Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

21 минуту назад, jack74 сказал:

Ну так по самому Горохову - то вже не "львівська траса"

Так її в той самий час ті самі спєци робили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

та ну, ти шо! Перед Гороховим третій слой асфальту он торік, десь в кінці літа чи восени докладали, а по Горохову вже давно ніхто нічого не робив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 минуты назад, jack74 сказал:

Перед Гороховим третій слой асфальту

А їх там не два було?

27 минут назад, jack74 сказал:

а по Горохову вже давно ніхто нічого не робив

Мені здається, що через Горохів її робили разом із трасою. Тим більше, Гугл показує багато латок на цій дорозі, а зараз там латок немає - суцільне дорожне покриття.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не два. Спочатку да, було два, по другому була нанесена жовта розмітка, пам'ятаєш? І мова була, що Гунчик казав, що третього шару не буде, бо нема грошей (навіть в цій темі, здаєтья, мова була), але потім все ж таки поклали і третій, по всій довжині.

А по Горохову робили шматками (ділянками), і зовсім не так грунтовно, як трасу. Так, поклали асфальт по всій ширині, але в один шар всього... Ну, так як завжди в нас... От і лізе

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

29 минут назад, jack74 сказал:

Спочатку да, було два, по другому була нанесена жовта розмітка, пам'ятаєш?

Мені здається, що два. Спочатку здерли старий, потім підлатали ями, потім поклали шар, на якому була жовта розмітка, а потім фінальний, по якому вже біла.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

три три. Я на Горохів якщо не щотижня, то раз в два тижня точно їжджу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось пішла мулька, що з 16.04 штрафують на 400 грн за неперезуте авто.

Це правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в смислі? Типу за те, що я зара буду їздити на зимовій гумі?! :)))) Дурня повна

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Arden сказал:

Щось пішла мулька, що з 16.04 штрафують на 400 грн за неперезуте авто.

Це правда?

Неправда. Немає підстав для цього.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Абсолютно немає підстав. Взимку тільки  страхова може не відшкодувати 50% цивілки, якщо гума не відповідає сезону.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Хто знає, у якому стані зараз дорога на Маневичі-Любешів? Місяць тому була у поганому стані, але видно, що почали робити. А зараз, хтось у курсі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Почали робити обізну через Рованці. 

Будьте уважні, бо зранку Жигулі трохи потовкли зад Жуку Ніссан

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відео трохи старе, але відображає стан дорожньої обстановки - невелика ДТП за лічені хвилини спричинила величезний затор

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таку картину в он-лайні бачив у Києві, біля ВДНХ заїхали в зад в сторону Одеси, а я тоді на тролейбусі їхав у місто, метро ще не було. Затор на моїх очах поширювався зі швидкістю тролейбуса, на ділянці до 3-4 км. від місця аварії. І це була субота. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, Saddy сказал:

Відео трохи старе, але відображає стан дорожньої обстановки - невелика ДТП за лічені хвилини спричинила величезний затор

Нормальна обстановка. Тож ДТП. Мене більше смущає, що на такому відрізку 11 маршруток і ще 3 приміських чи міжміських автобуса.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

ремонт автодороги Луцьк-Ковель триває.

Будьте обачні, дотримуйтеся швидкісного режиму та дистанції.

сьогодні БМВ рухалася досить швидко, але потім нова дорога закінчилася і почалася полоса знятого асвальту, водій загальмував, а Мерседес, який був позаду, не встиг зреагувати

1053931178_.JPG.5a95b1796265cf93caf17db08d275757.JPG1938162875_1.JPG.f7dd691e7ccc24d4c15aefa72534b6a5.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Україні з 27 липня повернуть швидкісний контроль на дорогах.

Як передає Цензор.НЕТ, про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян у програмі "Голос народу" на телеканалі "112 Україна".

"Перший крок, що ми робимо, з п'ятниці, 27 липня, ми повертаємо швидкісний контроль на наших дорогах. Він поки буде здійснюватися в ручному режимі, як це було колись, звичайні радари. Але їх уже з понеділка буде встановлено на автомобілях Нацполіції, а з п'ятниці після розгляду в четвер відповідної постанови Кабінету Міністрів вони будуть задіяні в повній правовій площині", - сказав він.

За його словами, після цього Верховна Рада повинна проголосувати за закон про автоматичну фіксацію порушень ПДР. Омелян зазначив, що в Міністерстві вже передбачено кошти на закупівлю необхідних пристроїв.

Крім того, міністр повідомив, що зранку 21 липня почнуться ретельні перевірки автоперевізників на предмет наявності ліцензії на перевезення.

А в МВС наполягають, що поліція повинна посилити заходи щодо гарантування безпеки на автомобільних дорогах.

• +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 7/15/2018 at 1:56 PM, Saddy said:

ремонт автодороги Луцьк-Ковель триває.

Будьте обачні, дотримуйтеся швидкісного режиму та дистанції.

сьогодні БМВ рухалася досить швидко, але потім нова дорога закінчилася і почалася полоса знятого асвальту, водій загальмував, а Мерседес, який був позаду, не встиг зреагувати

1053931178_.JPG.5a95b1796265cf93caf17db08d275757.JPG1938162875_1.JPG.f7dd691e7ccc24d4c15aefa72534b6a5.JPG

Круто ви живете! 

На дорогах - бмв, мерс, лексус і один пижик... а вічно жалієтесь - "дороги погані, грошей не вистачає..."

Змінено користувачем Waver
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Waver сказал:

Круто ви живете! 

На дорогах - бмв, мерс, лексус і один пижик... а вічно жалієтесь - "дороги погані, грошей не вистачає..."

Приїжджай до нас жити.

• Ха-ха 2
  • +1 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Waver сказал:

Круто ви живете! 

Тю. В нас ще й копи на Пріусах їздять.

• Ха-ха 2
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

7 годин тому, Waver сказано:

Круто ви живете! 

За такі слова тебе й в порохоботи запишуть

П.с. до речі, як часто ти у відпустку іздиш? На Кариби чи на Мальдіви.

В Украіну в гості із заіздом на Світязь не рахується.

Змінено користувачем rl72
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

4 hours ago, rl72 said:

За такі слова тебе й в порохоботи запишуть

П.с. до речі, як часто ти у відпустку іздиш? На Кариби чи на Мальдіви.

В Украіну в гості із заіздом на Світязь не рахується.

До речі, тяжко повірити але як раз поїздки в Україну нам обходяться ДОРОЖЧЕ ніж на Кариби чи Мальдіви. Але, по справжньому ми відпочиваємо тільки в Україні та на Світязі.

Змінено користувачем Waver
  • Збентежений 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, Waver сказано:

До речі, тяжко повірити але як раз поїздки в Україну нам обходяться ДОРОЖЧЕ ніж на Кариби чи Мальдіви. Але, по справжньому ми відпочиваємо тільки в Україні та на Світязі.

про те, що дорожче я вірю. питання було не про Україну і Світязь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Waver сказал:

я чула,що американці полюбляють Домінікану та Мексику

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

41 минуту назад, paksivatova сказал:

я чула,що американці полюбляють Домінікану та Мексику

Була б у мене під боком Домінікана, я б її також полюбляв... Та що там говорити, я її і так, заочно, полюбляю :).

• Ха-ха 1
  • +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...