Перейти до змісту

Про що говорить місто

lbladko

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Cherman сказал:

Так лучани хотіли цього. Добра половина Луцька і досі співає, який Поліщук добрий господарник.

Треба їм показати тротуар на Єршова, і ще декілька доріжок, зруйнованих будівельниками і не відновленими. Хоча може для них і це норма, по-господарськи.

• Відповідей 2,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Cherman сказано:

Так лучани хотіли цього. Добра половина Луцька і досі співає, який Поліщук добрий господарник.

мені так буває смішно, коли деякі люди - створюють петиції і потім думають, що це - вплине на рішення влади ))

Цитувати

Поліщук добрий господарник.

таких - ще пошукати треба

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано

на рахунок дитячої залізниці - хз, що то за люди були, але, кажуть - поки все на місці... мабуть, ще рано кіпішувати

• +1 1
Опубліковано
2 годин тому, volks сказано:

Лучани за 3 роки правління того кодла стільки проковтнули. Тому й не сумнівався, що так і буде. А ще над кацапами сміємось, що вони раби.

Не треба більшості - досить 5-10% активних і все буде геть по іншому.

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

Не треба більшості - досить 5-10% активних і все буде геть по іншому.

А наразі пофіг 99%.

Опубліковано
On 27.04.2021 at 08:49, turbo сказано:

Місто поки що особливо не говорить про МакДональдс, але коли когось це зупиняло в цій темі

А тим часом

МакДональдз у Луцьку шукає керівника відділу ресторану

• 3 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
9 часов назад, Alex S сказал:

Хто в курсі що то за секонд - Євро шоп. Хто що за нього знає. Перший раз був там з неділю тому. Дочка попросила там прибарахлитися. Я по колгоспному просто запитав - звідки секонд? Як накинулася на мене та консультантша.... - то фсьо нове! Це секонд - і взуття ,і одяг. Просто якість його англіцкою - джентлі юсд  або нью візаулт тагс. І першого більше. А хтось вірить що це новий одяг?

На 1 поверсі нове,на 2 поверсі-секонд

ніби так

Те,що купувала-було нове

по речі видно-юзали іі чи ні

я теж,до речі,нещодавно відкрила для себе цей магазин

то скажу так-треба їхати в Єврошоп у Львів

Асортименти -небо і земля,при однакових цінах

Змінено користувачем paksivatova
  • +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Alex S сказал:

Катя привіт. При всій повазі - то секонд. Категорія секунду ,на першому поверсі ,джентлі о берелі юзд. Ні футболки в магазинах НОВІ так не продаються ,і не виглядають ,ні джинси не висять на тремпелях в ряд як кишкомоти , ні взуття не стоїть в ряд без коробок в одному екземплярі . Це коли речі ,в Європі чи Америці ,купуються по розпродажам чи просто модніки хапають по 10 штанів, до прикладу ,а потім розуміють що більше їх не вдінуть ,хоча вони в стані майже нових і відвозять в секонд. Там в прийомів такі речі цінять трохи вище. Це не новий одяг. Він і не так продається і не так виглядає. Я сходу тобі три - чотири речі знайду і докажу що бв. Навіть не нове без бірок.Там висіла мотокуртка великого розміру. Майже нова. Виймаєш назовні карман. Якщо він зшитий одним прямим швом , а там так,то на повному вивороті назовні ти бачиш частинки сміття від попереднього власника. Це секонд. І футболочки по 500 грн як для секонда це недешево. Дешево там те ... шо на тобі Боже що мені не гоже.

Іутболки жіночі реально як секонд

так само купальники

То я іх і не дивлюся

Фото зроблені вчора у Львові

Я по ним не сказала б,що юзані

D540D738-9C77-4B90-87D7-F868A00E3252.jpeg

B9FF5063-AB12-4835-8B55-A3A2154DF9BA.jpeg

5CB55B31-CA05-4AF0-9DD3-A63EAADC57C1.jpeg

5600CB8B-C3FE-4CD0-9199-0757AC563E4D.jpeg

601898DD-11DF-43B7-803F-08E82B3C3A8E.jpeg

B9009921-4075-4192-AE22-7B838D6D3E28.jpeg

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
Только что, Alex S сказал:

На фото якісний секонд. Новий одяг ( не в прокитайських магазинах) і демонструється по другому і виставляється не в одному варіанті . Лейблів і наліпок в рази більше. Джинси так не висять ,а складені в стопки з наклейками розміру і масою лейблів, що потім ножничками відрізають. Футболки те ж саме . Так погоджуся ,що то речі з більшості тих магазинів що на фото ... тільки після першого господаря ,який може їх і вдівав пару раз всього ,а той не вдів ав...Ну добре - хочеш вірити в нове ,хай буде нове.

720C06D5-CD5A-47D2-99ED-A1857EBC35F7.jpeg

E96BA2FF-BFEA-427A-A8F5-873AAC0A4FC9.jpeg

Я зараз на одяг дивлюс інакше

планую ще зайти в Gota,можливо там речі якісні

Купую я НОВУ кофту за майже 80 $
з офіційного сайту,все як має бути

отримала іі десь в січні

з того моменту по сьогодні я іі вдягла 3 рази

тобто не скажеш,що річ заношена

подивіться,що з нею сталося

то я краще куплю в Єврошопі за 200-500 грн і викину через сезон

ніж витративши 80 $ -і сезон не походити

CBBF30A4-C4AD-4D0B-B27B-39AAD002CDDD.jpeg

D0DC92B5-AD2F-447E-A82E-E9A82D0E16DC.jpeg

• +1 1
Опубліковано (змінено)
55 хвилин тому, Alex S сказано:

На фото якісний секонд. Новий одяг ( не в прокитайських магазинах) і демонструється по другому і виставляється не в одному варіанті .

Є ще така річ як сток але в Українському розімінні цього слова . Тобто нове, але це був вітринний варіант, речі які не продались,  з відірваною біркою, або з дрібними дефектами виробництва і т д

Тому такий одяг у більшості варіантів представлений в одному варіанті

і в будь-якому випадку і секонд і оте нове що в єврошопі чи в інших стокових магазинах сміливо можна називати гуманітаркою

Бо воно все (або практично все) приїжджає в Україну офіційно як гуманітарна допомога, але потім те все продається для таких от магазинів

https://www.volyn24.com/news/112658-iak-volynski-blagodijnyky-nazhyvayutsia-na-sekond-hendi

Спойлер

p.s. тепер в табличці ніщєбродів напроти мого ніку можна поставити іще один плюсик в полі "розбирається в гуманітарці"

Змінено користувачем vampirich
  • +1 2
Опубліковано

якшо через лопатин буськ, то з лопатина до буська є десь 5-7 км поганої дороги(20-40), далі 90 максимум до київ-чоп
якшо через радехів червоноград, то між великими мостами і жовквою є довгий ремонт, там і щебінь валить по кузову і смола

тут вже вирішувати кожному але ту смолу виковирювати ну нафіг

• Дякую! 1
Опубліковано
3 хвилин тому, Alex S сказано:

А до Дубно дуже окопи?

Більш менш норм, є пару кончених участків, я би краще їхав через Дубно, там хоть дорога після Дубно нормальна. Дорога на Львів через Радехів мені ніколи не подобалась, хоть і рівну зробили, але таке враження що кущами їдеш і розігнатись немає толком де, то зіг-загі якісь то села.

• Дякую! 1
Опубліковано

я хз чим не вгодила через радехів, нормально можна було заїхати за 1.40 години до Львова, і розігнатись є де. А петляти через Дубно ну нафіг, там така перегружена траса шо ппц і постійно всякі фраєра на крузаках тобі лізуть поперед носа бо спішать капец як

• +1 2
Опубліковано
3 часа назад, Alex S сказал:

А до Дубно дуже окопи?

з межі області до кінця новоукраїнки дупа така як була в бабичівському лісі на трасі до львова

• +1 1
Опубліковано
30 minutes ago, Alex S said:

Їхав через Дубно, дорога до Дубно нормальна, лише десь кілометр з ямками, але терпимими. З Дубно до Львова - яйце.

Ти ж за тиждень-другий після паски мав летіти на багатші села працювати? Передумав? Чи ото лише зараз до львівського летовища добирався?)

Опубліковано

Кому ще у Львів в Єврошоп треба?

Цитата

Укрзалізниця запускає сучасний тривагонний дизельний потяг ДПКр № 807/808 «Прикарпатський експрес» сполученням Івано-Франківськ — Ківерці (через Львів та Луцьк).

Про це повідомляють на сайті Укрзалізниці.

Цей потяг з’єднає одразу три туристичні регіони на заході України, надаючи можливість громадянам та гостям країни відвідати, зокрема, Моршин, який був майже позбавлений зручного залізничного сполучення.

Потяг № 807/808 сполученням Івано-Франківськ — Ківерці курсуватиме з 29 травня щоденно, крім середи, і проходитиме через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк.

Потяг відправлятиметься з Івано-Франківська о 15:20, прибуватиме до Луцька о 23:30 (о 23:50 — до Ківерців).

У зворотному напрямку «Прикарпатський експрес» вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Відправлення з Ківерців о 5:14 ранку (о 5:30 з Луцька), прибуття до Івано-Франківська о 13:38

Щочетверга він курсуватиме маршрутом Львів — Івано-Франківськ (відправлення зі Львова о 9:59, прибуття до Івано-Франківська о 13.38) через міста Стрий, Моршин, Долина та Калуш.

А з 2 червня кожної середи потяг № 807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом (відправлення з Ківерців о 5:14, прибуття до Львова о 9:51).

Обслуговуватиме маршрут український дизель-поїзд ДПКр-3 виробництва Крюківського вагонобудівного заводу. Це зручний сучасний потяг, обладнаний розетками, системою кондиціонування повітря та комфортний для пасажирів з інвалідністю.

https://volynua.com/posts/na-volin-pustyat-prikarpatskiy-ekspres-z-ivano-frankivska-do-kiverets

Опубліковано
17 годин тому, Cherman сказано:

Ах, Алєксандр. Не чекав від вас такого. Що ж це ви по секондах стали ходити...

наслідки пандемії, може чоловік без роботи залишився   

• Ха-ха 1
Опубліковано
4 минуты назад, alexvvv сказал:

Може він Білорусь літав^_^

• Ха-ха 2
Опубліковано
6 минут назад, alexvvv сказал:

В нас є нормальні магазини одежі? Варшавку і вайкаку не рахуємо. Там ширпотреб.

Опубліковано
1 час назад, weldermaster сказал:

В нас є нормальні магазини одежі? 

А секонд - це нормальний магазин одягу?

Опубліковано
1 година тому, weldermaster сказано:

В нас є нормальні магазини одежі? Варшавку і вайкаку не рахуємо. Там ширпотреб.

А чим тобі Waikiki не догодив?

Джинси, що я купив в reserved значно менше прання витримали, ніж джинси з Вайкікі.

При тому, що різниця в ціні , майже вдвічі!

Турецькі нормальні товари. Що не так?

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...