Перейти до змісту

Новини ПриватБанку

talja

Рекомендовані повідомлення

Всі Ваші вимоги і плюс багато інших  сучасних фішок є в картках від Монобанку. Якщо не знаєте, це банк без відділень, який заснували  колишні топ ІТ менеджери  Приватбанку. Напишіть в приват свій телефон - скину вам запршення на виготовлення карти - заодно і вам і мені впаде 50 грн кешбеку на картку :). Поки Монобанк набирає клієнтів  в них багато послуг по максимуму безкоштовні. Далі - побачимо.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Fahrenheit сказано:

Чи можливо виключити (до певної суми) обовязковий ввід пін-коду при розрахунках карткою?

Також можливо хтось підкаже банк, який видає картки з NFC. За кордоном вже не кожен продавець розуміє, як треба користуватись картками із магнітною полосою.

на халяву дали "голду". за 100грн. до неї взяв іменну карту з фото, чіпом і пей-пас (безконтактні платежі). до 100 грн. ПІН не питає. підходить?

• Подобається 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Fahrenheit сказано:

Чи можливо виключити (до певної суми) обовязковий ввід пін-коду при розрахунках карткою?

Також можливо хтось підкаже банк, який видає картки з NFC. За кордоном вже не кожен продавець розуміє, як треба користуватись картками із магнітною полосою.

В мене CreditAgricole, пін не питає, але дивлячись скільки часу пройшло від останньої покупки та які суми

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Yava сказано:

Монобанку. Якщо не знаєте, це банк без відділень, який заснували  колишні топ ІТ менеджери  Приватбанку.

Монобанк - такий самий "банк", як і Джинс чи Діджус були "операторами" стільникового зв'язку.

Монобанк - це банківський продукт від Універсал банку, який належить Тігіпку.

На старті проекту - заманухи, звісно, цікаві. Але - тимчасові, "плюшки" будуть різатись, Тігіпко - на благодійника не дуже схожий ))

якщо цікаво про цей "банк" - в інтернетах купа інфи, напр. https://www.epravda.com.ua/publications/2017/11/23/631468/

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так то воно так, але дуже вже приємна у них вийшла "іграшка для дорослих" у вигляді аплікухи до смартфона.  Далеко переплюнули Приват24, не кажучи вже про інші банківскі варіанти для фізосіб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Yava сказано:

Далеко переплюнули Приват24

конкретно - чим "переплюнули"???

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно, нема часу обговорювати це. Подивіться  і спробуйте самі..чи запитайте тих хто користується , крім мене :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Fahrenheit сказал:

Закатали будь-яку карту (будь-якого банка) в GooglePAY смартфона з NFC і розраховуєшся безконтактно і без піна.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10 хвилин тому, Yava сказано:

Чесно, нема часу обговорювати це. Подивіться  і спробуйте самі..чи запитайте тих хто користується , крім мене :).

нема - то нема... тільки склалось враження, що немає не тільки часу, але немає в дописувача ні додатка Монобанк, ні додатка Приват24, тому й обговорювати їх не може :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

5 хвилин тому, rrid сказано:

нема - то нема... тільки склалось враження, що немає не тільки часу, але немає в дописувача ні додатка Монобанк, ні додатка Приват24, тому й обговорювати їх не може :lol:

Ги...Я просто не рекламний агент Монобанка. Поділився своєю думкою та досвідом, та й все. А у кожного свої вимоги і вподобання.

Змінено користувачем Yava
  • Дякую! 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 хвилина тому, Yava сказано:

Ги...Я просто не рекламний агент Монобанка. Поділився своєю думкою, та й все. А у кожного свої вимоги і вподобання.

якщо бути більш точним - то ні разу не за гроші (бо хіба 50грн. за реферала то гроші?!) просто обіср*в Приват24, якого, можливо, і в очі не бачив, і похвалив недобанк Монобанк

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, получив за те що порадив людині де взяти халявну картку з потрібними їй параметрами, ще й отримати за це 50 грн кешбеку. Впізнаю тебе борда....:)

Змінено користувачем Yava
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 хвилин тому, Yava сказано:

Ну от, получив за те що порадив людині де взяти халявну картку з потрібними їй параметрами, ще й отримати за це 50 грн кешбеку. Впізнаю тебе борда....:)

Не переймайтеся сильно, на борду люди різні заходять, хтось поглумитися, а кому дійсно потрібно, той сам усе перевірить чи скористається. Дякую за інформацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасибі усім за відповіді. Наразі в роздумах, що обрати.

Приват пропонує лише картку "для виплат" з paypass (платити комісію за поповнення своєї ж картки якось дивно).

З монобанком тупанув, вказав чесно рівень зп, а вони при видачі картки дають на підпис договір, де та зп мало не кричить на пів листка:blink:

Змінено користувачем Fahrenheit
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

"Покращення" від Привата.

При оплаті комуналки в П24 за кожен платіж Приват бере комісію в розмірі 1 грн. :(

• Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

45 минут назад, justice777 сказал:

При оплаті комуналки в П24 за кожен платіж Приват бере комісію в розмірі 1 грн. :(

Мда. І як тепер платити без комісій? Білінг (електрика\вода).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

8 минут назад, halcogen сказал:

Це копійки в порівнянні з сумами за кварплату. 

Нуда копійки: комісія + вивіз сміття підняли тариф + ОСББ підняло тариф +... І так ці копійки набігають в сотні гривень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

56 хвилин тому, vaz75 сказано:

Нуда копійки: комісія + вивіз сміття підняли тариф + ОСББ підняло тариф +... І так ці копійки набігають в сотні гривень.

Їх дочірній (колись) А-банк вже давно це робив і робить ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 годин тому, justice777 сказано:

А в терміналі? А регулярним платежем?

Карта World тепер теж не 100, а 150 грн. без повернення їх на бонусний рахунок за покупки на 500 грн.

Націоналізатори й#б@ні...

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

13 минут назад, SunSeth сказал:

А в терміналі? А регулярним платежем?

Карта World тепер теж не 100, а 150 грн. без повернення їх на бонусний рахунок за покупки на 500 грн.

Націоналізатори й#б@ні...

Ну так зарплати топ-менеджерам ростуть не по дням...

Цитата

За даними НБУ, за підсумками 2017 року адміністративні та інші операційні витрати Приватбанку склали 22,9 млрд грн, що на 13,6 млрд грн, або в 2,5 разів більше, ніж у 2016 році (9,3 млрд грн).

Витрати Приватбанку на виплату зарплати персоналу зросли на 31% (+818,3 млн грн) – до 3,46 млрд грн; інші витрати на персонал – на 60,3% (+136,4 млн грн) до 362,6 млн грн; витрати на утримання основних засобів – на 95% (+542 млн грн) до 1,1 млрд грн тощо. Витрати за статтею «інші адміністративні та операційні витрати» склали 15,98 млрд грн, що в 4,2 разів більше (+12,2 млрд грн), ніж у 2016 році (3,77 млрд грн).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@nickel (д)ефективний державний менеджмент, як він є. Ще пару років і якщо банк не втулять комусь, то в кращому випадку буде ОБ №2, а в гіршому буде йому 3.14здєц.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо не по темі, але вибісило! Платив по рахунку через Приват24 - пише мені, що комісія за платіж 4 грн. Ну, це не багато, думаю, проплачую. Приходить смс, що проплата здіснена і комісія 77 грн!!! Дзвоню на гарячу лінію, питаю що за хєрня, а мені відповідає дєвочка Таня, що такіє условія пропісани в условіях карти. ЦЕ ПРОСТО ПІЗДЕЦ!!! Кажу, чого тоді в програмі пише, що комісія 4 грн?? А вона мені - я не консультую по роботі приват24. Коротше кажучи, кидалово ще те і при чому на рівному місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

37 минут назад, risenseven сказал:

Можливо не по темі, але вибісило! Платив по рахунку через Приват24 - пише мені, що комісія за платіж 4 грн. Ну, це не багато, думаю, проплачую. Приходить смс, що проплата здіснена і комісія 77 грн!!! Дзвоню на гарячу лінію, питаю що за хєрня, а мені відповідає дєвочка Таня, що такіє условія пропісани в условіях карти. ЦЕ ПРОСТО ПІЗДЕЦ!!! Кажу, чого тоді в програмі пише, що комісія 4 грн?? А вона мені - я не консультую по роботі приват24. Коротше кажучи, кидалово ще те і при чому на рівному місці.

а яка карта?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, risenseven сказано:

Можливо не по темі, але вибісило! Платив по рахунку через Приват24 - пише мені, що комісія за платіж 4 грн. Ну, це не багато, думаю, проплачую. Приходить смс, що проплата здіснена і комісія 77 грн!!! Дзвоню на гарячу лінію, питаю що за хєрня, а мені відповідає дєвочка Таня, що такіє условія пропісани в условіях карти. 

Оплату робили з кредитних коштів? Чи власних?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, bormotuha сказал:

Оплату робили з кредитних коштів? Чи власних?

З власних. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...