Перейти до змісту

Місцеві вибори 2010

laska

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
це ж яким повним дибілом треба бути, щоби вважати тих, хто думає не так, як ти повними дибілами.

Ні, треба бути всього навсього нормальною людиною.

Вони думать не так, і ці теж думають не так...

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Щось не Токарського на видно в жодній Раді ні в міській ні в обласній.

Борщем нагодував на 33 му, а у списки не попав, напевно народ вже зрозумів чим він дихає.

Пообіцяв - зробив, гроші взяв - обдурив. :smile-zachot: виборцям...

мабуть все діло в борщеві, м'яса малувато було, треба так щоб ложка стояла :smile-zachot:

Опубліковано

Щось не Токарського на видно в жодній Раді ні в міській ні в обласній.

Та й Бондаря не видать... А саме його наша обєктивна преса називала одним з лідерів на посаду мера

А від case0lc я взагалі нічого розумного не чув. Маєш свою думку - обгрунтовуй

Опубліковано

Вибачте, але тільки напевно дитині, з класу так 9-того не старше, не ясно яким чином в партії ригионів скільки місць в облраді.

Тут немає про що говорити, маємо що заслуговуємо.

Опубліковано

У одномандатному окрузі №50 на виборах до Дніпропетровської міськради в графі не підтримую жодного кандидата зробили позначку найбільше виборців.

Про це повідомив керівник громадської організації "Незалежна асоціація журналістів" Іван Красиков з посиланням на дані окружної комісії.

За його словами, "проти всіх" кандидатів проголосували 24,8% з 5 тисяч 667 виборців, що прийшли на виборчі дільниці.

Водночас, Красиков зазначив, що переможцем виборів в згаданому окрузі визнаний представник партії "Сильна Україна", що набрав 9,92% голосів.

http://gazeta.ua/index.php?id=360597

Опубліковано

а про те що Бондар зняв кандидатуру перед виборами ти не читав?

Уважно читати вмієш? Хіба я писав про Бондаря в контексті мера? Бондар балотувався від партії в облраду під номером 5 і, судячи по даним, не пройшов

Опубліковано

А від case0lc я взагалі нічого розумного не чув. Маєш свою думку - обгрунтовуй

Можна почитати оцінки цих "виборів" від різних міжнародних організацій і преси. Недавно була заява Держдепартаменту США, буде оцінка від Європарламенту і Ради Європи. Виходить так, що мало того, що наша країна найбідніша в Європі, так і ще й виходить, що ми будемо єдиною європейською країною, де нема виборів. Видно Янукович вирішив стати останнім диктатором в Європі.

Почитайте останні новини: в Рівненській області, наприклад, перемогла ПР...

Опубліковано
Як бачимо в міських радаї ПР набирає значно менже ніж по обласних радах.Не можу стверджувати про всю Україну, але у моїй Вінницікій області масово ПР купляла голоси в "забитих" селах через неймовірну бідність населення там, а люди мовчать, бо 50-100 грн.з голоса,а від так 100*4=400 грн. для сімї- це багатсво, знаю це від людей, які це робили. Виникає припущення, що цей механізм діяв кругом! Поки люди не перестануть продавати свої голоси-ніяких змін ми не отримаємо, наступний раз дадуть по 200 грн. і все-результат той самий....

Велика правда в цьому є.

Я вже давно помітив що на ЗУ самі "неблагонадійні" це селюки, вони перші продаются, перші переходять на общєпанятний і т.п

І тут справа думаю, не тільки в грошах.

Почитайте останні новини: в Рівненській області, наприклад, перемогла ПР

Ну тут словами горю не поможеш, і я не буду акі шароварщіки розпинатись як це погано. Скажу про добре: всі ці люди які там по спискам ПР пройшли, це все люди не ідейні, а залучені за доп. адмін ресурсу... У випадку великого шухеру вони перші побіжать і покидають партійні хоругви на землю.

Інша справа, що втрачається дорогоцінний час на боротьбу.

Ну і на останок, ХОХЛИ, ви продажні тварі, як же я вас ненавиджу.

Скоро настане день, коли чобот переможця вгоне вашу тупорилу харю в ЗЕМЛЮ.

Опубліковано

Це просто фейєрично, просто як напалмом по селюках. Ну от перемогли переможці на виборах і шо, воно їм зразу покращало?

Опубліковано

А сокіру в рукі і чистити власть?

Словами на форумі горю не поможеш ;) Всі герої за екранами моніторів)

Опубліковано
А сокіру в рукі і чистити власть?

З хохляндією розберуться "паукращенці". За це можна не перейматись.

Ну а вичистиш ти цих - дебіл селючий на майб. виборах обере "нових". І що далі?

Опубліковано

Мах ..чего ты сидишь, бугор в зубы и гайда пользу наносить ,да ласкам подвергать.Вот тебе адресок-Хмельницького 19-там одни селюки и хохлы,а еще жидо массоны и ку клукс клан.Рас ты такой активист бери руки в ноги и иди действуй злодействуй,а то пи*деть каждый гаразд

Опубліковано

Хм, а давайте заборонимо голосування в селах? Якщо серйозно, то імхо проблема не тільки в людях, а й в самій державі. Люди продаються, бо знають, що за ті 400грн вони нарешті зможуть нормально поїсти і якийсь одяг прикупити.

п.с. Багато (програвших) кричали, що масово підкупляють студентів. Хм, вже втретє приймаю участь у виборах і ніхто не спішить мене підкупляти. Одногрупники кажуть те саме

Опубліковано
Багато (програвших) кричали, що масово підкупляють студентів. Хм, вже втретє приймаю участь у виборах і ніхто не спішить мене підкупляти. Одногрупники кажуть те саме

вийдете на демонстрацію під гаслом "де наші гроші!?"?

Опубліковано
Багато (програвших) кричали, що масово підкупляють студентів. Хм, вже втретє приймаю участь у виборах і ніхто не спішить мене підкупляти. Одногрупники кажуть те саме

вийдете на демонстрацію під гаслом "де наші гроші!?"?

:smile-zachot: цікава ідея, але на даний момент немає потреби

Опубліковано

Скоро прийдеться кричати "Де наша держава?!"

Кричати не прийдеться, скоро кричати заборонять, а крикнеш то накостиляють в подворотні металевими прутами...

Опубліковано

Чи виграла Партія регіонів вибори?

На прошедших 31 октября местных выборах за кандидатов от Партии регионов в областные советы по партийным спискам проголосовало на 3 173 538 избирателей меньше, чем за кандидатуру Виктора Януковича в первом туре последних президентских выборов.

В частности, в Донецкой области за список ПР проголосовало 1,004 миллиона избирателей — против 1,854 миллиона голосов, отданных за Виктора Януковича в первом туре последних президентских выборов. Таким образом, на родине президента за список ПР проголосовало на 45,86% меньше избирателей, чем за кандидатуру Януковича в первом туре президентских выборов.

Схожая ситуация и в Луганской области, где за список ПР в облсовет проголосовало 447,8 тысяч, в то время как в первом туре президентских выборов за Януковича проголосовало 933,7 тысяч избирателей (уменьшение поддержки — 52,04%).

Наиболее значительное падение поддержки наблюдается в Севастополе, где за список ПР по многомандатному округу проголосовало 40,6 тысяч избирателей против 114,5 тысяч за Виктора Януковича лично в первом туре последних президентских выборов (уменьшение поддержки — 64,53%).

Про "досягнення" Волинської області ТУТ

Опубліковано

І знову ж таки на рахунок "досягнень" Волинської області - "меня терзают смутные сомненья..."

Знаю людей, які ще недавно, перед президентськими виборами були прихильниками ПР, а тепер, за рік часу (навіть меньше) стали відвертими противниками. Але чомусь не знаю нікого, хто б змінив свої "уподобання" навпаки.

p.s. забув, є ще ж перебіжчики-політики-депутати-мери.

Опубліковано

Шановні, а чи хтось знає де в інеті є ОФІЦІЙНІ результати сабжевих виборів по місту, району, області? Зведені, скажімо, в одну таблицю, з повною статистикою. Бо на ЦВК такого навіть близько немає, а різні інет-ЗМІ різне і пишуть... :/

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...