Перейти до змісту

А сколько людей заплачут, когда ты умрёшь?

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

ТА не хочу я, щоб вони плакали.

Я противниця нашого культу смерті (не помітили, що це кругом? всі думають про смерть, всі живуть тільки для того, щоб загробная жизнь била счястлівай і тепе і теде).

За кремацію.

Опубліковано

А я вот не хочу, что б моё тело в печке сжигали, я хочу иметь своих законных 2 на 2 метра, небольшой памятник с классной фоткой, где я как живой, и усё! Что б было куда придти людям, постоять, помолчать, подумать.

А кремация что ? так себе.. урна с горсткой пепла…

Извините, имхо

Опубліковано

То getto

Поки ти зберешся покидати цей світ, зважаючи на динаміку

росту інфраструктури і наявність безлічі землі, в Луцьку крематорія ще не буде :rolleyes:

Та й з крематорієм доходи гробарів знизяться - пам"ятників монументальних

замовляти не будуть, а деж попи і вболівальники православні

тузитись будуть, в церкві тільки один патріархат представлений...

Інша справа цвинтар - є де розгулятись :D , та й хреста якогось з свіжої могилки

в якості аргумента можна використати...

Опубліковано
та й хреста якогось з свіжої могилки в якості аргумента можна використати...

:D:smile-zachot:

Я как то никогда не задумывался о целесообразности такого подхода к могильным крестам, но что то в этом таки есть ))

Опубліковано
я хочу иметь своих законных 2 на 2 метра

і своїх особистих опаришів...фу, Мля. тільки кремація

не хочу думати скільки людей заплаче, коли я помру. хочу жити і сміятись, і плакати з людьми, яких люблю

Опубліковано
своїх особистих опаришів...фу, Мля. тільки кремація

Моему мёртвому телу уже будет вшистко едно, опарыши или нет.

А душу они не достанут.Слишком высоко она будет парить над планетой (или же слишком глубоко будет в недрах пылающего Ада, к чему я более склоняюсь) :)

Опубліковано
всі живуть тільки для того, щоб загробная жизнь била счястлівай

авотхєр. більшість якраз старається нажитись зараз, а про загробну так, часом подумують

Опубліковано
а про загробну так, часом подумують

Задумайтесь, а ведь большинство начинают обращаться к вере, к Богу только тогда, когда беда в двери постучится, а если всё на мази и в шоколаде, то в церковь заходят лишь пасху посвятить. Речь не идёт об верующих общинах, а о простом рядовом обывателе.имхо

Опубліковано

Простий обиватель занадто тупий, щоб не обуритись приходу до влади

зека з двома судимостями, покращення життя вже зараз, куди ж вмирати - жити та й жити.

...і судили його не за політичні переконання.

А то смерть...колись може :lol: , а жити добре потрібно зараз - он по телевізору

обіцяють "ще краще покращення" і ведуть боротьбу з "кровосісями"

Тай, як кажуть "авторитетні" джерела, на все воля Божа, головне покаятись і пожертву

на храм дати(не розмінюючись на дрібниці) - і все в ажурі буде :lol:

Опубліковано

Не хочу щоб хтось плакав :unsure:

Але для цього треба довго жити й багато заробити :)

А потім хай діти в дворі мене спалять, а іншим буде привід лишню чарку перехилити :0011:

Опубліковано

Щирі сльози (не ридання) від близьких мені людей.Найближчих.і щоб друзі потім тяпнули 100 гр за мене.ось і все.

а от на рахунок кремації ще не визначився.

Опубліковано

Да, человек смертен, но это было бы еще полбеды. Плохо то, что он иногда внезапно смертен, вот в чем фокус! И вообще не может сказать, что он будет делать в сегодняшний вечер.

Михаил Афанасьевич Булгаков

От себя - когда умру - мне будет глубоко насрать на то, кто там и что будет петь, плакать или бится в конвульсиях. Равно как и на то - зароют ли меня, или сожгут.

Мертвые не потеют...

Опубліковано

Автор, ти хоч туда ще не зібрався?

Жартую звичайно :-)

Раз така тема пішла, то добавлю від себе запитання:

Народ, який напис ви б хотіли побачити на своїй могильній плиті?

P.S. Дякую модератору за представлення.

Опубліковано

На могидбній плиті? А тобі не всеодно шо там буде? Вставати і читати зібрався? :)

Як на мене, то головне прожити життя, так, як ТИ сам того хочеш, без оглядки на умовності і т.п. Тоді і вмирати буде легко і безболісно. А то шо буде десь "там", та і якшо буде... Загалом - буде трабла - будем демать як розрулити :)

Опубліковано

Надписи на могильных плитах?это вообще отдельный разговор...

не согласен с тезой

А тобі не всеодно шо там буде? Вставати і читати зібрався?

естественно, я это не прочту, но хотелось, что б живые всё таки имели представление о том, кто лежит под этой плитой.

я б выбрал что то вроде из актёрского репертуара: "Он много раз играл роль покойников, но это его лучшая роль"...

:)

Опубліковано

Не хочу я никаких неотехнологий!!! Электронный надгробок...чушь какая то...Но есть жесть и по круче,я где то читал, что внутри гроба ставят лампы освещения и камеры наблюдения, и тогда родственники в режиме он лайн могут любоваться, как человек "живёт" по Ту сторону бытия...

А мобилы зачем туда класть? это уже реалии жизни..

Опубліковано

А мобилы зачем туда класть? это уже реалии жизни..

Бо буває, що помилково хоронять живих людей. Отак вони і перестраховуються. Гарна ідея, треба тільки, щоб батарея в телефоні довго не розряджалась :glare:

Опубліковано

Бо буває, що помилково хоронять живих людей.

Ще один аргумент ЗА кремацію.

да, надьожний способ скрить сліди помилок

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...