Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

і раптово побачивши перед собою пішохода,

Дада - пєшєходи ані такіє, ані вєздє. =) Це проблема водія, який не скидує швидкість на повороті до допустимої, а не пішохода.

Я вже висловлювався по цьому питанню. Кому легше, якщо водій буде винним, а пішохід - трупом..на переході??

Опубліковано

Я вже висловлювався по цьому питанню. Кому легше, якщо водій буде винним, а пішохід - трупом..на переході??

Я теж висказувався - від придурків-водіїв і придурків-пішоходів ніхто не застрахований: одні на переході не переставляють ногу з газу на гальма, другі - задерши носа, валять на дорогу. Від них жоден знак не захистить.

Опубліковано

Ще тиждень тому побачив, що нарешті зняли знак "односторонній рух" від ВНУ до Винниченка по Бандери.

Пройшло півроку і знак вернувся.

Опубліковано

Ехал сегодня по улице Карпенка-Карого с улицы Дубенской в сторону Варшавского рынка и заметил , что убрали со светофора зелёный свет при повороте на право на мост возле заправки Укрпетроль . Там сейчас висит только один зелёный сигнал светофора .

Опубліковано (змінено)

пр. Перемоги....перед мостом до ТАМ ТАМ знак 5.35 є...а розмітки невидно.!

post-7914-0-16286300-1306325770_thumb.jp

Змінено користувачем sasha1991
Опубліковано
Вул. Перемоги....перед мостом до ТАМ ТАМ знак 5.35 є розмітки невидно.!
Цьому переходу присвячено приблизно 2 сторінки дискусії у цій темі ;)
Опубліковано

Або дорожники читають борду, або подіяло волшебний пєндаль доручення Романюка привести до 01.06 дорожню розмітку в місті до нормального стану (підслухав на трансляції сесії міськради від 25.06): наш холіварний перехід став відповідати вимогам ДСТУ - на нього нанесли дорожню розмітку!!! :)

Опубліковано

Або дорожники читають борду, або подіяло волшебний пєндаль доручення Романюка привести до 01.06 дорожню розмітку в місті до нормального стану (підслухав на трансляції сесії міськради від 25.06): наш холіварний перехід став відповідати вимогам ДСТУ - на нього нанесли дорожню розмітку!!! :)

А запит свій, про к-ть ДТП на даному переході, забув?

• +1 1
Опубліковано

На проспекті Перемоги почали блимати зеленим світлофори, принаймні дальній від мосту.

Зверни увагу ще й на таке. На обох цих світлофорах з"явився червоний "мигаючий". Я, чесно кажучи, так сміявся, що ледь під нього не проїхав))

Опубліковано

А запит свій, про к-ть ДТП на даному переході, забув?

А шо "запит"? Я питав в ДАІ, а не в міськраді. Хоча може й теж вплинуло. ХЗ

На обох цих світлофорах з"явився червоний "мигаючий". Я, чесно кажучи, так сміявся, що ледь під нього не проїхав))

Є такий глюк. Спочатку червоний моргає, потім до нього додається жовтий і після того вони змінюються на зелений. Плакав від "щастя" =)

Опубліковано

На перекрёстке возле Юванта, если ехать от Сафрона в сторону базара, появилась стрелочка, разрешающая движение прямо из правого ряда.

Опубліковано

Ще б трохи горби позрізали на дорозі, а то їздити по пральній дошці якось не дуже.

Дивись подіє

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Проїжджав вчора по Гнідавській від перехрестя з Потебні і звернув увагу на встановлений десь в районі будинку 41 знак 3.25 "Обгін заборонено". Задумався: обгін заборонено до "перехрестя" з вул.Цегельною (перехрестя - місце перехрещення, прилягання або розгалуження доріг на одному рівні, межею якого є уявні лінії між початком заокруглень країв проїзної частини кожної з доріг. Не вважається перехрестям місце прилягання до дороги виїзду з прилеглої території - за своїм зовнішнім виглядом вул.Цегельна більше схожа на виїзд з прилеглої території) чи аж до моста через Стир? Хто там буває часто - як на Гнідавській знаки "Дати дорогу" розташовані?

post-3641-0-13544300-1308299448_thumb.jp

Опубліковано

Роздивився сам: найближчий знак "Дати дорогу" - аж біля "Динамо"... Короче обганяйте випереджуйте ;) акуратно.

Опубліковано

Сегодня была закрыта Воинов Интернационалистов, причём ДАЙцы поставили знак "Движение только прямо" и паслись возле старого Аверса, так что, для разворота нужно было ехать аж к ЗАГСу

Опубліковано

Давно в мені зріє лист меру, начальнику ДАІ міста, прокурору міста щодо введення обов'язковості використання при зміні організації дорожнього руху, передбаченого Правилами дорожнього руху, знака 7.20 "Діє від..." - для попередження порушень ПДР та запобіганню виникненню "корупційних ситуацій" зі сторони осіб, які контролюють дотримання ПДР.... Організуємо, панове?

Опубліковано

Лише на цей раз не будемо створювати список "підписантів", а кожен від себе особисто роздрукує, підпише, вкладе в конверт і рекомендованим листом відправить...

Опубліковано

Вчора йду додому, і бачу, на перехресті Вавілова і Волі, мало того що нещодавно зробили бордюри та новий асфальт поклали у 2 шари!,так ще й розмітку намалювали на самому асфальті. Анріал блін, її там зроду ніколи не було :)

post-81-0-75241300-1308380669_thumb.jpg

post-81-0-33362700-1308380675_thumb.jpg

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...