Перейти до змісту

Beeline та КиЇвстар

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 09.01.2020 в 09:11, Saddy сказав:

Основна проблема цього тарифу - територія його дії.

Показати  

Волинська область
Райони: Ківерцівський, Ковельський, Луцький (включаючи м. Луцьк), Рожищенський.

нормальна територія ;)

• 4 тижня потому...
Опубліковано
  В 30.12.2019 в 15:50, SergLutsk сказав:

Аналогічна фігня, теж прозрів сьогодні. Але в мене він вже давненько по 55 грн. Одне лише радує, що ніби з 01.03 має змінитись, так що маю ще 2 місяці запасу звикнутись з думкою :(

Показати  

но интернета будет больше, пишут 3Гб в день, потом режут скорость.

Опубліковано
  В 02.02.2020 в 22:37, VojinSvitla сказав:

В лютому інтернет не тарифікується, чи то якийсь глюк?

Показати  

Київстар робить YouTube, Instagram та інші додатки безлімітними для всіх абонентів

Опубліковано
  В 03.02.2020 в 06:27, romanc сказав:
  В 30.12.2019 в 15:50, SergLutsk сказав:

Показати  

но интернета будет больше, пишут 3Гб в день

Показати  

Та мені його і зараз забагато, якби можна було б я продавав би зайві гігабайти :)

За місяць використовую менше 1Гб, а маю здається десь біля 6 Гб

Опубліковано
  В 03.02.2020 в 14:41, SergLutsk сказав:

Та мені його і зараз забагато, якби можна було б я продавав би зайві гігабайти :)

За місяць використовую менше 1Гб, а маю здається десь біля 6 Гб

Показати  

20Гб и дальше обрезают скорость. когда проводного нет, приходится на мобильном сидеть.

Опубліковано

Взяв тиждень довіри 1 числа. Сьогодні  зранку  взагалі доступ пропав) При чому і на телефоні (4g). У КС якась чорна полоса. Сказали чекати техніка до 6 числа, там передзвонять. Звісно перерахунок за ці дні ніхто робити не збирається. Так і живем.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні прийшла смс про супер пропозицію, перші 4 місяці за 150грн, потім за 200. тариф все разом. Норм, місяць трому платив ще 120. Мабуть скористаюся, а через 4, буду міняти провайдера. КС кагбе, всьо.
P.S Я розумію що все росте і тд, але моглиб якісь плюшки запропонувати, наприклад 150мб дати (не спеціаліст і не знаю чи є така можливість), це хоч якось згладило б.

Опубліковано
  В 26.02.2020 в 18:59, AnimaNoir сказав:

наприклад 150мб дати (не спеціаліст і не знаю чи є така можливість), це хоч якось згладило б.

Показати  

по 2х парах точно ні....

а роутер в "тебе гігабітний"

а на кого міняєш?

вони також дають і стільниковий інтернет?

Опубліковано
  В 26.02.2020 в 18:59, AnimaNoir сказав:

Сьогодні прийшла смс про супер пропозицію, перші 4 місяці за 150грн, потім за 200. тариф все разом. Норм, місяць трому платив ще 120. Мабуть скористаюся, а через 4, буду міняти провайдера. КС кагбе, всьо.

Показати  

Я вже змінив. Підключив ДГ по акції рік 79грн/60 Мбіт, а там побачимо. А далі було цікаво. Коли я подав заяву на відключення КС, до мене подзвонила представниця цього оператора і запитала "Как ты посмел, холоп?" чому я вирішив відключитися? Відповів: не влаштовує ціна. Вона: а якщо ми вам зробимо знижку 50% на рік (тобто 75грн/100 Мбіт, непогано)? Але я на той момент вже підключив ДГ і вирішив, що задню включати несолідно, та й захотілося провчити гривнею жадібний КС, так що я гордо відмовився і залишився на ДГ. Моя порада: звякни 460 і скажи що сандалі жмуть і нам не по дорозі хочеш відключитися. Тобі передзвонить тьотя, і з нею вже торгуйся. Перевірено, працює.

• +1 1
Опубліковано
  В 26.02.2020 в 23:41, Serpent сказав:

Тобі передзвонить тьотя, і з нею вже торгуйся. Перевірено, працює.

Показати  

мені так само дєвачка з ДГ дзвонила,

через пів року після відключки, пропонувала знижку, по грошах біль менш,

але КСний халявний стільниковий номер і інтернет переміг, поки

Опубліковано
  В 26.02.2020 в 23:23, Zevs_Isver сказав:

по 2х парах точно ні....

а роутер в "тебе гігабітний"

а на кого міняєш?

вони також дають і стільниковий інтернет?

Показати  

Роутер справа наживна, давно треба на 5ггц переходити, стільниковий не потрібний. Хз, Датагруп чи накрайняк воля...

• 4 тижня потому...
Опубліковано
  Цитата

Київстар запустив послугу, яка ощасливить всіх абонентів

1575047655-8857-735x400-1.jpg

Карантин або добровільна ізоляція – речі, звичайно, неприємні, але цілком терпимі, якщо під рукою є доступ в інтернет. Оператори мобільного зв’язку в нашій країні прекрасно це розуміють, і запускають послуги, які дозволяють абонентам пережити вимушене самітництво з усім можливим комфортом. Про деякі з них від самих різних операторів ми вже неодноразово писали в наших попередніх статтях.

Сьогодні розповімо ще про одну. Вона порадує не тільки затворників, але і «сов», які працюють або просто сидять в інтернеті ночами. Прямо як в старі добрі часи, коли нічний трафік не тарифікувався, і можна було ставити що-небудь на скачування, лягаючи спати.

Сидіть в інтернеті ночами з комфортом

Нова послуга від «Київстар» дозволяє придбати пакет «Нічний» всього за тридцять гривень. Він надасть вам додаткові десять гігабайт мобільного інтернету, які можна використовувати для будь-яких цілей з дванадцятої ночі до восьмої години ранку. Щоб підключити цей вигідний пакет трафіку, скористайтеся системою «Мій Київстар» або ж введіть комбінацію *266*1#. Слід зазначити, що інші ваші гігабайти, які ви могли отримати, наприклад, в рамках свого тарифного плану, нікуди не дінуться. Запит *266# дозволяє подивитися, скільки гігабайт у вас залишилося. *266*0# – повністю відключає послугу.

Показати  

• 5 тижнів потому...
Опубліковано (змінено)

Як перейти на такий тариф?   

https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/prepaid/givememore   

або купити сімку в умовах карантину?

Змінено користувачем deluxkangoo
Опубліковано
  В 24.04.2020 в 10:14, deluxkangoo сказав:

Як перейти на такий тариф?   

https://kyivstar.ua/uk/mm/tariffs/prepaid/givememore 

Показати  

Ну якщо код 477*1  не спрацьовує, то очевидно - набирайте оператора і просіть щоб вас перевів. Якщо не зможе перевести то купувати сімку, і здається точки операторів зв"язку працюють під час карантину якщо не помиляюсь. Можливо не всі, запитаєте в того ж оператора.

• +1 1
  • 4 тижня потому...
Опубліковано
  Цитата

"Киевстар" вводит новые тарифы для абонентов

сегодня 22:30

"Киевстар" вводит новые тарифы для абонентов

Не только страна постепенно обновляется после очередного этапа ослабления карантина, но и тарифы у одного из крупнейших в Украине мобильных операторов.

О том, какие новинки в этом сезоне подготовила компания "Киевстар" для своих абонентов, пишет UBR.

Как сообщает пресс-служба компании, изменения касаются линеек "Киевстар ТВ" и "Все вместе". Причем вступили в силу они уже сегодня, 26 мая.

Сейчас клиентам "Киевстара", заинтересованным в доступе к телевидению, предлагается пять основных пакетов:

-"Легкий" – без дополнительной платы (автоматически подключен ко всем тарифным планам мобильной связи).
-"Базовый" – 80 грн/мес.
-"Сімейний" – 120 грн/мес.
-"Вигідний" – 160 грн/мес.
-"Преміум HD" – 200 грн/мес.

Следует учесть, что пакет "Легкий" не доступен абонентам услуги "Домашний интернет" и работает только через мобильное приложение, которое можно бесплатно скачать в Google Play или App Store.

В пакеты "Семейный", "Выгодный" и "Премиум HD" теперь включен доступ к видеобиблиотеке IVI, где хранится более 7 тысяч фильмов и сериалов. При этом для пользователей тарифов "Базовый", "Семейный" и "Выгодный" на два месяца откроют доступ ко всем каналам.

Но и на этом фестиваль щедрости не заканчивается. Новым клиентам "Киевстар" предлагает скидку 50% на первые три месяца пользования услугой, причем распространяется эта промоакция на все вышеперечисленные тарифы (кроме "Легкого").

При этом пакеты "Оптимальный", "Комфортный" и "Максимальний HD" с 25 мая больше не доступны для подключения.

Линейка "Все вместе", которая предусматривает доступ сразу к трем услугам компании - мобильной связи, домашнему интернету и телевидению, также пополнилась двумя новыми тарифами: "Все вместе Базовый+ТВ" и "Все вместе Выгодный+ТВ".

Абонентам "Все вместе Базовый+ТВ" теперь будет доступен безлимитный мобильный интернет. А для обоих тарифов "Все вместе Базовый+ТВ" и "Все вместе Выгодный+ТВ" будет действовать скидка в 50 грн на оплату услуг в месяц подключения, а также двух последующих.

Показати  

Опубліковано
  В 27.05.2020 в 13:36, Saddy сказав:

напиши коротко - знову буде здорожчання тарифів чи ні?

Показати  

запропонували тариф. 40 грн/міс. 100хв по Україні, безлім в мережі і 4Гб Інету.  Перший місяць нахаляву.

Підключився :)

Опубліковано
  В 28.05.2020 в 20:05, Zheny@ сказав:

запропонували тариф. 40 грн/міс. 100хв по Україні, безлім в мережі і 4Гб Інету.  Перший місяць нахаляву.

Підключився :)

Показати  

Там обмеження по території?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...