Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2007

Plum

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Трішки флуду про мости. Ось цей міст що, іде від ж/д вокзалу до Варшавки, на нього вже віділялись гроші на реконструкцію. Прикіньте скільки часу він там вже мав бути... Мені як сказали, я був шокований... Дуже.

• Відповідей 400
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Сьогодні 14.30.

Знову міст біля 5 школи.

"Шведська сімейка"

Перший джип Нісан, його лупить ззаду Гольф, а в Гольф ззаду врізається ще одна машина (не памятаю вже точно моделі).

Як то співається в одні пісні "то ли еще будет.."

Не ганяйте на тому мості, особливо коли візьметься морозець і час від часу буде непогано поглядати в дзеркало заднього вигляду.

Сьогодні ввечері зустрічав друга з машрутки з Києва, на Рівненьскиій біля колібрісу джип збив чоловіка. Свідки казали що залишився живий, але джип щось довго там стояв і міліція щось розбиралась.

Дивишся навсе і просто жах бере. Як ми їздимо і до чого це все приведе?

Опубліковано

Батя розповів,що на днях біля Ланцелота на переході насмерть збили жінку.Одна машина стала пропускать,а інша обьїзжала першу і ...

Опубліковано

От бачите зараз навіть нігде і гаїшніків немає, реально стільки дтп, шо алєс.

Сьогодні їхав з Молоті на Соборності, той поворот шо з світлофора... Фотка трохи не все показую, але тоді якраз мені закрили весь огляд. Але все ж таки не дуже приємна ситуація

post-111-1194331429.jpg

Опубліковано
Какой идиот придумал возле "Там-Тама" такую развязку и так по-идиотски запрограммировал светофоры?

нужно найти план строительства с подписями напротив "Раробив" и "Завердив"...

Опубліковано

таке враження що він просто цепанув бровку переднім правим колесом, руля вирвало з рук і викинуло на тротуар, в обійми до стовпа. Але це ще і газувати добре треба було, щоб з поворота до того стовпа набрати швидкість, достатню для таких пошкоджень!

Опубліковано

Він мабуть летів зі сторони Фуршету і на світофорі хотів скоріше проскочити в поворот, а якщо дійсно був лід - от тобі і приїхали!

Якто кажуть "якщо б знав де впаду..."

Хай Бог береже!

Опубліковано
таке враження що він просто цепанув бровку переднім правим колесом, руля вирвало з рук і викинуло на тротуар, в обійми до стовпа. Але це ще і газувати добре треба було, щоб з поворота до того стовпа набрати швидкість, достатню для таких пошкоджень!

Можливо його просто ослыпило? Стьокла замерші, блистять... Ось і... Але напевно він добре газу дав.

Опубліковано
Можливо його просто ослыпило? Стьокла замерші, блистять... Ось і... Але напевно він добре газу дав.
Осліпило... і газу?... Щось в моїй голові ці два слова не в'яжуться між собою :)

Якщо осліпило, то навпаки потрібно було притормозити, а не газувати

Опубліковано
Осліпило... і газу?... Щось в моїй голові ці два слова не в'яжуться між собою :)

Якщо осліпило, то навпаки потрібно було притормозити, а не газувати

Умом Россию непонять - в Россию можно только верить.

А якщо серйозно, хз. Можливо просто непобачив куда їде, попутав підалі, жінка за кермом... Незнаю.

Сніжок випав... Цікаво як зміниться ситуація на дорогах міста?

Опубліковано

А я вже два тижні на зимовій їжджу, бо літня прийшла в стан "страшно їздити", а купувати нову літню на 16" на зиму не хотілось, купив зимову 192/65/R15 Goodyear UltraGrip 7. Резина просто супер! Завдяки м'якій резині і своєму протектору, який схожий на літній дощовий, тільки з дуже дрібними ламелями відторможується чудово, і по слякоті, по калюжах їде відмінно, а судячи по відгуках в інтернеті і на снігу/льоду поводить себе просто супер. Враховуючи що в нас такі зими, що слякоть і калюжі бувають частіше ніж сніг -- така резина саме те що треба! Порівнюючи з Nokian Hakkapeliita 4 можу сказати, що остання в порівнянні з моєю не гальмує абсолютно і шумить як літак на зльоті. Брат поставив Nokian, а я Goodyear, так що порівнюю не по спогадах з минулого сезону, а те що відчув на протязі пів години проїхавшись на одній і на другій машині, і що важливо -- обидві BMW одног модельного ряду, тільки в брата 735, а в мене 528. Що буде на снігу -- не знаю, швидше за все Nokian буде кращою завдяки своєму агресивному протектору, але це ще також "вилами по воді писано"...

P.S. Заплатив по 77 доларів за колесо -- досить недорого як для Goodyear.

Опубліковано

Вчера обулся в Nokian Hakkapeliita 4, впечатления хорошие. По сравнению с Good-Year Ultra Grip 500, Hakkapeliita 4 намного тише своего соперника. Единственное что мне не по душе так это управляемость, Good-Year однозначно удачнее своего конкурента. А в остальном одни+. Главное перестроить себя на более прогнозируемую езду... ведь после летних покрышек приходится вспоминать навыки езды на зимней резине. Удачи всем! И поменьше ям и жезлов полосатых :)

Опубліковано

я остался в Pirelli P400 Aquamile и, если не будет каких-то экстремальных морозов, планирую проездить зиму в них

Вы спите а там Родину снегом заметает!

как раз наблюдал сегодня ночью :)

Опубліковано

Сегодня едя с обеда видал как рено мастер сбил лайт-бокс на разделительном газоне на Соборности, возле перехода для слепых. У ренохи вроде тока фара разбита.

ЗЫ Переобулся в Гиславед ЕвроФрост-3 ;)

Опубліковано
По сравнению с Good-Year Ultra Grip 500, Hakkapeliita 4 намного тише своего соперника.
угу, UltraGrip 500 досить шумна була, особливо коли на швидкості біля 110 км/год вона починала "шльопати". В UltraGrip 7 і 500 напевно спільна тільки назва. Все інше абсолютно відрізняється. Шина по шумності приблизно на рівні літньої!

Ось протектор:

40.jpg

А ось

ТУТ

коротка статейка про неї.

Опубліковано

А я вчора переобувся, в те що дали :rolleyes: на роботі ;) .Пацани сміялись, казали снігу ще ж нема (вони ж то незнають що літня гума втрачає свою властивість нижче +7 по Цельсію), а сьогодні я сміявся з них :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...