і модератори повністю схиблені такшо це нічого не дасть.а на рахунок телефона то мабуть в торіка нокія. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vanus Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:26 Поділитися #64 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:26 це мій знайомий з мого ніка заходив !!! зараз тут тільки я, його немає !Вау то ви не трансвестити???? у вас може роздвоєння особистостей а то може розчетвертіння.Добре по темі, може барахолку оставити у якомусь іншому вигляді Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
QWESTiON Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:29 Поділитися #65 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:29 я щось не зрозумів - а аукціон досі не реалізований???а то продам і тільки за чіткою ціною. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
irenka Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:29 Поділитися #66 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:29 це мій знайомий з мого ніка заходив !!! зараз тут тільки я, його немає ! Вау то ви не трансвестити???? у вас може роздвоєння особистостей а то може розчетвертіння. Добре по темі, може барахолку оставити у якомусь іншому вигляді та ну не придерайтеся ви вже так до слів ! :lol: не прикалуйтесь це я просто сказала ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
fog Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:39 Поділитися #67 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:39 А нові позиції в Classifieds публікуються в RSS?Я звик за барахолкою слідкувати саме так. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:56 Поділитися #68 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 18:56 alovin, keron, yalivine, irenkaдрузья! вернее, друг - ты безграмотный, тупой, обделенный интеллектом школьник!Новая барахолка будет не в форме аукциона - раз.Апать темы строго запрещено, а в новом виде это исключено как вид, вообще. Теперь модераторам не прийдется тебя банить - два.Ты нас покидаешь навсегда со всеми клонами - три.Хочеш бути Українцем? Вчи українську мову сука! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Skorpio76 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:02 Поділитися #69 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:02 Я свою участь на форумі теж розпочинав з розділу "Куплю/Продам". З часом освоївся і маю що сказати і написати у інших розділах.В принципі досить корисна штука - борда. І новини, і потеревенити "по клавішах" .... - класно. Проте розділ "куплю/продам" слишається дуже важливим! Тому висловлююся за еволюцію (поступове удосконалення), але не революційні (кардинальні) зміни. Хоча треба почути думку адмінів! Можливо такі зміни продиктовані виключно технічними причинами. В такому разі варто шукати компроміс: таке рішення, яке дозволить з мінімальними втратами зберегти "барахолку". З будь-якої ситуації є альтернативні варіанти виходу. Можливо зменшити "життя" теми у цьому розділі до 180 днів? В новому варіанті маркету ще не розібрався на 100%, але як бути, коли товар проданий у перший день? Інші потенційні покупці продовжуватимуть "бомбардувати" продавця ще 14/ 29 днів? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
crowhunter Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:17 Поділитися #70 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:17 alovin, keron, yalivine, irenkaдрузья! вернее, друг - ты безграмотный, тупой, обделенный интеллектом школьник!Новая барахолка будет не в форме аукциона - раз.Апать темы строго запрещено, а в новом виде это исключено как вид, вообще. Теперь модераторам не прийдется тебя банить - два.Ты нас покидаешь навсегда со всеми клонами - три.Хочеш бути Українцем? Вчи українську мову сука! йопта "Справедливість є.." (с) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:22 Поділитися #71 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:22 Та ви створіть пробний лот, подивіться, шо, де , куди, а потім пишіть про недоліки.Classfields - експериментальна штука, написав її америкос, версія - альфа(якщо це вам про щось говорить) і її зразу підтримала купа народу у світі, і торік в тому числі. По можливостям нью-барахолка в стотисячпіццот разів краще за нинішню як для продавців, так і для покупців, а що найголовніше - для інших учасників форуму, які не бажають у списку нових повідомлень отримувати три сторінки купівлі-продажу!Борда перетворюється! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:26 Поділитися #72 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:26 Особенно радует отсутствие тем с названиями "продам" и "куплю", раздражало страшно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dream Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:37 Поділитися #73 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:37 Будьте добрі - почистіть цю тему, бо аж нудить. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
FunTom Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:49 Поділитися #74 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 19:49 мінуси:- не реалізовано аукціон- не можна змінювати початкову ціну- не працює редагування цін- не можна вказати (так як на аукро) кількість одиниць товару- на кожен товар (якщо я хочу продати декілька схожих товарів) треба створювати окремий лотмаркет не доведений до толку навіть, реалізований на 4 з 10, а барахолку вже закрили, нехарашо получається... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NashLutsk Опубліковано 30 Січня, 2011 в 20:07 Поділитися #75 Опубліковано 30 Січня, 2011 в 20:07 Починається революція Лучани, давайте не будемо гнати на Адмінів, хлопці ж стараються для нас... вислухають кожного і зроблять (по своїму) щоб всім було зручно, написано ж пробна версія... значить в розробці, корегуванню і в удосконалені! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.