Перейти до змісту

бібікання на переході

Tarzanych

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Автобус був на зустрічній, і за переходом, а зупинився він, чи рухався в тянучці визначити було важко
Все одно в ти був не правий. У варіанті тягучки треба бути уважнішим на переходах. Особливо коли обмежений огляд. Ну і відеореєстратор в допомогу.
  • Відповідей 511
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Окуєть не встать, я віноват що в ваділи тормоза пропали, забувся про ручнік і вважати що краще використати піщохода для того щоб зупинитись

Тепер панятна, ваділи сваї відра з гайками цінують більше ніж життя пішоходів. Нет тармазов, нет праблем, пішоходів безліч, а використати інше авто як засіб зупинитись жаба душить, і на бровку не хочу скакать, і дерева ловити тоже.... Це ж рімонта скіко...а хрустікі безкоштовні, мона відкупиться ілі пріврать, сам вискочів, а на реєстраторі память забилась.

Авто це механізм в якому більше 10к деталей. Навіть якщо ти за ним дивишся, вчасно ремонтуєш, це не відміняє прикрий випадок, наприклад розрив бракованого гальмівного шлангу.
Опубліковано

За ДТП був би винен, відмазатись було б важко, але я не про те.

Пішоходи дуже часто поводяться на дорозі так, ніби водії їм щось винні, а ті в свою чергу

ніби вони в чомусь вищі за пішоходів. Звичайно і адекватних людей на дорозі багато, проте...

Буваю і пішоходом, і водієм - тому мені дивно, як можна по "маклаудськи" кидатись на залізо, воно ж

всеодно міцніше, звідки таке бажання зупинити водія перед переходом за будь-яку ціну? Як водію, мені зрозуміло, що он

та машина перед переходом мабуть не зупиниться - пропущу, зачекаю ДЕКІЛЬКА секунд, не у всіх пішоходів є досвід водіння, але

інстинкт самозбереження ну хоч трохи повинен зпрацювати.

Опубліковано

Таких аргументів море, як і з протилежної сторони.

Для збереження нервових клітин потрібно філософськи відноситись до життя,

ну і з позитивом, тільки це чомусь забувається після різкого гальмування :D

Опубліковано

Окуєть не встать, я віноват що в ваділи тормоза пропали, забувся про ручнік і вважати що краще використати піщохода для того щоб зупинитись :blink:

А, не дай Боже, таки відмовили? Тоді апостолу Петру це розказувати, так?

Опубліковано

Окуєть не встать, я віноват що в ваділи тормоза пропали, забувся про ручнік і вважати що краще використати піщохода для того щоб зупинитись :blink:

Якщо витекла гальмівна рідина, то вважаєш, що ручник допоможе?

А пішоходу певно карще бути правим на 100% але трішки мертвим, да? Дивна логіка.

Опубліковано

Якщо витекла гальмівна рідина, то вважаєш, що ручник допоможе?

У ручника, вроде как, тросовый привод, почему он должен не помочь?

Опубліковано
У ручника, вроде как, тросовый привод, почему он должен не помочь?
Думається мені що не усюди.

З.І. Мені в якості пішохода дуже страшно виходити на нерегульований перехід перед радянськими автомобілями яким більше 20 років. По своєму досвіду експлуатації такого раритету знаю що йому дуже важко загальмувати миттєво, а ручні гальма в більшості не працюють або зовсім заглушені ззаду.

Опубліковано

Всі неспортивні ручні гальма мають тросовий привід, але ефективність не "бойових" в умовах екстренного

гальмування дуже низька, а ще потрібно бути готовим зразу ж смикнути за "ручник" при відмові основних гальм...

Я не гордий і перед переходом, і на ньому мені не важко головою покрутити, а якщо побачу неадеквата(хто його знає чого він летить) - то й почекати.

Дурня не перевчиш, а життя не перезавантажиш, отаке...

Опубліковано
Потрібні такі переходи
Кошмар(!) О_о

Уявіть яково буде їздити по дорогах як всі нерегульовані переходи такими стануть.

Опубліковано

SysR, не всі. Це такий собі мікс (помєсь) "лежачого міліціонера" і "зебри". Доречі - грамотно реалізовано! перед школами - саме то!

Опубліковано

треба такі(лежачі поліцейські) штуки ставити перед переходами за кільканадцять або більше метрів, щоб водій встиг зреагувати а не на самому переході.

Опубліковано

Потрібні такі переходи

Можливо і потрібні якісь додаткові засоби безпеки це в інтересах як водіїв, так і пішоходів.

Але... Коли зимою такий перехід не очистять від снігу, чи може хто зпрогнозувати поведінку авто на такому

бруствері, а скільки бабусь може там навіки полягти без допомоги автомобілістів?

Опубліковано

Придумав як підганяти пішоходів, які врозвалочку переходять перехід перед цілою чергою машин.

Треба підїхати якнайближче до зебри і на холостому ходу під задницю проходящому по переходу газонути, щоб той аж підстрибнув. Ця якщо останній явно нагліє (говорить по телефону, набирає смс-ку, колупається в носі , рахує ворон, просто нагло і тупо не спішить...)

Опубліковано

Придумав як підганяти пішоходів, які врозвалочку переходять перехід перед цілою чергою машин.

Треба підїхати якнайближче до зебри і на холостому ходу під задницю проходящому по переходу газонути, щоб той аж підстрибнув. Ця якщо останній явно нагліє (говорить по телефону, набирає смс-ку, колупається в носі , рахує ворон, просто нагло і тупо не спішить...)

Та що вже там - душити і все...

Насправді ти ж не знаєш чого людина йде повільно, а теля з телефоном чи сигаретою цією

методою тільки щось бабайське може ефективно прискорити.

Опубліковано

Стояв якось на переході, йшли 2 каралєвни, як в себе по кухні. То я їх пропустив, а потім з димком стартонув ;)

То на другій стороні були за пів секунди :lol:

Я все розумію, пропустити, бла-бла-бла, але ті пішеходи наглію до бєзобразія.

Опубліковано
просто нагло і тупо не спішить...

а почему я должен именно перебегать зебру, что бы не задерживать водилу? :_09:

Зебра - моя территория, с какой скоростью хочу, с такой и перехожу :0155::)

Опубліковано
просто нагло і тупо не спішить...

Зебра - моя территория, с какой скоростью хочу, с такой и перехожу :0155::)

Як кажуть рассіянє: "Это в корне не верно"! Женщина, твое место у плиты Пішоход, твоя територія - тротуар! А "зебра" - всього-навсього "брід" через дорогу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...