Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
  В 04.02.2013 в 07:12, SysR сказав:

Знову по дорозі вкатаний сніг і купа м*дил. Будьте обережні.

Показати контент
Ось так в мене почався понеділок.

http://www.youtube.com/watch?v=RPQvBa0-u8Y

сніжко новий, а от м*дили :0026: ,думаю, всі ті самі... і з відлигою їх не поменшає :_37:

Опубліковано

на початкук набережної біля переїзду поставили знак ямки та обмеження швидкості 40км

будьте обережні можливо буде нова "кормушка"

Опубліковано
  Цитата

Вчора ввечері вертався з Ратного (через Ковель). Можу сказати, що в Луцьку дуже хороші дороги і маленькі ямочки!

не треба було так далеко їздити, щоб зробити такі висновки))

достатньо проїхатись через Рованці :0159:

Опубліковано

до уваги автолюбителів - на кільці біля Променя, при виїзді з вул.Яровиця (на кільці між Яровиця та Винниченка) каналізаційний люк практично відкритий. Кришка лежить збоку.

Опубліковано
  В 04.02.2013 в 07:54, Orfey сказав:

на початкук набережної біля переїзду поставили знак ямки та обмеження швидкості 40км

будьте обережні можливо буде нова "кормушка"

Тоже самое поставили, если ехать по ул. Набережной в сторону ул. Киверцовской, за светофором, сразу за подъемом на ул. Яровици. И кстати, менты там уже кормились вчера, сразу после знака 40.

Опубліковано
  В 04.02.2013 в 10:07, Saddy сказав:

до уваги автолюбителів - на кільці біля Променя, при виїзді з вул.Яровиця (на кільці між Яровиця та Винниченка) каналізаційний люк практично відкритий. Кришка лежить збоку.

чому не поклав на місце?
  • +1 1
Опубліковано
  В 03.02.2013 в 09:38, olsad сказав:

Вчора їздив у рівненському напрямку - місцями хотілося зупинитися на узбічі і заплакати...

Чогось згадалось Клімчуковське гасло - "будуємо нову Волинь"

Щойно звідтіль, там, виявляється, ще можна їхати...Ви ще не були в напрямку Житомир - Бердичів. Дорога відсутня на 100%. На 40км джипом витратив дві години((( І завтра на діагностику по ходовій, ппц.

Опубліковано
  В 04.02.2013 в 21:42, Dream сказав:

Євро відгуляли. Бабло на дороги кинули. Дайош зимову олімпіАДу!!! ))

Сугласєн!

а то вже Колєснікову їсти нічого, бідує хлопака...Знов таки, моральне здоров"я після "Х...даїв" тра поправити

Опубліковано
  В 05.02.2013 в 07:12, Arden сказав:

Хтось знає як траса на Маневичі?

на Маневичі дорога повна жо...а

особливо обережно - там де міст за Ківерцями!

його будують з осені, виділели вже 2 мільйона, а толку немає....такі ями, що можна автомобіль залишити, так що не розганяйтесь

в Колках ще більші ями, .....може весь автомобіль влізти....бачив пару авто, які стояли збоку робили заміну колес...)

спецом глянув шо за яма - так там метр на метр...і саме цікаво що ще на метр в низ...

ось такі дорожні служби в нас...)

особливо будьте обережні, коли їдете вночі чи ввечері...із-за калюж яма зливається з дорогою і відчувати ти її почитаєш, тільки коли в неї вїхав..

Опубліковано

Та нормальна там дорога, не лякайте людей. Міст за Ківерцями і Колківський полігон - дві проблемні ділянки, вся інша дорога нормальна: розчищена і широка, рух транспорту невеликий. Так, зявились нові ямки після зими, але їхати можна, і видно їх здалеку. Якщо не гнатися - до пункту призначення можна попасти вчасно і без проблем ;).

Опубліковано

Надо чтобы чиновники на своих машинках по тем ямам поездили, увидели что к чему, начали ремонтироваться через день, может что и сделали б. Так не, они на вертолетах летают...

Опубліковано

Через Колки їжджу 2 рази на рік з інтервалом в пів року, з дорогою там завжди стабільність, її повна відсутність.

Опубліковано
  В 05.02.2013 в 10:16, kayot сказав:

на Володимир як дорога?

до Торчина жахлива, думаю що далі не краща.

Опубліковано

не знаю чому, але в башку стрельнула така думка - не легше було б не асфальтувати дороги, а бетонувати...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...