Перейти до змісту

Заклад для святкуння (ДН) з дітьми

zanj

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а тепер по суті:

дитині 1 рік. Пропоную, якщо зацепите погоду, ту ж "білочку", що за Струмівкою.

І повітря свіже і старші по лісі побігають і батьки в волейбол, футбол, теніс пограють.

А наш іменинник хапне чергову порцію кислороду.

Як по мені, то - постарайтесь рванути на природу.

ми так і робили та і робимо.

А бар чи ресторан - це десь з 16 років.

ДЛЯ ДИТЯЧОГО ДНЯ НАРОДЖЕННЯ СТІЛ - ЦЕ НЕ ГОЛОВНЕ.

Буде старше - погрузіться в декілька машин та поїдьте для прикладу в Рівне в зоопарк. Або ж в Тернопіль в аквапарк.

Доречі, чому тернопіль а не Львів (дитячий майданчик в Тернопільському аквапакру ліпше ніж в Львівському)

в мене поки все.

Опубліковано

По темі топіку, Мадагаскар заточений для святкувань з дітьми.

Мінімальне замовлення - річ дуже умовна.

Пан yvazhaemuy троль зі стажем, починав з розділу "Психологія...". Як правильно підмітив Мікс, там школа штунд або клонів (там де користуватись інтернетом дозволено). Довести щось неможливо, усі хто мислить не так - павші. А тролити - це їхній образ життя.

Опубліковано

Исследования британских ученых

Дольше всех живут умеренно пьющие

Потом идут пьющие беспробудно

На третьем месте непьющие совсем.

1. Глупота британських "вчених"

2. Ще ніде я не чув про КОРИСТЬ АЛКОГОЛІЗМУ.

yvazhaemuy, ваши безрассудные заявления лишь подстегивают других к негативной реакции на них. Мое мнение о таких людях, как вы, большинству присутствующих известно.

3. Що значить безрозсудні? Ти хочеш мене переконати в тому, що АЛКОГОЛЬ і діти - це сумісні явища? І не намагайся.

На сьогодні в мене все! Приємного вам вечора!

Опубліковано

Дитина ходила на ДН в заклад, так би мовити, під назвою "Золотий ключик" це трішечки далі від "Золотого сонця". на карті позначено.

board.lutsk.ua-1283780469-U118.png

Цін не знаю, там просто підвальне приміщення. Клоуни, музика. немає бару і т.д. Все приніс своє. Є номер телефону на вивісці.

Опубліковано

дитяче кафе Золотий ключик

Адреса: м. Луцьк, просп.Відродження,49А Тип закладу: Клуб

Кухня: немає кухні

Час роботи: 10:00 - 22:00

Інформація та замовлення за телефонами

+38 (0332) 288-177

+38 (095) 857-35-05

Зал здається під замовлення.Вартість першої години 100 гривень,кожна наступна година коштує 50 гривень.І ЦЕ НА ВСЮ ВАШУ ВАШУ ВЕСЕЛУ КОМПАНІЮ,А НЕ НА КОЖНУ ЛЮДИНУ.

Зал вміщає в себе 50чол.,є гардероб,бенкетний зал,сцена для виконань різних пісень,чи танців,дарц,музомат для замовлень не тільки музики,а також кліпів і мультфільмів.

Святкувати можуть не тільки дитячі компанії,а й дорослі.Музичне і світлове оформлення забезпечує Dj Мhz і його послуги входять у вартість замовлення залу, а не оплачуються окремо!!!

Солодощі,соки, бутерброди чи інші святкові страви замовники приносять з собою і комфортно накривать на завчасно акуратно застелені столики.

Все для Вас!

172r800x500.jpg

174r800x500.jpg

175r800x500.jpg

...

самі там не були. Нічого не скажемо.

Взято тут: http://www.banketka.com.ua/restaurants/29

Опубліковано

а дуже навіть непоганий варіант. Все своє. Музика присутня. шо ше треба.

Для кого? Для чоловіків!!!

Згідна непоганий, але треба щоб ви допомагали дружині, а не вона днями готує, а ви лише ввечері, як один з гостей на все готове!!! ;) ;) ;)

Опубліковано

Еммм... Оксано, я дуже гарно готую і при тому, з превеликим задоволенням. Не треба обусоблювати :)

Мені навпаки, дуже приємно, наготувати купу салатів і т.п. і потім слухати похвали :blush:

Опубліковано

Я б запропонувала "Адреналін сіті", кілька разів там відзначали сімейні події-сподобалось...Мамі і бабусі готувати не доведеться, татові з кумом є чим зайнятись, окрім (аж соромно говорити :blush: ) пити горілку, діткам, де побігати, а самій маленькій малечі поспати в візочку надворі. Є бесідки і є закрите приміщення "кіндерштабу". Ціни помірні, кухня смачна, з собою неси, що схочеш, розваг аби часу вистачило. І пам"ятайте: горілка-то вселенське зло, пийте компот :P

Опубліковано

АЛКОГОЛЬ і діти

Якщо ви пропонуєте алкоголь дітям - ви просто ембіцильний проміжок між макакою та орангутангом! Дарма Дарвін не викреслив вас як вид. Я би таких вбивав на місці.

Опубліковано

Безкоштовний урок на тему: "Як з однієї фрази можна зробити древньогрецьку трагедію"

А у мене взагалі НІЯКОГО досвіду... НІКОЛИ не пив, НІКОЛИ не палив.

коли в житті немає досвіду, або він НІЯКИЙ))) то залишається просто знизати плечима і сказати : " не маєш ліків - не ЛІКУЙ" ;)

Опубліковано

Еммм... Оксано, я дуже гарно готую і при тому, з превеликим задоволенням. Не треба обусоблювати :)

Мені навпаки, дуже приємно, наготувати купу салатів і т.п. і потім слухати похвали :blush:

- Ваша жінка так смачно готує!

- Сам ти жінка, то я готував..

:)

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Мадагаскар - оцтой. кухня ніяка. з дітьми - лише вдень, бо ввечері заклад стає повністю дорослою забігайлівкою... плюс у тому, що діти можуть ганяти на майданчику. аби не на другому поверсі сидіти, бо коли всі летять по сходах - здається впадуть разом з підпорами! Срібні лелеки за умови погоди можуть бути. хоча кухня вартості не відповідає. то деруни пережарять, то щось переплутають. а то починаютть розказувати, що діти по газонах не можуть бігати... Коротше кожне день народження дітей - то проблема.

Опубліковано

... Коротше кожне день народження дітей - то проблема.

А для мене свято :D Наші дітки-то моя найбільша радість і всі клопоти, пов"язані з ними, приємні!!!

Головне, не заклад, де святкуєте, а настрій дитини та гостей. Можна і в скромній кафешці посидіти гарно, а можна в суперському ресторані з надутими обличчями сидіти.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Скоро відзначатимемо першу важливу подію маляти, можливо щось нове-цікаве зможете порадити. Можливий варіант щось типу на природі, не дуже хочеться діток за столами "маринувати".

Коротше, розказуйте, нам цікаво :)

Опубліковано

Скоро відзначатимемо першу важливу подію маляти, можливо щось нове-цікаве зможете порадити. ...

Коротше, розказуйте, нам цікаво :)

Для дитячого ДН я би порадив

Зелений гай

Файна окрайна

Корчма в Зміїнці(Є окремий зал з окремим входом, велике подвірёя.

Аліса(Тільки що природи немає)

МАдагаскар

• 5 тижнів потому...
Опубліковано

В Хатинці досить непогана кухня. Я би сказав достойний заклад для святкування. Гарна та смачна кухня, в національних традиціях. В обслуговуванні також не помічав будь-яких недомовок. Лише, як на мене, трохи ціни кусаються, хоча мабуть як для кого. З дітьми краще не йти - ніде розважитись.

Опубліковано

В листопаді замовляли "Золотий ключик", фото krava виставляв вище.

Варіант святкування непоганий, якщо діток багато, а їм простору треба.

Там за "каміном"- шторкою - маленька банкетка (щоб батькам сховатися :D )

З плюсів: просторо, чисто, світломузика, є іграшки, дартс, повно всілякої музики на любі смаки дітям. За окрему плату (набагато дешевше ніж клоуни) можуть організувати ігри-розваги протягом всього свята, там і костюми в них є.

З мінусів: відсутність кухні, хоча є мікрохвильова і чайник. Все решта треба своє (можливо для когось це і плюс).

Поруч є продуктовий магазин, де вам дадуть 5% знижку.

Для нас був єдиний мінус, що це напівпідвальне приміщення з поганою вентиляцією (єдине вікно у банкетці) і було страшенно душно. Нас відразу попередили, щоб дітей легко одягали, та вони всеодно були мокрі.

А загалом молодці, що відкрили такий заклад. Щось подібне було в палаці піонерів (дискозал) може хтось пам"ятає.

Гості залишились дуже задоволені, тому і ми теж. А головне житло лишилось цілим після дня народження :D

Опубліковано

Знайома нещодавно хотіла замовити "Золотий ключик", по телефону пояснили, що заклад уже не працює, закритий на невизначений термін. Особисто не взнавала, тому 100% підтвердити не можу. :blush:

Опубліковано

Якщо дозволяє бюджет, пропоную Срібні лелеки.

Дуже часто там проходять святкування дитячих днів народжень.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

знайшла ще : "Мармелад" кафе

— організація сімейних свят, дитячих днів народження (клоуни, «смайлики», казкові герої).

Телефон: 0332-723799

Адреса: вул.Паркова, 1

Години роботи: 8:00-22:00, cб.-нд. 9:00-22:00

Опубліковано

В Хатинці досить непогана кухня. Я би сказав достойний заклад для святкування. Гарна та смачна кухня, в національних традиціях. В обслуговуванні також не помічав будь-яких недомовок. Лише, як на мене, трохи ціни кусаються, хоча мабуть як для кого. З дітьми краще не йти - ніде розважитись.

Тепер знаю, що дійсно там :ok: Смачно, чемно, цікаво. Та й дітки мали де бавитись.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Я б порекомендувала заклад "У ТАТА". Там на першому поверсі є така бенкетка, там постійно люди з дітьми святкують якісь міроприємства. Дуже зручно. Ми теж там не одне ДН відсвяткували, кухня смачна, ціни помірні і з господарями домовитися без проблем можна, щоб щось своє принести.

Опубліковано

Я б порекомендувала заклад "У ТАТА". Там на першому поверсі є така бенкетка, там постійно люди з дітьми святкують якісь міроприємства. Дуже зручно. Ми теж там не одне ДН відсвяткували, кухня смачна, ціни помірні і з господарями домовитися без проблем можна, щоб щось своє принести.

Не зовсім подобається, ще спочатку коли він тільки відкрився то досить нормальний був, а після того як персонал почав з шаленою швидкістю змінюватись, то і все змінилось не в кращу сторону... :closedeyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...