Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

що при масових скаргах в результаті матимемо добротні дороги.

Да? А я думав добротність дороги залежить від впливу багатьох чинників, таких як географічне положення, клімат, інтенсивність руху, технологія будування, матеріали, обслуговування і т.д. Значить масові скарги автоматично переходять в асфальтопориття, круто)

Опубліковано
мені завтра їхати в податкову міліцію в Дубно... :0159: відчуваю, що зустріч з мєнтами буде і то приємнішою, ніж сама дорога)

а скільки часу витратили на дорогу з Луцька до Дубно?

Відпишіться будь ласка по приїзду як дорога :)

Опубліковано

Мдаа, в таком ужасном состоянии дорожные артерии давно не были и если не принять меры сегодня, с весны ситуация только обострится. В Ковеле тоже самое. Если во львов ехать через Горохов - Стоянов - Радехов - К.Бугскую, то только поездом. Виктор викторович ситуацию списывает на суровый климат, в Скандинавии климат тоже не тропический. Со 109-ти лимонов если половина уйдет на ремонт, будет хорошо. В СМИ заявляют, что ремонт 1-го км дорогоги стоит от 1 до 5 млн. дол. У меня вопрос - какие показатели формируют эти цифры, если в Европе это стоимость лучших в мире магистралей, причем если начинать работы с нуля. Наши матерые работники, наверное, щебень и песок добывают в космосе потом раза три вокруг света прогоняют и только после этого доставляют в Укр. Кстати, с каждого литра топлива автомобилист платит налог за хорошие дороги, где они эти дороги? А "ямочный ремонт" - это ноу-хау совков, даже в Египте такого нету. Да и еще, в Европе никто не знает что это за знак и что он обозначает:

D3sFG.gif

Опубліковано

Дощові хробаки, що довбають асфальт зсередини є головною причиною нищення українських доріг - переконаний Перший заступник Міністра інфраструктури України Костянтин Кондукторов.

...

За словами Кондукторова, без вирішення проблеми з хробаками, усі роботи з покращення доріг не принесуть результату. Тому, міністерство розробило програму збільшення популяції кротів - природних пожирачів дощових хробаків. Вже в березні планується закупити і випустити на волю близько тридцяти тисяч кротів породи “Tan nhang” із В’єтнаму.

Звідси (Фейк)

Опубліковано

Дощові хробаки, що довбають асфальт зсередини є головною причиною нищення українських доріг - переконаний Перший заступник Міністра інфраструктури України Костянтин Кондукторов.

...

За словами Кондукторова, без вирішення проблеми з хробаками, усі роботи з покращення доріг не принесуть результату. Тому, міністерство розробило програму збільшення популяції кротів - природних пожирачів дощових хробаків. Вже в березні планується закупити і випустити на волю близько тридцяти тисяч кротів породи “Tan nhang” із В’єтнаму.

Звідси (Фейк)

А я ще бачив як горобці і ворони, клювали по асфальту (х.з., чи було там зернятко, але ж дзьобали!), тоже врагі покращення знищувачі доріг! (Хотілось би почути думку Віктора Вікторовича з цього приводу )

Про голубів вупше мовчу!

А ще дятли! ( не ті що в уряді ;) ). Ті взагалі на ахметівську енергетику зазіхнули!

%D0%B4%D1%8F%D1%82%D0%B5%D0%BB_001.jpg

• +1 1
Опубліковано

будьте обережні на мосту на Перемоги. Зі сторони Там-Таму там величенька поперечна яма. Сьогодні бачив потерпілого - влетів в яму, погнув диск та порвав гуму на передніх колесах. Цікаво, чи Автодор відшкодує завдані збитки?

Опубліковано

Блін, хоч би відсівом чи шлаком яким засипали. Всього-то потрібно - 1 вантжівка, 1 дорожник, 1 лопата. І не пройде й дня як дороги значно і в прямому розумінні покращаться :)

Опубліковано

виглядоє дорога до Дубно, і це її тільки невелика частина.(Брищі, Новоукраїнка)

мені завтра їхати в податкову міліцію в Дубно... :0159: відчуваю, що зустріч з мєнтами буде і то приємнішою, ніж сама дорога)

Не поспішаючи, думаю за годинку доберетесь. На завтра сніг передають, а на засніженій дорозі вибоїни ще гірше видно. Рівенщину рідко посипають, тому будьте особливо обережні, багато поодиноких глибоких ям на відносно рівних ділянках. Дуже часто зустрічний транспорт виїзжає на зустрічну смугу, щоб обїхати бездоріжжя. Та Вам прийдеться обїзжати по зустрічній. Доречі більшсть вибоїн на краю проїзджої частини, тому тримайтесь блище до осьової.

Опубліковано

виглядоє дорога до Дубно, і це її тільки невелика частина.(Брищі, Новоукраїнка)

Не поспішаючи, думаю за годинку доберетесь. На завтра сніг передають, а на засніженій дорозі вибоїни ще гірше видно. Рівенщину рідко посипають, тому будьте особливо обережні, багато поодиноких глибоких ям на відносно рівних ділянках. Дуже часто зустрічний транспорт виїзжає на зустрічну смугу, щоб обїхати бездоріжжя. Та Вам прийдеться обїзжати по зустрічній. Доречі більшсть вибоїн на краю проїзджої частини, тому тримайтесь блище до осьової.

Десь дні 4 тому їздив в Дубно. Дорога зайняла приблизно півтори години. Кому не шкода машини доїждали і швидше. Будьте особливо обережні в Новоукраїнці, Брищі, Ужинець. А ще на повороті на Млинів любдлять стояти ДАІ, які особисто мені дуже витріпали нерви, хоча нічого й не добились і відпустили

Опубліковано

Кому не шкода машини доїждали і швидше.

мені шкода,тим більше,що в мене ж не позашляховик,а маленька машинка-пежо107)

Опубліковано

Кому не шкода машини доїждали і швидше.

мені шкода,тим більше,що в мене ж не позашляховик,а маленька машинка-пежо107)

Отже, щасливої дороги та будьте дуже обережні!!!

Опубліковано
Около10:30 20 февраля на улице Грушевского в Киеве, напротив здания Кабмина, собралось около 30 автомобилей. Водители меняли колеса и копались в багажниках прямо на проезжей части.

Вскоре на место события прибыли несколько сотрудников ГАИ, которые начали выяснять причину массовой поломки. В результате скопления автомобилей на ул. Грушевского образовался длинный затор. По словам водителей, у них у всех произошла поломка автомобилей из-за плохого качества дорог. Некоторые из участников акции раздавали проезжающим мимо машинам листовки.

"Мы приносим извинения за то, что вам придется некоторое время простоять в заторе. Знайте, что виноваты в этом Киевавтодор, Укравтодор, Кабинет министров и президент. Мы такие же простые водители, как и вы, которые пострадали из-за ужасного состояния украинских дорог", - говорилось в листовках.

На нескольких водителей сотрудники ГАИ составили протоколы.

http://zn.ua/UKRAINE...-30-mashin.html

Молодці! fc4a1b028f2918f4f4c050cc86d6865e.gif

Може й в нас на Ковельській біля Луцькавтодору такий "флеш-моб" організувати?

• +1 3
Опубліковано

Так, ДАЙців багато було. На усіх основних шляхах. Особливо бусами цікавилися.

бусами вже, напевно, з місяць тому почали цікавитись. особливо часто зупиняють їх в автобазарні дні.

Опубліковано (змінено)

Вантажними авто почали цікавитись з 30 січня, коли прийняли обов"язковість пройдення технічного контролю вантажівок всіх типів і всіх форм власності. Ще досі про це нововведення багато хто не чув.

Змінено користувачем NoGood
Опубліковано

Вантажними авто почали цікавитись з 30 січня, коли прийняли обов"язковість пройдення технічного контролю вантажівок всіх типів і всіх форм власності. Ще досі про це нововведення багато хто не чув.

А можна ссилочку на цю інформацію. Бо щось нічого в мережі не знайшов .

Опубліковано

Контролю також не підлягають легкові автомобілі, що використовуються з комерційною метою і вантажівки, незалежно від форми власності, вантажопідйомністю до 3,5 тонни і причепи до них з терміном експлуатації до 2 років.

А як правильно зрозуміти - це не підлягають причепи з терміном експлуатації до 2 років чи всі засоби що перераховані в реченні?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...