Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
24 минуты назад, Cherman сказал:

А ставити авто десь надалеко в дворах, не варіант?

Де? Мені не лінь навіть стати на стоянці Елетротермометрії, але там зробили спортзал і вже зранку там аншлаг. Я пару разів пробував, раз вийде стати, три рази - ні. Цієї зими, коли сніг не встигали чистити я там такі круги нарізав, щоб знайти місце, нічого путнього не знайшов. Біля термометрії є велика стоянка Управління охорони водних ресурсів, там максимум три авто стоїть, але закрито шлагбаумом. А тут ціла вулиця, цілий день мертва, лише зранку і ввечері, коли батьки дітей в садік з садіка, то там також аншлаг. Я ж не газую, не прогріваю мотора під вікнами, на сигналку ставлю і знімаю бесшумно (є така функція в брелку). Баба свого щастя не розуміє, я став і стою, а якщо мене не буде, то будуть ті батьки під'їжджати і від'їжджати кожних 5 хвилин. І як вона пише дехто навіть двигуна не глушить, бо спішить. Є стояночка навпроти Кулька, але я туди стану лише якщо стара доб'ється, щоб біля неї знак поставили.

В дворах все займає судова охорона, які теж поруч і теж мучаться :)

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
14 хвилин тому, Cherman сказано:

А ставити авто десь надалеко в дворах, не варіант?

та це просто ситуація по смислу  аналогічна до "ти чого тут у дворі став? тут моє місце! тут іще мій дід фіру з конями паркував!"

Опубліковано
1 минуту назад, Dima4s сказал:

https://prnt.sc/1be5ywh

а біля коледжу? чи на стоянці нової лінії нашого краю?

Навпроти коледжу (кулька) є маленька стоянка. Але я там стану лише якщо на цій вулиці, де паркуюся зараз, встановлять заборонні знаки. Ну це ж не нормально, що я її бзікам маю вгоджати.

Опубліковано
18 минут назад, Nokian сказал:

ДаунінгКрюгер відпочивають..

Разом з Гоголем 

Вітя, ти хочеш поговорити про це?

4 минуты назад, Cherman сказал:

Я розумію зміст цієї ситуації. Просто, питання в тому, чи варті нерви, потрачені на довбограїв, тих 3-4 хвилин пішої ходьби. Тим більше, авто в Нікеля, ніби таке, яке не страшно десь залишати.

Мені навіть не страшно залишати його біля довбограїв. Та й нерви поки лише в старої. Я ж лише хотів уточнити по ПДР чи правий  на 100%, то муніципали вже дали роз'яснення.

Опубліковано
47 хвилин тому, Waver сказано:

Цікавить, шо то за мутка з тими талонами на пальне? Чого на заправках завжди запитують - "За готівку чи ні"?

Яка економія якщо по тих талонах і що це вагалі таке?

Потрібно десь 1 000 літрів 95-го бензину... 

На такій кількості тисячі дві грн зекономиш,якщо візьмеш талони.

Опубліковано
1 hour ago, Waver said:

Цікавить, шо то за мутка з тими талонами на пальне? Чого на заправках завжди запитують - "За готівку чи ні"?

Я чомусь думаю, що «...чи ні?» - це не обов’язково талони, це ще й банківська картка. А на ній може не виявитися грошей, або просто якийсь глюк, що не дозволить списати кошти. 

• +1 1
Опубліковано
17 minutes ago, Nokian said:

На такій кількості тисячі дві грн зекономиш,якщо візьмеш талони.

Економія! 
Колись, коли паливо коштувало +/- 20 грн, я купував талони ВОГ/Окко зі знижкою мінус 3 грн/літра, в тому числі в того пана, якого згадали вище. А зараз гривня з копійками :( 

Опубліковано

@nickel ну я б таки ставав біля кулька чи нової лінії, а не морочив голову  з тим переганянням.

Але, якщо ти паркуєш, авто не поряд з місцем, де дорога повертає, то хай іде тьотя в сраку.

• +1 1
Опубліковано
12 годин тому, Waver сказано:

Потрібно десь 1 000 літрів 95-го бензину... 

якщо брати літраж на шел через їх додаток то знижка 2грн на літрі

• +1 2
Опубліковано

Не завжди.

Кожен раз по різному,але в цілому талони найвигідніше..

А ще є підпільні заправки,як в нас на Конякіна,але ж в чужому місті їх не знатимеш.

Опубліковано (змінено)
В 14.07.2021 в 17:10, Nokian сказал:

Людина перша почала мене звинувачувати в тому ,чого нема.

Причому далеко НЕ ВПЕРШЕ.

За добро плати добром,а за зло по справедливості..

Взагалі то може він і цього не розуміє.

Його проблеми.

Йому не 5 років 

Вітя, якщо тобі вкотре різні люди говорять одне й те ж, то може проблема не в людях, а в тобі? Ти колись жалівся,що це ми з Маньяком тебе тебе зачіпаємо, а насправді ти білий і пушистий. Я вже давно перестав з тобою спілкуватися, а ти як срався з усіма так і продовжуєш. Дивно тільки, що знову нікеля не звинувачуєш в цьому.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
13 часов назад, volks сказал:

не морочив голову  з тим переганянням.

Це лише з мого посту виглядає як морока, а в житті ці події розмазані на 2 роки. Між подіями в моєму пості інколи пів року - рік проходив. 

Опубліковано
5 hours ago, Vikvik Mawr said:

із талонів не платиться акциз, бо він береться із роздрібного продажу...

а це на хвилинку 5% від ціни продажу....

То що то за талони, кому і навіщо їх видають і як вони попадають в приватні руки?

Опубліковано
5 hours ago, Vikvik Mawr said:

якщо брати літраж на шел через їх додаток то знижка 2грн на літрі

А є карта де ті заправки по Волині?

Опубліковано
13 хвилин тому, Waver сказано:

То що то за талони, кому і навіщо їх видають і як вони попадають в приватні руки?

:D:D

це чистої води бізнес.....

талони купуються по перерахунку або і за готівку без КА (тому і дешевше) і розповсюджуються вже на кінцевого споживача...

спробуйте купити із чеком талони......  не продадуть....

в чеку також окремий тип розрахунку... можна довго про це говорити....

• +1 1
Опубліковано
11 минут назад, Waver сказал:

Якщо коротко: Хочеш мати запас палива по фіксованій ціні на день покупки? Купуй талони, а в бак заллєш, при потребі.

В кожній мережі азс є свої талони. Хтось отримує талони, щоб заправляти службове авто, а зекономлені талони продає. Хтось купує паливо оптом (в талонах), а продає в роздріб. Мутять на талонах навіть на заправках, купують з рук дешевше, а потім заливають в авто по ціні стели. Талони бувають підробні, тому не варто купувати в незнайомих. Святослав з Борди вже перевірений. Талони мають термін дії.

• +1 3
Опубліковано
12 минут назад, nickel сказал:

Якщо коротко: Хочеш мати запас палива по фіксованій ціні на день покупки?

. Талони мають термін дії.

Вот и не запасешься.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...