Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Не дарма директор преміум сервіс на з"їзд партії палиці ходив і Поліщука до себе на підприємство водив... Тепер уже маршрутик має :)

Але один фік результат з сітікарду не "платіть усі карткою - буде чесна картина і не буде причини підняття" а "яка статистика треба - таку і намалюють"

Але з інтерв"ю з Голевою дійсно постало цікаве питання. Зрозуміло що перевізники намахували не показуючи чесну картину прибутків. А тепер наскільки намахує сітікард перевізників? перевезла маршрутка 100 пасажирів, а сітікард заплатив за 80 (умовно) і каже "стільки й було, нічого не знаємо". Хто їх перевірить?

Змінено користувачем vampirich
  • +1 3
  • Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
11 минут назад, vampirich сказал:

Але з інтерв"ю з Голевою дійсно постало цікаве питання. Зрозуміло що перевізники намахували не показуючи чесну картину прибутків. А тепер наскільки намахує сітікард перевізників? перевезла маршрутка 100 пасажирів, а сітікард заплатив за 80 (умовно) і каже "стільки й було, нічого не знаємо". Хто їх перевірить?

Та вже стопяцот разів писали, що повинна бути оплата за кілометраж. І ніхто нікого не буде намахувати.

Опубліковано (змінено)
3 minutes ago, volks said:

Та вже стопяцот разів писали, що повинна бути оплата за кілометраж. І ніхто нікого не буде намахувати.

Це як? Скільки кілометрів маршрутка пройшла, за стільки і заплатили? І пофіг скільки пасажирів перевезла? :) 

Змінено користувачем yu2007
Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

так наїздили пасажири 100 км а сітікард заплатили перевізникам за 80 і сказали "стільки пасажири їхали, нічого не знаємо". І перевізники включили пісеньку по підняття тарифу за км

Так краще? стопяцот раз поясніть мені: як існуюче намахування, від описаного щойно відрізниться, і як це буде проконтролювати, якщо все зав"язано на сітікарді?

• +1 1
Опубліковано
20 хвилин тому, vampirich сказано:

Не дарма директор преміум сервіс на з"їзд партії палиці ходив і Поліщука до себе на підприємство водив... Тепер уже маршрутик має :)

якщо триматиме планку по стану автобусів, адекватності водіїв, графіку руху - нехай забирає всі маршрути

Опубліковано
23 minutes ago, vampirich said:

перевезла маршрутка 100 пасажирів, а сітікард заплатив за 80 (умовно) і каже "стільки й було, нічого не знаємо". Хто їх перевірить?

Бачив в деяких маршрутках камери, які спрямовані на валідатор. І біля водія якась приблуда з екраном, може теж якийсь лічильник? 

тому мало віриться у слова цієї піздосі))

• +1 2
Опубліковано
1 хвилина тому, Werwolf777 сказано:

якщо триматиме планку по стану автобусів, адекватності водіїв, графіку руху - нехай забирає всі маршрути

дик сумно те, що підприємець без "парішать з у корита стоящіми" нічого зробити не може. Про ідею великих автобусів на маршрутах він іще роки 2 тому говорив

• +1 1
Опубліковано
2 хвилин тому, yu2007 сказано:

тому мало віриться у слова цієї піздосі))

А мені слабо віриться в альтруїстські прагнення міськради зробити всім добре :) 

Незалежно від слів Голєвої, впевнений, що сітікард "відсипає" щось тим, хто проштовхнув цей проект. І в питанні чесності розрахунків з перевізниками я теж щось сумніваюся. 

• +1 2
Опубліковано
1 minute ago, vampirich said:

дик сумно те, що підприємець без "парішать з у корита стоящіми" нічого зробити не може. Про ідею великих автобусів на маршрутах він іще роки 2 тому говорив

А які в цього чесного підприємця зараз стосунки з кромбергом, хтось знає? Возять працівників як і раніше?

• +1 1
Опубліковано
4 minutes ago, vampirich said:

Незалежно від слів Голєвої, впевнений, що сітікард "відсипає" щось тим, хто проштовхнув цей проект. І в питанні чесності розрахунків з перевізниками я теж щось сумніваюся. 

Тю, теж мені новина))

Відсипали, відсипають і будуть відсипати, на цьому і будується будь-який бізнес на держзамовленнях, хіба ні?

я про те, що «перевезли 100, а заплатили за 80» - якось несерйозно. це ж досить просто вирішити за допомогою камери чи якогось іншого лічильника.

Опубліковано
2 минуты назад, yu2007 сказал:

я про те, що «перевезли 100, а заплатили за 80» - якось несерйозно. це ж досить просто вирішити за допомогою камери чи якогось іншого лічильника.

не погоджуся з вами! 

ми знаємо,всі знають  ,мабуть,тисячі випадків коли дурять,є різні програми,журналістські розслідування - всі все знають і нічого зробити не можуть ) 

система вона така 

Опубліковано
11 хвилин тому, vampirich сказано:

не відсипає. сітікард і є проектом тих хто його проштовхнув.

Опубліковано
7 минут назад, Dima4s сказал:

Голєва про це говорила, але де докази? фото зробити неможна? в неї купа слів і ніякого фактажу.

думаю,навіть з фактажем нічого не зміниться

Опубліковано
1 хвилина тому, paksivatova сказано:

думаю,навіть з фактажем нічого не зміниться

я про те, що якби в неї були такі факти- вона б ними зараз махала, як шашкою.

• +1 3
Опубліковано
11 хвилин тому, yu2007 сказано:

не просто. Бо хто зацікавлений у перевірках? міськрада  - ні, сітікард ні. Перевізник умовно зацікавлений. Але якщо почне щось доказувати, то ще якісь маршрути перейдуть більш угодному перевізнику. Тому мовчить в тряпочку. Люди теж - умовно зацікавлені. Повозмущатись на форумах і фейсбуках, а потім мовчки далі платити підвищену ціну за проїзд, як вже було кілька раз. замкнуте коло.

31 хвилин тому, yu2007 сказано:

А які в цього чесного підприємця зараз стосунки з кромбергом, хтось знає? Возять працівників як і раніше?

Я його в чесні не записував. То був узагальнений сферичний підприємець у вакуумі :). а так - ніби іще возить.  Житомирський кромберг теж ніби він обслуговує

• +1 1
Опубліковано
47 минут назад, yu2007 сказал:

Це як? Скільки кілометрів маршрутка пройшла, за стільки і заплатили? І пофіг скільки пасажирів перевезла? :) 

Саме так.

42 минуты назад, vampirich сказал:

так наїздили пасажири 100 км а сітікард заплатили перевізникам за 80 і сказали "стільки пасажири їхали, нічого не знаємо".

Не так. Маємо умовний маршрут довжиною 20 км. За день перевізник має виконати умовно 70 рейсів. Це 1400 км. Міськрада встановлює умовно якусь там ціну 10 грн за км. Відповідно перевізник отримує від міськради 14000 грн за відпрацьований день. І його не хвилює скільки там пасажирів він перевіз. Його завдання забезпечити випуск технічно справного транспорту з адекватними водіями і дотримуватись графіку. Все.

• Дякую! 1
Опубліковано
13 годин тому, yu2007 сказано:

Розбаньте вже нарешті Сашка! Досить знущатися з людини!

А він точно не в запої зараз? Може не варто ризикувати?

• Ха-ха 3
Опубліковано
Только что, vampirich сказал:

а так - ніби іще возить. 

Та не возить. Писали вже про це не раз. Тому подався у міські перевезення.

Опубліковано
44 минуты назад, vampirich сказал:

Щось раніше Голєва тихенько мовчала в тряпочку, поки її не бортанули. Реально це треба ще мати наглість обурюватись, що її маршрути віддали "своїм"

• +1 1
Опубліковано
31 хвилин тому, Cherman сказано:

Ляпавка тирнетна, та що ти таке говориш про еліту нації?

Тих, що пальне в армії пиздили, ти елітою називаєш?  :blink:

Опубліковано
В 20.10.2021 в 23:27, Saddy сказал:

Уявляю як за цією хваленою ширмою: "Стильно, модно, сучасно, електронно" сидять чуваки і перебирають таблички, щоб скласти потрібну картинку для зацікавленої сторони.
Враховуючи  їх сайт, додаток і т.д, не здивуюсь, що так і є

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...