Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Just now, Bliksss said:

ніхто ж не каже, що держава збирається віджати майно в сумлінних інвесторів, тільки те - де були порушення.

Фух, ну то значить ахмєтов, коломойський, фірташ і пінчук можуть видихнути і спати спокійно.

А несумлінному порошенку треба збирати шмотки і валити до себе в Іспанію, поки не посадили))

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)
17 минут назад, sergkots сказал:

Буде створено поганий прецедент - можна обкрадати цілу державу і тобі за це нічого не буде.

Бля, а зараз в нас що? Ніхто не обкрадав і не обкрадає "цілу державу", усі завмерли і чекають прецеденту? Зараз нікому не вистачить яєць усе "забрать и поделить" і слава богу. Пізно вже кулачками трясти, пора визнати поразку і зафіксувати втрати.

Цитата

Бо приватизували все по різному - дехто викупляв сертифікати. А були такі директора, що штучно банкрутили підприємства та потім за безцінь купляли самі цінні активи. 

Хіба я казав, що приватизація відбулася чесно?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
2 минуты назад, nickel сказал:

Вона і так таким є - єдиним і тому яскравим, але не таким що характеризує політику держави, тому й інвестор ризикнув.

Або просто розумів, що приватизовує його без договорняків і, відповідно, знову його реприватизовувати не будуть. 

Опубліковано
15 минут назад, Bliksss сказал:

тобто, навіть якщо право власності набуто злочинним шляхом, все-одно, пропонуєш понять і прастіть? 

Я за те, що вор должен сідєть в тюрьмє. А не платити податки, займатися благодійністю і т.д. і т.п.

Опубліковано
10 хвилин тому, yu2007 сказано:

Фух, ну то значить ахмєтов, коломойський, фірташ і пінчук можуть видихнути і спати спокійно.

А несумлінному порошенку треба збирати шмотки і валити до себе в Іспанію, поки не посадили))

не треба в Іспанію, хай десь далі валить.

9 хвилин тому, nickel сказано:

Хіба я казав, що приватизація відбулася чесно?

не казав, але вже вкотре кажеш - що треба прастіть всєх... що на тебе не схоже, це точно ти? ;)

Опубліковано (змінено)
29 минут назад, Bliksss сказал:

тобто, навіть якщо право власності набуто злочинним шляхом, все-одно, пропонуєш понять і прастіть? 

ніхто ж не каже, що держава збирається віджати майно в сумлінних інвесторів, тільки те - де були порушення.

Та 99% приватизацій відбувалися з різними порушеннями, як значними так і не дуже. Де "дуже", там вже поховані усі свідки, хрєн що ти розслідуєш. Тому - да, панять і прастіть. Як в біржових гравців - зафіксуватися і жити далі. Це буде для всіх краще, ніж постійно згадувати, що колись баба дівкою була і буй від пупа неможливо було відірвати.

Змінено користувачем nickel
  • Подобається 1
Опубліковано
1 минуту назад, volks сказал:

Я за те, що вор должен сідєть в тюрьмє. А не платити податки, займатися благодійністю і т.д. і т.п.

От після закінчення приватизації і сказати: ми проіпалися і дали вам не завжди чесно приватизувати, такого більше не повториться, відтепер платите податки справно.

Только что, Bliksss сказал:

не казав, але вже вкотре кажеш - що треба прастіть всєх... що на тебе не схоже, це точно ти? ;)

Бо вважаю що момент, коли цивілізований світ зрозумів би тотальну реприватизацію, вже давно пройшов. Пора зняти рожеві окуляри і зрозуміти це. Хоча я взагалі не прихильник таких прощань. Ну але не вистачило б в жодної влади на це яєць. 

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

А хто і як має визначати,хто вор,хто нє.

Хто має сидіти,а хто нє.

І саме головне,якщо пів країни виявиться ворами ,і звісно ж не захочуть сидіти в тюрмі,то як їх туди посадити?

А хто тоді буде працювати,вчити,лікувати,урожай вирощувати?

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, Nokian сказал:

А хто і як має визначати,хто вор,хто нє.

Хто має сидіти,а хто нє.

І саме головне,якщо пів країни виявиться ворами ,і звісно ж не захочуть сидіти в тюрмі,то як їх туди посадити?

А хто тоді буде працювати,вчити,лікувати,урожай вирощувати?

Ок. Якщо відкрию твій магазин,  і винесу тіліпони, мене також треба панять і прастіть?

• Ха-ха 1
Опубліковано

Ок.Якщо в мого діда була земля а потім її колективізували,а потім паї поділили, і тепер мою землю продають- то мені що робити?

Опубліковано
1 hour ago, volks said:

Не переживай, скоро посадять твого порошенка. 

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Панять і прастіть.

Є простий закон.

Якщо всі гроші ,блага  світу відібрати і поділити порівну між всіма людьми,то за певний проміжок часу ,вони всеодно опиняться в тих,а кого й були).

Дуже мало заробляти гроші, треба ще вміти їх зберігати та примножувати 

Пам'ятаючи,що є багато бажаючих на чуже.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Nokian сказал:

Ок.Якщо в мого діда була земля а потім її колективізували,а потім паї поділили, і тепер мою землю продають- то мені що робити?

Отримати карту поляка)). Потом подать в суд на Москву на возмещение незаконно захваченой земли.

Змінено користувачем romanc
  • Ха-ха 2
Опубліковано
32 хвилин тому, Nokian сказано:

Якщо всі гроші ,блага  світу відібрати і поділити порівну між всіма людьми,то за певний проміжок часу ,вони всеодно опиняться в тих,а кого й були).

Брехня.

• +1 1
Опубліковано
2 минуты назад, sergkots сказал:

Брехня.

Частично есть в этом правда. Знаю несколько выходцев из донецка-макеевки, там оставили бизнесы-квартиры, приехали в Киевыи др обл города, построили бизнесы с 0,  живя в съемных квартирах и домах, опыт не пропьешь.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
10 хвилин тому, romanc сказано:

Частично есть в этом правда. Знаю несколько выходцев из донецка-макеевки, там оставили бизнесы-квартиры, приехали в Киевыи др обл города, построили бизнесы с 0,  живя в съемных квартирах и домах, опыт не пропьешь.

Багато грошей перейшло по спадщині, багато в кого допоміг випадок.

• +1 1
Опубліковано

Це ж так важко визнати винним у своїх пройобах,або своїй бездіяльності  самого себе.

Набагато легше звинуватити когось .

Звісно вдалішого.Досить скігліти.

1 хвилина тому, sergkots сказано:

Багато грошей перейшло по спадщині, багато в кого допоміг випадок.

Просто подивися на тих,що виграли в лотерею.

Що з ними стається за кілька років.

Гроші,а особливо великі гроші небезпечні не менше яду,якщо не вміти з ними обходитися.

А цьому в нас ніхто не вчить.

• +1 2
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
25 минут назад, Nokian сказал:

Це ж так важко визнати винним у своїх пройобах,або своїй бездіяльності  самого себе.

Набагато легше звинуватити когось .

Звісно вдалішого.Досить скігліти.

Просто подивися на тих,що виграли в лотерею.

Що з ними стається за кілька років.

Гроші,а особливо великі гроші небезпечні не менше яду,якщо не вміти з ними обходитися.

А цьому в нас ніхто не вчить.

Эффективных менеджеров очень мало, особенно опытных.

Опубліковано

Ага,і ще ці ефективні менеджери дуже замотивовані ось такими закликами,отрбрать ,разстрелять,в тюрмі сідєть.

Звісно звалять звідси.

І хто тут залишиться?

Визначальники ворів?.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
6 часов назад, yu2007 сказал:

Не переживай, скоро посадять твого порошенка. 

Так я тільки за. Головне, щоб знову не було "Петя, Петя"

Опубліковано
5 часов назад, Nokian сказал:

Ага,і ще ці ефективні менеджери дуже замотивовані ось такими закликами,отрбрать ,разстрелять,в тюрмі сідєть.

Звісно звалять звідси.

Нафіг нада такі менеджери, яких є за що расстрелять.

Опубліковано (змінено)
40 минут назад, Cherman сказал:

Я теж такого чувака знаю. Побудував в сусідньому місті досить успішний бізнес, хоча в тікав з Юзовки, ніби-то, з голою дупою. Але, нещодавно, зробив пару необережних дзвінків "туди", його розкрутило СБУ(в кои то веки спрацювали, алілуя!) і виявилося, що спонсором його бізнесу був один з сєпарів, причому, далеко не рядового звання.

Да, говна тоже хватает. Но и не факт, что поддерживал сепаров, может просто продал что из оставшегося, а кто там при деньгах остался, сам понимаешь, а СБУ нужны отчеты...

• +1 1
Опубліковано
В 15.07.2021 в 20:44, Waver сказал:

Цікавить, шо то за мутка з тими талонами на пальне? Чого на заправках завжди запитують - "За готівку чи ні"?

Яка економія якщо по тих талонах і що це вагалі таке?

Потрібно десь 1 000 літрів 95-го бензину... 

Ты был прав на счет подорожания. За3 дня 2 подорожания. Газ + 1,25грн. 

Screenshot_2021-07-24-06-25-00-607_com.incuube.shell.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...