Перейти до змісту

Чоловіки, чи платите ви за жінок

laska

281 користувач проголосував

1. 1. Чи платите Ви за жінку

• Завжди на 100%, інакше мене образить
      73
    • Пропоную, але можу погодитись 50/50
      38
    • Ніколи не плачу, це образить її
      5
    • Залежить від виду стосунків
      88

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

какім інструмєнтом

мадам,вже другу тему вас хвилюють інструменти)))

вам якого ключика - рожкового,накидного чи торцевого?))))

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Неодноразово був свідком, коли жінки принижували чоловіків привселюдно, навіть при власних дітях. Таке, знаєте, якесь садомазохістичне задоволення. Був свідком. Маршрутка. Чоловік сплутав зупинку, вийшли раніше. І хоч до наступної (справа була недалеко від Тигресу) було кілька десятків метрів, теща (а від неї "завелась" і дружина) почали пиляти на всю зупинку - ти придурок і т.д. Видно було, що чоловікові соромно було за них, ніяково посміхався та м'яв квіти, напевно йшли кудись в гості.. Син років 15-и йшов поруч.. ЩО він відчував? А бабИ йшли і на пів вулиці матюжили, почім світ..

Ніби тема не про це, але погоджуюсь з Лібертою - ніхто не повинен виносити це на люди. Нікому від цього ні легше, ні краще не буде. Непорозуміння? Потім можна обсудити.

Таких чоловікі зараз відсотків 70.Вони самі дозволяють так з ними поводитись,бо самі нічого не варті.Всі проблеми які стосуються сім"ї та дітей вирішує жінка.

Опубліковано
Вони самі дозволяють так з ними поводитись,бо самі нічого не варті

Ага, а якщо чоловік чинить опір, навіть просто усно поставивши на місце, то одразу піднімається крик про "жінконенависництво" та "він розпускає руки".

Опубліковано
Вони самі дозволяють так з ними поводитись,бо самі нічого не варті

Ага, а якщо чоловік чинить опір, навіть просто усно поставивши на місце, то одразу піднімається крик про "жінконенависництво" та "він розпускає руки".

Де ви зараз бачили чоловіків які чинять опір жінкам?Вони є-

але їх одиниці.Багато хто залежить від жінки, тому мовчить.

Опубліковано

Де ви зараз бачили чоловіків які чинять опір жінкам?Вони є-

але їх одиниці

Їх набагато більше, ніж вам здається ;)

Опубліковано

Неодноразово був свідком, коли жінки принижували чоловіків привселюдно, навіть при власних дітях. Таке, знаєте, якесь садомазохістичне задоволення. Був свідком. Маршрутка. Чоловік сплутав зупинку, вийшли раніше. І хоч до наступної (справа була недалеко від Тигресу) було кілька десятків метрів, теща (а від неї "завелась" і дружина) почали пиляти на всю зупинку - ти придурок і т.д. Видно було, що чоловікові соромно було за них, ніяково посміхався та м'яв квіти, напевно йшли кудись в гості.. Син років 15-и йшов поруч.. ЩО він відчував? А бабИ йшли і на пів вулиці матюжили, почім світ..

Ніби тема не про це, але погоджуюсь з Лібертою - ніхто не повинен виносити це на люди. Нікому від цього ні легше, ні краще не буде. Непорозуміння? Потім можна обсудити.

Таких чоловікі зараз відсотків 70.Вони самі дозволяють так з ними поводитись,бо самі нічого не варті.Всі проблеми які стосуються сім"ї та дітей вирішує жінка.

Як не прикро, у 90% жінки так подібні ситуації і сприймають. Мовчиш? - Значить гад, сам і винен, що з тобою так і поводяться. Типова жіноча логіка, розуміння, що у чоловіків просто інший підхід до вирішення подібних питань - навіть в голову чомусь не приходить. А що робить чоловік, коли бачить перед собою подібну перешкоду? Не ниє, не верещить, не дорікає - просто вирішує. ЙДЕ до наступної зупинки. Чорт, та у всьому так. Не відміну від жінок, які починають вишукувати винних, замість того, щоб просто ХОЧ ЩОСЬ зробити.

Надто різна психологія у нас, жінки шукають, хто винен, чоловіки ж спершу ВИКОНУЮТЬ роботу (наслідки), а потім розбираються з причинами. Або (найчастіше) просто забивають, сидячи з пивом.

Зате потім "не дати" вночі може тільки жінка. Згадає усе на світі, мстиво посміхаючись, інколи й мовчки. Щоб знав, як заперечувати (читай - мав свою думку).

От щоб чоловік відмовив у ліжку жінці - ще не чув. А треба було б))

Опубліковано

Я мабуть живу в іншому світі)) Я не розумію як можна мстити за допомогою ліжка? Страждає ж не лише чоловік, а жінка насамперед, нє?

Опубліковано

Как хорошо без женщин и без фраз,

Без горьких слов и сладких поцелуев,

Без этих милых слишком честных глаз,

Которые вам лгут и вас еще ревнуют!

Как хорошо без театральных сцен,

Без длинных "благородных" объяснений,

Без этих истерических измен,

Без этих запоздалых сожалений.

И как смешна нелепая игра,

Где проигрыш велик, а выигрыш - ничтожен,

Когда партнеры ваши - шулера,

А выход из игры уж невозможен.

Как хорошо с приятелем вдвоем

Сидеть и тихо пить простой шотландский виски

И, улыбаясь, вспоминать о том,

Что с этой дамой вы когда-то были близки.

* Как хорошо проснуться одному

В своем веселом холостяцком "флэте"

И знать, что вам не нужно никому

Давать отчеты, никому на свете!

*А чтобы проигрыш немного отыграть,

С ее подругою затеять флирт невинный

И как-нибудь уж там постраховать

Простое самолюбие мужчины!

Опубліковано

Ага, треба їх навпаки наказувати сексом, щоб знав, що йому є що втратити :_07:

шось перевернулось в мірє? дупіру сначал жінки плотють в ресторані, а потом ще й насілують за це мужиків...

Пожалійте! нас і так мало! :)

Опубліковано

Страждає ж не лише чоловік, а жінка насамперед, нє?

Ну так, але тіко жінки навчились цим користуватись перші, а чоловіки придумали простітуток. Хоча... простітутки ж жінки, значить вони це придумали першими... бля, я запутавсі!
Опубліковано

Особисто дуже шокувала одна ситуація в супермаркеті:

овочевий відділ, чоловік і жінка середнього віку, чоловік довго мне цибулю, не може вибрати нормальну(якщо вона взагалі там була, скоріш за все вся в"яла), ну і якось так безпомічно розуміє шо нічого толкового з того не буде, жінка презирливо на нього подивилась і каже "Навіть цибулю вибрать не годен".

По власному досвіду, часто терплю як мене дрелять, іноді просто пофіг, іноді розумію що вона права, а іноді, якшо встав не з вдалої ноги, то вона влітає в некіслий скандал з досить непередбачуваними наслідками, так що все відносно. При людях себе так картати не дозволяю взагалі, пару раз були спроби, дуже про це жалкує...

Опубліковано

Адам Жоржович. От я часто думаю: Єсть тьолкі багатиє, а єсть бєдниє, тоже єбаться хотят, я етого не люблю. Я так щитаю: хочеш їбаться поведі в ресторан, накормі, повезі в таксі, от тагда і їбайся. А бєдні тьолки ето хуйня, я етого не люблю.

Опубліковано
Ой довигулюєтесь

Поки що буде це. Як знайду що шукав - додам

1316452698JoMX07.jpg

Коли був у Польщі то запрошував полячку у ресторацію, та щоб Ви знали там кожен платить сам за себе, оскільки мою ініціативу заплатити за нас було відхилено, мовляв що для них образливо коли чоловік платить за жінку.....

Опубліковано

Знайшов ^_^

1395578998_1119579059.jpg

ой ппц)))) я ще і в перекладачі глянув))) подумав може в мене поганий англійський і я щось не так розумію))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...