Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ещё в недалёкие 2014-2016 годы, по телевизору БУРНО пели песни куплет на русском - куплет на украинском, содержание было патриотическое , мол все мы братья (Донецк, Харьков, Полтава, Крым) язык нам не помеха. И вот опять ПОПЁРЛО, мая твая не панимай. Дождитесь хотя бы окончания войны ЛИЦИМЕРЫ. 

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
7 годин тому, DarkMonk сказано:

Ещё в недалёкие 2014-2016 годы, по телевизору БУРНО пели песни куплет на русском - куплет на украинском, содержание было патриотическое , мол все мы братья

то було дивне=неприродне загравання з рукцім міром - "рєзультат на ліцо"

висновок - не варто загравати з руцкім міром

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Цитата

«Приватбанк» запустив новий зручний сервіс

У платіжних терміналах «Приватбанку» відтепер можна доплачувати за покупку грошима із пов’язаної картки, якщо на основній не вистачає грошей.

Як повідомляє прес-служба «ПриватБанку», така технологія запроваджена вперше в Україні. Вона дозволяє оплачувати покупки з будь-якої  альтернативної картки, яка підключена до Приват24. Тепер, якщо при оплаті товару через термінал на касі не вистачає грошей на основній картці, не потрібно діставати іншу або готівку. POS-термінал перевірить наявність коштів на інших картах клієнта і запропонує завершити покупку.

Раніше під час презентації нової версії сервісу у «ПриватБанку» розповіли про головне нововведення – можливість додати у Приват24 картки інших банків. Для таких карт будуть відкриті такі послуги: переказ за рахунками, поповнення мобільного, сплата комунальних послуг та деякі інші.

Також «Приватбанк» вирішив закрити сервіс iPay, що дозволяв малому і середньому бізнесу використовувати смартфон як POS-термінал. Замість нього клієнтам пропонують альтернативний сервіс miniPOS. Тим часом, «ПриватБанк» покинув керівник IT-департаменту. Нагадаємо, раніше «ПриватБанк» попередив клієнтів про черговий вид шахрайства.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Цитата

ПриватБанк запускает оплату лицом в магазинах: как это работает

https://www.rbc.ua/rus/styler/privatbank-zapuskaet-oplatu-litsom-magazinah-1597081739.html

Понедельник 10 августа 2020 20:52 
ПриватБанк запускает оплату лицом в магазинах: как это работает

ПриватБанк запускает новую услугу оплаты лицом

ПриватБанк запустил биометрические платежные POS-терминалы с технологией FacePay24. Даная технология позволяет оплачивать покупки лицом. В данный момент такая оплата доступна на 260 POS-терминалах Android PAX.

При этом банк расширяет сеть новых биометрических POS-терминалов. До конца года ПриватБанк планирует установить в Украине 7 700 таких устройств. Об этом сообщает пресс-служба финучреждения.

Как работает оплата лицом?

Чтобы пользоваться новой услугой, необходимо установить на смартфон обновленное приложение Privat24, после чего в настройках нужно активировать оплату FacePay24. После этого, следуя подсказкам программы, нужно сделать три селфи с разных ракурсов и привязать к своему лицу банковскую карту.

Чтобы совершить оплату в POS-терминалах Android PAX, нужно после ввода суммы на терминале выбрать оплату лицом, посмотреть в фронтальную камеру терминала и нажать кнопку "оплатить". После этого система попросит ввести PIN-код, и покупка будет оплачена.

Технология FacePay24 использует систему автоматического распознавания лиц Amazon Rekognition. Это означает, что ПриватБанк не хранит фотографии пользователей, а отправляет их на сервера Amazon. Оттуда банк получает векторные изображения, которые "не содержат личной информации".

Как понять, можно ли заплатить лицом в магазине или заведении?

Дело в том, что терминалы Android PAX сильно отличаются от стандартных. Они похожи на смартфон.

Стоит отметить, что впервые ПриватБанк представил новый метод оплаты в прошлом году. Тогда оплата лицом начала работать в некоторых магазинах в Днепре.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Приватбанк пропонує депозит в євро під 0,01% річних!!!

ПОТОЧНИЙ ЄВРО ставка за депозитом: 0.01% річних.

Скоро від'ємний відсоток буде.

Опубліковано
17 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Приватбанк пропонує депозит в євро під 0,01% річних!!!

ПОТОЧНИЙ ЄВРО ставка за депозитом: 0.01% річних.

Скоро від'ємний відсоток буде.

Кредити видавати в валюті заборонили, то з чого банк отримає прибуток в валюті, щоб платити більші відсотки? Така ситуація не тільки в Приваті.

Опубліковано
On 28.08.2020 at 15:13, nickel сказано:

Кредити видавати в валюті заборонили, то з чого банк отримає прибуток в валюті, щоб платити більші відсотки?

Ви, мабуть, не спеціаліст у банківській справі. Існує багато способів заробітку банку. Але завжди для банку потрібен капітал.

Як банк може отримати прибуток з Євро? Самий простий спосіб - ОВДП. Мінфін там платить 2,2% річних в Євро.

Це не нормально брати в населення під 0,01% річних і отримувати 2,2% річних.

Спойлер

103431316_2970274783041229_3011633589179

Опубліковано
15 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви, мабуть, не спеціаліст у банківській справі. Існує багато способів заробітку банку. Але завжди для банку потрібен капітал.

Як банк може отримати прибуток з Євро? Самий простий спосіб - ОВДП. Мінфін там платить 2,2% річних в Євро.

Це не нормально брати в населення під 0,01% річних і отримувати 2,2% річних.

Показать контент

103431316_2970274783041229_3011633589179

Спеціаліст у банківській справі, відкрий свій банк і плати хоч 100 відсотків по депозиту. Конкуренти з їхніми 0.01 річних будуть сосати.

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Спеціаліст у банківській справі, відкрий свій банк і плати хоч 100 відсотків по депозиту. Конкуренти з їхніми 0.01 річних будуть сосати.

Щоб платити 100% річних по депозиту, треба давати під 150%. Якщо ви в мені дасте Євро під 100% і приведете того, хто у мене їх візьме під 150% я відкрию банк. Або для старту кредитну спілку.

Опубліковано
8 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Щоб платити 100% річних по депозиту, треба давати під 150%. Якщо ви в мені дасте Євро під 100% і приведете того, хто у мене їх візьме під 150% я відкрию банк. Або для старту кредитну спілку.

Якщо я маю тобі дати гроші і привести лоха, то нащо ти мені взагалі здався, мамкін спеціаліст? Якщо я не спеціаліст, а ти спеціаліст, то чому в мене є гроші, а в тебе немає?

Опубліковано
2 хвилин тому, nickel сказано:

Якщо я не спеціаліст, а ти спеціаліст, то чому в мене є гроші, а в тебе немає?

Є? Давайте перевіримо.

Скільки у вас є грошей?

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Аналогічно. То чому ви вирішили, що у вас є гроші?

То ж ти тут плакався, що жопу газетою треш. До речі можу пачку старих газет спонсорнути. Малий вже в садік не ходить, раніше туди макулатуру здавав, а гепер можу тобі допомогти.

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

То ж ти тут плакався, що жопу газетою треш. До речі можу пачку старих газет спонсорнути. Малий вже в садік не ходить, раніше туди макулатуру здавав, а гепер можу тобі допомогти.

Ви ще досі живете в СРСР? Я не плакався а говорив, як люди жили в СРСР. І взагалі підглядати, хто чим тре дупу - некультурно.  Вуайеризм.

Опубліковано
Только что, $ΩLΩMΩN сказал:

Ви ще досі живете в СРСР? Я не плакався а говорив, як люди жили в СРСР. І взагалі підглядати, хто чим тре дупу - некультурно.  Вуайеризм.

Я так і не зрозумів, газети забереш чи ні?

Опубліковано
1 минуту назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Нвіщо?

Порівняєш Московський Комсомолець з Вістями Ковельщини, СРСР згадаєш, вікна заклеїш від вуаєристів. Звідки я знаю нащо вони тобі можуть пригодитися? 

Опубліковано
1 хвилина тому, nickel сказано:

Порівняєш Московський Комсомолець з Вістями Ковельщини, СРСР згадаєш, вікна заклеїш від вуаєристів. Звідки я знаю нащо вони тобі можуть пригодитися? 

Навіщо ви взагалі стільки газет наколекціонували? Що ви з ними робили?

Опубліковано
8 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Навіщо ви взагалі стільки газет наколекціонували? Що ви з ними робили?

Для тебе збирав. Шучу, теща гостинці передає і в газетки замотує. Кстаті, саме з цієї причини газетки вже пожмакані, ти ж жмакав газетки в СРСР перед використанням?

Опубліковано
Щойно, nickel сказано:

теща гостинці передає і в газетки замотує. 

І? Мені теж передають гостинці. Але я таке сміття одразу викидаю. Навіщо ви його збираєте?

Опубліковано
4 минуты назад, $ΩLΩMΩN сказал:

І? Мені теж передають гостинці. Але я таке сміття одразу викидаю. Навіщо ви його збираєте?

Чукча не чітатєль, чукча пісатєль? То ж писав: малому в садік носив, вихователі просять, вони потім макулатуру здають і купують собі всяку канцелярію і т.д. А малий вже садік закінчив, а в школі ще не просили, то можу дати тобі. І там пачка не велика, з чого ти взяв що я тобі річний запас туалетного паперу пропоную?

Опубліковано
10 минут назад, $ΩLΩMΩN сказал:

Не бережеш ти природу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...