Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Deemon, звичайно ж, банк думає тільки про свої прибутки. всі "покращення" треба сприймати саме з такої точки зору – тоді не буде зайвих розчарувань. наприклад, банк ніколи не підніме "планку" тому, хто гроші повертає вчасно, а витрачає небагато, бо це клієнт край невигідний. банк заробляє на людях, що живуть в кредит та не по статках. ось таким ліміт з радістю піднімуть. хєрня, що всю зарплатню забирає банк, зате в кишені новий ойфон slol.gif

• +1 1
Опубліковано

тим сами покращити купівельну спроможність людей, які б не купили б того, що куплять протягом 3-х тижнів, за браком коштів.

хто не має мізків, щоб жити по можливостях (а не смикати кредитку в затяжний мінус), то чому винуватити в цьому банк?

Ой, як багато є "безмізкових" людей. А ще скільки чоловіків дають дублікат картки жінкам...

банк ніколи не підніме "планку" тому, хто гроші повертає вчасно, а витрачає небагато.

Те ж саме хотів написати, бо мені щось не спішать піднмати , хоча я щомісячно використовую значну, а то і всю, частину кредитного ліміту, і погашаю досить швидко. Але з іншого боку, банк заінтересований в частому використанні картки, оскільки кожне проведення через термінал банкові дає прибуток 1,6-2% від суми.

Опубліковано

У меня вообще лимита не было, поставил месяц назад 2 тыщи, на всякий случай, подняли до 7.Картой этой пользуюсь 2 года( к зарплате не привязана)

Опубліковано

nickel, було б чому радіти. приват просто вкинув на ринок два мільярда неіснуючих грошей :dont:

Я ж і не радію. Я в курсі про 2 млрд.

банк ніколи не підніме "планку" тому, хто гроші повертає вчасно, а витрачає небагато, бо це клієнт край невигідний.

Не згідний, бо я саме такий клієнт. Вже декілька разів блокували карту через невикористання, а якщо й використовую, то беру лише скільки треба і повертаючи, вкладаюся в тих 55 днів безвідсоткових, тобто заробітку на мені ніц.
  • +1 1
Опубліковано

тобто заробітку на мені ніц.

Не ніц, повторюся, при розрахунку карткою в терміналі будь-якого магазину ПриватБанк має 1,6-2% комісії, яку оплачує продавець\магазин + 350 грн щомісяця за користування терміналом.

Опубліковано

Не ніц, повторюся, при розрахунку карткою в терміналі будь-якого магазину ПриватБанк має 1,6-2% комісії, яку оплачує продавець\магазин + 350 грн щомісяця за користування терміналом.

Ну і я повторюся - Вже декілька разів блокували карту через невикористання,
  • +1 1
Опубліковано

тобто заробітку на мені ніц.

люди це реально сумно, у вас уявлення про банк на дитячому рівні

комісії йдуть через інтерчейнж, відсоток і більше беруть платіжні системи

термінал вартує для прикладу $500  а це  12500грн / 350 в місяць = 3 роки на "відбити термінал". а є ще папір, сервіс і постійна робота над софтом

Shkoder сказал(а) 02 Дек 2015 - 10:41:snapback.png

nickel, було б чому радіти. приват просто вкинув на ринок два мільярда неіснуючих грошей :dont:

Shkoder , ну навіть елементарного знання бух.обліку достатньо щоб розуміти що так не вийде, потрібно і 2 млрд відправляти в "пасив" на резерви (беззаставні йдуть під 100% резервування)

це якби я тобі запропонував "не купуй нову флешку на 32 гб - просто відформатуй стару 8ку під 32!" )

так банк заробляє, копійки з кожної транзакції, і фішка в тому щоб бути масовим, і ці копійки вже склеювати в гривні. і відповідний сервіс тримати щоб це повторювалось з дня в день

і того люди, потрібно ж розвиватись, цікавитись, щось взнавати

Опубліковано (змінено)

Ой,я вас умаляю, бідний банк, мало заробляє.

Ні хто не казав, що то чистий прибуток. Ще ти забув зарплату, витрату на пальне...

А на копійках будують мільйонні статки, одні мої знайомі на оптовій торгівлі дешевими трусами заробили на будинок і GL 500 4matic

Змінено користувачем vaz75
Опубліковано

То що Вас стримує почати торгувати тими ж трусами?

Манапализм!!! К примеру в трусы "атлантик" - хер влезешь. Ну разве что если эти трусы на ком то одеты :) , а вот в эту тему хер. Ибо при попытке стать представителем..... вам вежливо говорят "уже усё ...вы опиздали, один владелец мерседеса у вас в городе уже есть". А торговать на рынке с клеёночки, так на этом мерседеса не купишь :)  Так что с трусами тема закрыта :(

Опубліковано (змінено)

То що Вас стримує почати торгувати тими ж трусами?

А шо за наїзди? Я приклад привів як на копійках сколочують статок? А тема трусів була актуальна 10 років назад, та не сьогодні.

А тебе, бачу, "задіває" тема заробітку банку. Ну вибач, не знав, що то болєзнєна тема, більш не буду...

Ні, таки буду.

З.і.: на "Ви" звісно приємно, але можна на "ти", тут всі свої :)

Змінено користувачем vaz75
Опубліковано
Таксі на вокзал за півціни!
з 15 грудня 2015 до 15 січня 2016

Купуйте квитки на поїзд у ПриватБанку - отримайте таксі на або з вокзалу за півціни!

https://promos.privatbank.ua/ua/promos/taksi-za-pivcini

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Сьогодні мав оплатити замовлення на "чужу" карточку Приватбанку через термінал, і якщо раніше брало 0,5% комісії, то тепер додатково знімає ще 0,2%. Коли появилось таке нововведення?

Опубліковано (змінено)

Нововведення вже не нововведення. при поповенні до 1500 0,5% і 2 грн термінал, більше 1500 то 0,7% і 2 грн термінал.

Змінено користувачем maluj
  • +1 1
Опубліковано

Сьогодні мав оплатити замовлення на "чужу" карточку Приватбанку через термінал, і якщо раніше брало 0,5% комісії, то тепер додатково знімає ще 0,2%. Коли появилось таке нововведення?

При поповненні до 1000грн 0.5% + 2грн.

Більше 1000-0.7%.

Вже місяців 5 то точно.

Є інша карта (для виплат), там тільки 0.2%, але потім при знятті 1%, якщо розраховуватись то без %.

Якщо треба більші сумми і без %, можу в пп підказати як зробити.

Опубліковано

Є інша карта (для виплат), там тільки 0.2%, але потім при знятті 1%, якщо розраховуватись то без %.

Для виплат - без % при знятті, універсальна з %
Опубліковано

Карта для виплат

Комісія за зняття готівки:

в будь-якому банкоматі України, а також пунктах видачі готівки та банкоматах ** ПриватБанку Латвії, Італії та Португалії -- Безкоштовно

Комісія за зняття готівки у банкоматах і пунктах видачі готівки за кордоном -- 2%

Комісія за поповнення картки в Приват24 безготівковим платежем зі своїх карток, через термінал самообслуговування, касу банку, безготівковим платежем від третіх осіб --- 0.5 % від сумми

Поповнення картки без наявності картки --- у касі - 2 грн у терміналі самообслуговування - 0,2% від суми (мінімум 2 грн)

Сайт привата

Карта універсальна

Комісія за зняття власних грошових коштів

- В банкоматах і пунктах видачі готівки ПриватБанку та інших банків України - 1%

- В банкоматах і пунктах видачі готівки за кордоном - 2%

Поповнення картки без наявності картки  -- у касі - 2 грн у терміналі самообслуговування - 0,2% від суми (мінімум 2 грн)

Сайт привата

Вони напевно так спецом, що б заплутати, інфа як би є но бувають нюанси )

Опубліковано

Де там приріст нових вкладів? Якщо по всіх фронтах ПБ підвищує ставки на обслуговування, то з активами у них не все гаразд.

• -1 2
Опубліковано

вклади- це пасиви.

і приріст з 01/09 до 01/12 - 9 млрд грн.

Ну може я чогось не розумію, але активи - це залученні кошти для обороту з метою прибутку.

А звідки інфа про 9млрд?

Опубліковано

ти чогось не розумієш. активи- це куди вкладені кошти- кредити, куплені цінні папери, купелене майно і т.д. пасиви- джерела цих коштів. власні і позичені(депозити, міжбанківські позики, рефінансування НБУ).

інфа про 9 млрд з відкритих джерел. Я брав з сайту АУБ http://aub.org.ua/index.php?option=com_arhive_docs&show=2015&Itemid=112.

взяв інфу на певні дати і порівняв.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...