Перейти до змісту

Продам новий системний блок

kompiktex

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Корпус CODEGEN чорно-срібний, 450Вт, USB, Audio

Процесор AMD Athlon ™ II X2 220 AM3, 2.80GHz, HT 4000MHz, 2 ядра

Системна плата Biostar N68S3+ GF7025+nF630i, AM3, DDR3

Модуль пам'яті DDR3 2048Mb TakeMS 1333MHz, PC3-10600

Накопичувач HDD 250GB SAMSUNG SATA II, 7200 об./хв, 16MB,

Накопичувач DVD±RW SONY NEC

Системник повністю новий, гарантія 2роки.

Ціна 1930грн.

Опубліковано

1450 грн.

Ціниш як нове! Дешева мамка, так само проц найдешевший двоядерний з АМД на с.ч., без відео карти не пограєш на ньому, удовольствія ніякого, а дві штуки викинеш.

Опубліковано

1450 грн.

Ціниш як нове! Дешева мамка, так само проц найдешевший двоядерний з АМД на с.ч., без відео карти не пограєш на ньому, удовольствія ніякого, а дві штуки викинеш.

Якщо він такий поганий з твоїх слів, то нащо ти пропонуєш гроші 1450, хочеш купити а потім продати барижнику сраний.

1450 грн.

Якщо він такий поганий з твоїх слів, то нащо ти пропонуєш гроші 1450, хочеш купити а потім продати барижнику сраний.

П.С.Неподобається ціна вийшов з теми і шукай далі

Опубліковано

327 - Biostar N68S3

397 - Athlon ™ II X2 220 AM3

220 - DDR3 2048Mb TakeMS 1333MHz

250 - HDD 250GB SAMSUNG SATA II

200 - DVD±RW SONY NEC

1394 грн. це, що 530 корпус. Сам ти барига сраний.

Опубліковано

327 - Biostar N68S3

220 - DDR3 2048Mb TakeMS 1333MHz

200 - DVD±RW SONY NEC

1394 грн. це, що 530 корпус. Сам ти барига сраний.

Давай бариго я в тебе ці три позиції куплю за такою ціною тільки, щоб нові були з гарантією і проц боксовий. Продай доведи, що воно так і є!

327 - Biostar N68S3

Опубліковано

Ти барига сраний!

Що все, яж казав, що ти барига сраний,якщо б це було не так взяв би і продав і довів, що це не так, і що ти дійсно можеш продавати по супер цінах, я думаю по такіх цінах в тебе не тільки вся борда тарилась, а і пів Луцьких комп фірм точно! Подумай, який би ти мав оборот і заробіток, і був би супер-пупер бізнесмен, а не сраний барига!

Опубліковано

В мене часу нема з тобою виясняти ціни, ціни які я написав реальні.

Якщо купляти новий комп'ютер тоді краще заказувати на фірмах, а не з рук, це моя думка!

Якщо б/у то в провірених людей! :0001:

Опубліковано

Ох нема на цю тємку Alovina !!! :0016::lol: Розбаньте його нехай порішає тут всіх і оприділить бариг по повній !!! :0016: :0016: :0016:

Опубліковано

В мене часу нема з тобою виясняти ціни, ціни які я написав реальні.

Якщо купляти новий комп'ютер тоді краще заказувати на фірмах, а не з рук, це моя думка!

Якщо б/у то в провірених людей! :0001:

Ну якщо реальні ціни то продай, або хоть напиши де купити?, я зразу купую!!!

Якщо нема часу в тебе то нехер писати всяку хірню.

П.С. А барига сраний ти все таки бачу і залишишся!

Опубліковано

то нехер писати всяку хірню.

П.С. А барига сраний ти все таки бачу і залишишся!

За такі мовні звороти тебе би, "чоловіче", в БАНьку відправити незавадило би, "помити" свого язика.

Опубліковано

Ох нема на цю тємку Alovina !!! :0016::lol: Розбаньте його нехай порішає тут всіх і оприділить бариг по повній !!! :0016: :0016: :0016:

ба-ры́-га

Существительное, одушевлённое, общий род (может согласовываться с другими частями речи как мужского, так и женского рода), 1-е склонение (тип склонения 3a по классификации А. Зализняка).

Произношение

МФА: ед. ч. [bɐˈrɨɡə], мн. ч. [bɐˈrɨɡʲɪ]

Семантические свойства

Значение

1. жарг. перекупщик, спекулянт ◆ Продавая местным барыгам шинели и сапоги, он всегда был при деньгах, часто пил водку и гулял по деревне с белобрысой Светкой, дочкой складского прапорщика. Григорий Сабуров, «Пешком по волнам», 2002 г. (цитата из Национального корпуса русского языка, см. Список литературы)

2. разг., неодобр. мелкий торговец, обычно жадный и нечестный ◆ Общупали заморского барыгу, // Который подозрительно притих, — // И сразу же нашли в кармане фигу, // А в фиге — вместо косточки — триптих. В. С. Высоцкий, «Случай на таможне»

3. крим. жарг. скупщик краденного ◆ Они приехали к барыге Василию Никодимычу под утро и сдали награбленное. Эдуард Володарский, «Дневник самоубийцы», 1997 (цитата из Национального корпуса русского языка, см. Список литературы)

:)

http://ru.wiktionary.org/wiki/%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%8B%D0%B3%D0%B0

Опубліковано

kompiktex, 10dante10, Хлопці вам треба в ліпіни сходити до чергового психіатра, там сокійно пройдете психіатричну комісію і принесете нам довідку про адекватність, якщо вам її дадуть :blush: , тоді до вас не буде ніяких притензій і зможете продавати і купляти усе що захочите і ніхто вас не чіпатиме, тіки спершу наші очі бажають бачити заключення спеціалістів бо щось ви явно не здорово себе поводите !!! :blush::blink:

Єдина нормальна людина в цій темі правду написала !!! Повністю згоден з тобою !!! :lol: :lol: :lol:

Опубліковано

Прошу модерів тему у флейм,закрити або видалити!

Бо якщо дівчинка вже влізла в розмову то вже діла не буде :)

Опубліковано

Єдина нормальна людина в цій темі правду написала !!! Повністю згоден з тобою !!! :lol: :lol: :lol:

А може це і не дівчинка, судячи з вищенаписаного :blink::blink::blink:

П.С. Це вже хтось доходився до психіатра :)

Опубліковано

дурню це я пишу від акаунта знайомої, бо до свого пароля забув !

Опубліковано

Я це хто? напиши но смільчаку?

А то сховався за акаунтом дівчинки як криса!

Опубліковано

Єдина нормальна людина в цій темі правду написала !!! Повністю згоден з тобою !!! :lol:

А може це і не дівчинка, судячи з вищенаписаного

слухай ти зараз договоришся :angry: прикрий но рота свого тупого !!! :angry2: шо ти собі позволяєш чмо ти тупе !!! :naezd: Такій сміливий скажи но комусь чужому на вулиці шо він криса я побачу яка в тебе морда буде ! Тому кому треба той мене знає і знає шо я вже під цім ніком 3 місяці сижу , а перед тобою відчитуватися не збираюся , І нема що з тобою говорити, удот ти і цим все сказано ! :glare:

І з таким ставленням до людей ти ніколи нічого тут не продасиж ! :D

Опубліковано

Єдина нормальна людина в цій темі правду написала !!! Повністю згоден з тобою !!! :lol:

слухай ти зараз договоришся :angry: прикрий но рота свого тупого !!! :angry2: шо ти собі позволяєш чмо ти тупе !!! :naezd: Такій сміливий скажи но комусь чужому на вулиці шо він криса я побачу яка в тебе морда буде ! Тому кому треба той мене знає і знає шо я вже під цім ніком 3 місяці сижу , а перед тобою відчитуватися не збираюся , І нема що з тобою говорити, удот ти і цим все сказано ! :glare:

Давай скажи коли і де ти будеш і я тобі в очі скажу крисьонош ти!!!

Опубліковано

слухай поспілкуватись можна ! тільки ти дивись щоб потім до мене ніяких притензій не було і походів на грибоєдова, а судячи по твоїх постах ти звичайна тупа, неосвідчена, зелена, гопота, яку життя ще не навчило як треба поводитись серед людей ! Але якшо ти думаєш шо коли зустрінешся зі мною то приведеш ше когось тіпа безмозглих друзів гопніків шоп тіпа зі мною порішали да ? так можу тебе запевнети вас тупих уродів похожих на тебе які не вміють спілкувати з людьми я абсолютно не боюся, мені навідь вас шкода тому що вас мозком сильно природа обділила !!! :jeer: якшо хоч зустрітися то можна я захвачу з собою Сєрого і Андрія, і ох ми тоді тобі зробим хороший урок правильної поведінки !!! Але з такіми як ти то краще діла не мати бо ше в міліцію підеш чи мамі з татом скажеш шо тобі типу угражають і можуть шось з тобою зробити !!! :lol:

Але якшо твої мама з татом не навчили тебе елементарних правил поведінки і не дали тобі хотя б краплю розуму, то тоді ти вже потєрєний чєловек і тебе вже нічого не змінить !

Гопнік ти 100% і це говорить саме за себе що в голові у тебе нуль !

Опубліковано

люди, хто знає це чувирло, що пише під жіночим ніком вже три місяці, скажіть, як його знайти, бо вже дуже хочу йому вживу сказати, що він криса!

Опубліковано

слухай поспілкуватись можна ! тільки ти дивись щоб потім до мене ніяких притензій не було і походів на грибоєдова, а судячи по твоїх постах ти звичайна тупа, неосвідчена, зелена, гопота, яку життя ще не навчило як треба поводитись серед людей ! Але якшо ти думаєш шо коли зустрінешся зі мною то приведеш ше когось тіпа безмозглих друзів гопніків шоп тіпа зі мною порішали да ? так можу тебе запевнети вас тупих уродів похожих на тебе які не вміють спілкувати з людьми я абсолютно не боюся, мені навідь вас шкода тому що вас мозком сильно природа обділила !!! :jeer: якшо хоч зустрітися то можна я захвачу з собою Сєрого і Андрія, і ох ми тоді тобі зробим хороший урок правильної поведінки !!! Але з такіми як ти то краще діла не мати бо ше в міліцію підеш чи мамі з татом скажеш шо тобі типу угражають і можуть шось з тобою зробити !!! :lol:

Але якшо твої мама з татом не навчили тебе елементарних правил поведінки і не дали тобі хотя б краплю розуму, то тоді ти вже потєрєний чєловек і тебе вже нічого не змінить !

Гопнік ти 100% і це говорить саме за себе що в голові у тебе нуль !

Ну ти жжош ! Маладца !!! Таких надо попускать ! Правильно так и продолжай, может ето и будет профилактикой штоб такие уроды здесь не появлялись как наш господин топикстартер, далой таких юзеров на борде, гнать их в шею нужно !!! :0099:

Опубліковано

10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш!

А відповідь на лист так і дати не можеш!

Но я Жду сцуко!

Опубліковано

10dante10 , bearler, irenka, хто ще - я бачу багато в тебе знайомих чиї ти ніки використовуєш!

А відповідь на лист так і дати не можеш!

Но я Жду сцуко!

:0016: :0016: :0016: :0016: :0016: :0016: :0016: :0016:

Боже я вже плачу від сміху і зі стільця впав, якій жеж ти тупий гопнік !!! Ой я нє магу !!! :0016:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...