Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Zheny@ сказал:

Гарна ідея!

Траса взагалі  не повинна проходити через населений пункт.  Повинна його оминати і бути заїзд туди, для всіх кому саме туди треба.

Саме так і має бути. 

Але, оскільки такого ще немає, то потрібно максимально використовувати засоби зниження швидкості в селах.

Опубліковано

Ладно, убєділ.

Тут он біля Променя також якийсь валєт перешкоду посеред дороги вліпив. І хто тепер буде відповідати за розбите авто і зіпсоване здоров'я...

• Ха-ха 3
Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Але, оскільки такого ще немає, то потрібно максимально використовувати засоби зниження швидкості в селах.

це перед селом, самий в'їзд.

Можна було поставити знак і малесенького лежачого поліцейського  покласти! Максимум- поб'єш підвіску. 

А з цим "острівком" ти бачив що було? там є посилання вище.

• Подобається 1
  • Дякую! 1
Опубліковано
1 минуту назад, Zheny@ сказал:

Можна було поставити знак і малесенького лежачого поліцейського  покласти! Максимум- поб'єш підвіску. 

Бачив. -1.

Опубліковано
4 хвилин тому, volks сказано:

Ладно, убєділ.

Тут он біля Променя також якийсь валєт перешкоду посеред дороги вліпив. І хто тепер буде відповідати за розбите авто і зіпсоване здоров'я...

Що ти мелеш?

Твої спроби тролити - надто товсті. 

Опубліковано
4 минуты назад, Zheny@ сказал:

Що ти мелеш?

Ну звиняйте. Тонкі не до всіх доходять.

• Ха-ха 1
  • +1 1
Опубліковано
1 хвилина тому, volks сказано:

Ну звиняйте. Тонкі не до всіх доходять.

ти не вмієш в тонкий тролінг.

Опубліковано
13 minutes ago, volks said:

Ладно, убєділ.

Це якраз таки показує, що довбні були, є і будуть. Тільки чи заслуговує довбень на смерть? Побити підвіску, як каже Женя, чи взагалі машину - так, не вмієш в швидкість (окремо справедливо помітили, що зараз почнеться осінь-зима і складних погодних умов стане в рази більше) - ремонтуй або здавай на шрот авто; смерть (уявити, що на місці авто постом вище був якийсь жигулик чи криво відремонтований биток з США - які б тоді були наслідки?) - ніколи.

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, Zheny@ сказано:

На облаштування ,,острівця небезпеки ,, грошей йде набагато більше,більше заробітку,більше відкату.ніж на просто лежачого поліцейського.

А за потрощені авто та знівечені життя,то німці з японцями  авто ще наклепають,ну а баби нарожають.

Мільйони доларів не пахнуть.

Тому мені дуже цікаво дізнатися.

Хто приймав рішення за ці острівці 

Кошторис на них.

• -1 1
Опубліковано
2 часа назад, Zheny@ сказал:

Що ти мелеш?

Та шо ти з нього візьмеш? Це якийсь ше 1 месний ідіот. Наряду з таваріщєм дуал чи дупал чи як його там. 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Zheny@ сказал:

ти не вмієш в тонкий тролінг.

Женя, послухай краще поради мудрих людей - не спорь з ідіотом. Йому без толку шось пояснювати, в нього своя "прошивка" в мозгу.

Змінено користувачем Litovets
  • -1 1
Опубліковано

47 хвилин тому, Litovets сказано:

Наряду з таваріщєм дуал чи дупал чи як його там. 

Дуала не чіпай. Ти його не знаєш.  Між, іншим, якщо цікаво, цікавий співрозмовник і дійсно розумна людина.

Ти, певно, з Сірожою переплутав.

• +1 1
Опубліковано
24 минуты назад, Zheny@ сказал:

Дуала не чіпай. Ти його не знаєш.  Між, іншим, якщо цікаво, цікавий співрозмовник і дійсно розумна людина.

Ок. Не буду. Не знаю і знати не хочу.

А чому подумав так на нього - з якоїсь непонятної радості таваріщь ліпить мені (і не тільки мені) мінуси без розбору.

24 минуты назад, Zheny@ сказал:

Точно ні.

• -1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Цікавим бути мало 

В любому ПНД  таких,хоч греблю гати.

Треба ще ,аби твою цікавість хоч хтось,і хоч якоюсь мірою  зрозумів..

А так людина виглядає на саму в собі.

Як казала наша видатна землячка ,, Той що а скалі сидить..

• -1 2
Опубліковано
4 минуты назад, Cherman сказал:

Якщо "літуни" розбиваються з-за перевищення швидкості, значить кров на руках тих, хто построїв такі вузькі дороги, так?

Ти путаєш тепле з мягким. Я ані словом не обмовився про якихось там "літунів" і ширину доріг. 

І раз пішла така мова. Дай/дайте чітке і конкретне визначення - хто такі "літуни"

Бо як на мене це якесь абстракте і субєктивне поняття.

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
3 часа назад, Vikvik Mawr сказал:

ось і перша (чи не перша) жертва острівця безпеки

На Волині – аварія з потерпілими

нещодавно,коли їхали на Ковель,обговорювали ці острівці,а точніше небезпеку,яку вони становлять

вже є  і є підтвердження цьому

на мою думку,острівці - недолуге мавпування Польщі

• +1 4
  • -1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Якщо "літуни" розбиваються з-за перевищення швидкості, значить кров на руках тих, хто построїв такі вузькі дороги, так?

А якщо НЕ ЛІТУНИ, розіб'ються об острівець смерті?

Тупо відмовили гальма ( на швидкості 60), тупо заснув за кермом,тупо схопило серце,тупо зловив гаву?.

І з ким це до речі станеться?

Ясне діло з водієм старшого віку,з слабшим зором ну і з менш керованим,та менш безпечним авто .

І наслідки будуть теж важчі,ніж в літуна 

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

Спєшу далажить в тєму про "острівці" на трасі Луцьк - Ковлє.

Їздив в суботу в ковлє, тестив "проходімость" наших "любімих" "острівців"

Так вот, вдень, по сухому асфальту авто астра гтц на спорт підвісці проходить "острівці" на 80кмч по не самій найкращій траєкторії просто на ізі.

Висновок - якшо "поработать" над траєкторією проходження "острівця" то впринципі можливо "пакаріть" і 100кмч.

• Ха-ха 3
Опубліковано
12 хвилин тому, Litovets сказано:

Спєшу далажить в тєму про "острівці" на трасі Луцьк - Ковлє.

Їздив в суботу в ковлє, тестив "проходімость" наших "любімих" "острівців"

Так вот, вдень, по сухому асфальту авто астра гтц на спорт підвісці проходить "острівці" на 80кмч по не самій найкращій траєкторії просто на ізі.

Висновок - якшо "поработать" над траєкторією проходження "острівця" то впринципі можливо "пакаріть" і 100кмч.

Я попрацював над проходженням. Гольф4 на 100км норм, тіко триматися в салоні треба за ручки

Опубліковано

Вчора ці острівці проїжджав - все там норм. На мінівені проходжу їх без проблем. Знаків не вистачає - це так. 

• +1 1
Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Ти що, як лох, їдеш по тих острівцях? Я так роблю, тільки якщо зустрічна зайнята.

А за кордоном так само по зустрічній будеш об'їжджати? 

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, Cherman сказал:

Ти що, як лох, їдеш по тих острівцях? Я так роблю, тільки якщо зустрічна зайнята.

Ай оце я тупанув, як не догадався. А ти красавчік на всі 100%

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Terrable сказал:

Я попрацював над проходженням. Гольф4 на 100км норм, тіко триматися в салоні треба за ручки

Ну я ж кажу 80кмч на ізі, дві легеньких коріктєровкі кермом, без ніякого юзання ручок страха.

А так да, пройшов "острівець" на 100кмч - красавчік.

Змінено користувачем Litovets

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...