Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МВС і ГПУ шукають, куди банк "Приват" подів майже 20 млрд грн рефінанса

http://www.rbcua.com...1440061605.html

чи "шукають"?..

на міжбанку треба шукати і далі в офшорах

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Да-а. Ото "новий" розвод. В цього розводу вже борода.

Крім знання логіну і паролю для П24 треба ще мати клон телефонного номеру, на який приходить СМС з кодом перевірки.

Змінено користувачем vaz75
Опубліковано

Молодець! А тепер спробуй відкрити блог того Сергей Рудюк чи хоч одне повнорозмірне фото.

та взагалі то відкривається...

Да-а. Ото "новий" розвод. В цього розводу вже борода. Крім знання логіну і паролю для П24 треба ще мати клон телефонного номеру, на який приходить СМС з кодом перевірки.

Ви напевно все-таки не прочитали про що там пише:

"Схема проста: вы получаете письмо на почту. Переходите по ссылке и попадаете на сайт «ПриватБанка». Там начинаете вводить логин и пароль и пытаетесь войти в кабинет. При этом все, что вы делаете, считывается программой и отправляется мошенникам, так как это не настоящий сайт «ПриватБанка», а его копия (!), сделанная для того, чтобы заполучить ваш логин и пароль. Попасть на эту копию вы можете только из ссылки в письме. После того, как вы ввели логин и пароль – мошенники тут же вводят их на настоящем сайте «ПриватБанка» и вам приходит sms с паролем для входа. Вы вводите единоразовый пароль из sms на сайте-копии банка, в то же время мошенники вводят этот пароль из sms на настоящем (!) сайте.

После ввода сайт мошенников выдает вам ошибку или еще что-нибудь, например, «попробуйте позже». В этот момент мошенники уже зашли в ваш аккаунт, и делают операции – какие захотят!"

Опубліковано

Крім знання логіну і паролю для П24 треба ще мати клон телефонного номеру, на який приходить СМС з кодом перевірки.

вам приходит sms с паролем для входа. Вы вводите единоразовый пароль из sms на сайте-копии банка, в то же время мошенники вводят этот паро ль из sms на настоящем (!) сайте.

vaz75, ти справді не дочитався.

Це типу кейлоггера. Ти вводиш символи а їх УЖЕ бачать. Онлайн. СМС прийде тобі і ти будеш вводити пароль. Але те що вводиш ти в фальшивому сайті - буде вводитися одразу в справжньому.

Правда, тут є момент. Або розумний скрипт одразу вводить із копії сайта в реальний, або постійно потрібно моніторити ХТО і КОЛИ зайде. А тих, хто зайде, там може бути багато. Тобто хтось серед ночі заглянув у пошту і вирішив зайти по ссилці. Сумніваюся, що зловмисники цілодобово моніторять клон-сайт. І чекають що туди зайде хтось із значною сумою на картці. Багато нюансів.

Та й не вірю я, що Приватбанк всі подібні домени не викупив. Як це зробив google, задля запобігання подібним шахрайствам.

Опубліковано

Збори власників єврооблігацій Приватбанку на 200 млн доларів з погашенням 23 вересня 2015 року підтримали продовження терміну погашення до січня 2018 року.

Про це йдеться в прес-релізі банку, передає "Інтерфакс-Україна".

Згідно з ним, процентна ставка по облігаціях буде підвищена до 10,25% з 9,375% річних.

У біржовому повідомленні банк уточнює, що в зборах взяли участь власники 85,17% облігацій, з яких "за" проголосували 96,94%.

"Як тільки угода була оголошена широку підтримку транзакції надала група інвесторів, очолювана американським фондом, який базується у Вашингтоні", - відзначає банк.

ПриватБанк заснований в 1992 році. За даними банку, його найбільшими акціонерами є Геннадій Боголюбов та Ігор Коломойський з частками по 45,3349%.

Згідно з даними Нацбанку, на 1 квітня 2015 року за розміром загальних активів (248,041 млрд гривень) банк є найбільшим серед 133 діючих у країні банків.

http://www.epravda.com.ua/news/2015/09/7/558800/

Опубліковано

ipua,дрюч іх в чаті чи на 3700, але скоріше всього, тебе все-рівно відправлять у відділення.

...бо не всі депозити керуються через П-24.

Опубліковано

вклад "Копилка Детям" хтось вже робив?

варто чи ні? підводні камені?

чи краще шукати інші банки?

Опубліковано

Хтось закривав через Приват24 валютний депозит ? День XX - останній день депозита згідно договору. В Приват24 на протязі цілого дня і вечора можливість тільки достроково розірвати депозит (з втратою відсотків). День XX+1 - депозит продовжують на 3-місяці (відсотки нараховані) в Приват24 можливість достроково розірвати депозит. При спробі достроково розірвати депозит, валюту депозиту не видає, можливість тільки в гривнах, посилаючись на постанову НБУ, що в разі дострокового розірвання депозиту видають тільки гривні. Я знаю, що в відділенні проблем не буде, але для чого таке робити ? В відділенні дуже багато народу...

Якщо депозит закінчується ХХ то зняти зожеш з ХХ+1 (так як він лежить по ХХ включно). Якщо знімаєш по терміну то отримаєш в валюті. Зняття по терміну це коли знімаєш на протязі 5 днів з моменту старту нового терміну. Але зараз здається і валютні депозити терміном 3,6,12 міс повинні продовжуватись через 3 дні, а не зразу. Тобто получити в валюті можеш на протязі 8 днів з моменту закінчення терміну. Сам маю депозит в валюті, тому це все уточняв.

Опубліковано

Тернополянин повідомляє про нову схему обману клієнтів «Приватбанку»

Опубликовал ternopilinfo2

У спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» житель міста повідомляє про нову схему обману клієнтів «приватбанку»:

Хотів би попередити людей по новий варіант інтернет-розводів, на який, буквально пару хвилин назад,я чуть не попався.Як правило всі розводи поєднує Приват банк і сайт
,колишній сландо,я давно продаю і багато разів хотіли розвести-но зараз це був самий реальний шанс на який я вперше за 2 роки ледве не попався. Мені подзвонили на рахунок покупки взуття за 220грн,сказали вечером оплатять на карту повну суму(це рідкість на цьому сайті,но і таке реально буває),я сказав свій номер карти і ПІБ (ніколи більше ніяких даних не можна казати ні в якому випадку).Через 3 години дзвонять до мене з номеру який починається на +056 -такий номер часто використовуєм сам Приват банк,представляються працівником банку і кажуть чи не чекаю я часом 220грн на свій рахунок,я відповів ,що ТАК-«працівник» сказали що гроші поступили але «новою послугою» переказу через мобільний телефон(раніше така послуга дійсно була між Київстаром і Приват банком і використовувалась переважно для окупованого Криму,так як Приват банк там був закритий.Мені сказали що послуга для мого номера відключена і можна прям зараз підключити,я погодився,і «працівник» сказав що перша операція має пройти через послугу»Скарбничка»-1грн піде на скарбничку -всі інші гроші на карточку і вислав мені код входу на скарбничку-саме головне-що КОД прийшов із того номера-з якого завжди приходять смс-ки від Приват банку-тобто справжнього ,офіційного номера вашого агента і мені сказали продиктувати код,но я зразу згадав що ніколи нікому не можна диктувати код навіть працівникам-тільки якщо ви реально знаходитесь у відділенні приват банку,після чого я запропонував «працівникові»,що я сам подзвоню на «гарячу лінію» і підключу цю послугу,так як боюсь інтернет розводу,він почав підвищувати голос ,питав чим він мене не влаштовує,і потім сказав дзвоніть і вибив.

Коли я подзвоинв на гарячу лінію -мені сказали що атк воин хотіли через приват 24 зайти на мій аккаунт-вони просто ввоодять мій номер потім нажимають «поповнити копілку»-мені реально з притва банку приходить код-так як приват банк відсилає код ж на мій номер а я його маю сказати їм_і я лишаюсь без грошей.

Дякую за увагу,моя порада всім-завжди коли вам дзвонять,краще скажіть що заняті і ви потім самі передзвоните на гарячу лінію.ну я про те що,НІКОЛИ НІКОЛИ НІКОЛИ не можна розголошувати -CVVкод або так звані «три цифри з зворотнього боку карти я думаю всі вже знають)

Думаю ,моє повідомлення хоть комусь допоможе

Опубліковано

Через 3 години дзвонять до мене з номеру який починається на +056 -такий номер часто використовуєм сам Приват банк,представляються працівником банку і кажуть чи не чекаю я часом 220грн на свій рахунок,я відповів ,що ТАК-«працівник» сказали що гроші поступили але «новою

як малі діти :)

далі можна не читати

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Zevs_Isver, дякую, що пояснив мені, банківському працівнику із майже 20-річним стажем ))

Я мав на увазі, що пішов зворотній і хитрий процес: при відсутності видимих покращень в економічній ситуації заманимо вкладника зниженням ставки, мовляв, дивіться, як у нас все збс, ми навіть процентну ставку знижуємо.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...