Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, Cherman сказано:

Кажуть, що ковельська траса буде платною:

http://www.volynpost.com/news/177106-doroga-luckkoveliagodyn-bude-platnoyu-skilky-groshej-ce-koshtuvatyme-vodiiam

їхав недавно тою трасою... зробили дорогу а вирівняти забули)) є відрізки які схожі на дошку для прання... як бути такими криворукими...
Цікаво як вони її зроблять платною якщо на ковель дорога одна) відповідно без безкоштовної альтернативи - це все лише слова. з іншої сторони, ідіотам при владі здорова логіка не знайома))

• +1 5
Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Що це значить?

Їдеш- новий асфальт візуально рівний, а реально весь в хвилях.

Колеса тарабанять по ньому.

Я думав що це чорновий, та потім дивлюсь - розмітку всю нанесли...

• +1 1
Опубліковано
3 минуты назад, Dima4s сказал:

Їдеш- новий асфальт візуально рівний, а реально весь в хвилях.

Колеса тарабанять по ньому.

Я думав що це чорновий, та потім дивлюсь - розмітку всю нанесли...

Скільки їздив по нових дорогах, та ц на Ковель місяць тому - ніде такого не помічав.

Опубліковано
On 26.12.2020 at 13:10, Cherman сказано:

Кажуть, що ковельська траса буде платною:

http://www.volynpost.com/news/177106-doroga-luckkoveliagodyn-bude-platnoyu-skilky-groshej-ce-koshtuvatyme-vodiiam

Я не проти платних доріг. Але хай побудують нову платну дорогу, бажано пряму без проїзду через кожне село і беруть за неї гроші, а наші безкоштовні, які побудовані за наші податки, хай залишуть як і були.

• +1 6
Опубліковано
48 хвилин тому, dimmon сказано:

Я не проти платних доріг. Але хай побудують нову платну дорогу, бажано пряму без проїзду через кожне село і беруть за неї гроші, а наші безкоштовні, які побудовані за наші податки, хай залишуть як і були.

Було спростування, але всі далі по накатаній репостять і обурюються

Спойлер
Дороги Великого будівництва завжди будуть безкоштовними
Наразі в соціальних мережах розповсюджується інформація про те, що низка доріг, оновлених і побудованих у рамках Великого будівництва, стануть невдовзі платними.
Коротко роз’яснюємо, чому це не так.
23 грудня 2020 року на засідання Уряду затверджено постанову, яка встановлює максимальний розмір плати за разовий проїзд дорогами, які побудовані у рамках концесії
❕В Україні ще немає жодної побудованої за кошти приватних інвесторів дороги. Тобто жодна з доріг Великого будівництва цього року не може стати платною.
Єдина мета постанови – створити умови для початку діалогу з інвесторами щодо реалізації концесійних проєктів в Україні.
Зауважимо, що будівництво концесійних платних доріг обов’язково передбачає наявність безкоштовної альтернативи.
Повний текст постанови: bit.ly/34EgqGz
У ЗМІ також з’являються неправдиві повідомлення про конкретні ділянки, проїзд якими начебто стане платним – насправді – це пілотні проєкти державно-приватного партнерства (ДПП), і у постанові про них не йдеться
 У листопаді Укравтодор спільно зі IFC (Світовий Банк) та Міністерством інфраструктури України презентували програму державно-приватного партнерства у дорожній галузі.
На першому етапі планується передати інвесторам 6 пілотних ділянок доріг загальною протяжністю 1400 км. На цих ділянках інвестор не має права стягувати плату за проїзд, натомість він зароблятиме на придорожній інфраструктурі та availability payments (платі за доступність) з Державного дорожнього фонду.
Ми розуміємо складність та інноваційність цієї теми, мало відомій українським лідерам думок та журналістам, тому із задоволенням надамо детальні коментарі щодо цього. Раніше пояснювали тут: https://fb.watch/2BDJ5P48_9/

• Дякую! 1
  • +1 3
  • 1 місяць потому...
Опубліковано (змінено)
3 часа назад, Arden сказал:

Хто знає що трапилося з дорогою біля міської ради (в кінці лялькового театру)?

А що там?

Якщо тянучка, то можливо через аварію навпроти Зосі.

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
В 29.01.2021 в 15:43, nickel сказал:

Якщо тянучка, то можливо через аварію навпроти Зосі.

"попливла" дорога, дуже великі нерівності на бруківці, ніби підмиває.

Опубліковано
3 годин тому, Cherman сказано:

При пошкодженні автомобіля від стану дороги, завжди стараються зробити винним водія. Не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, не вжив заходів і т.д. От дійсно, питання, хулі на національній трасі я це повинен робити? Вибоїн, там апріорі не має бути.

В неділю їздив в Рівне, від Обарова їхав на 2 передачі, вже на під'їзді до Рівного десь 500м взагалі на першій тащівся, такого п*здєца я вже давно не бачив....

• +1 2
Опубліковано
39 минут назад, Marshall сказал:

Скоро пр.Волі такий буде

Ну на Волі був запланований ремонт ще минулого року. Але гроші пішли на Ковід. 

Опубліковано

Можливо хтось буде їхати на Ратне до п'ятниці, залиште, будь-ласка, відгук про стан траси на предмет переметів, засніженості.

• 2 тижня потому...
Опубліковано
3 хвилин тому, Zheny@ сказано:

Що з дорогою на Тернопіль?

Як краще, кудою?

А є варіанти маршрутів?

Опубліковано

Я крім як на Дубно і потім на Кременець, іншими дорогами на Тернопіль вжизні не їздив. Вірніше, я їздив в Чернівці, через Тернопіль, але то таке :) 

Опубліковано

Бач там на маршруті жовті смужки. Вони показують тягнучки. А чому можуть бути тягнучки на таких дорогах? По причині дуже хорошої дороги.

Опубліковано

Женя, з'їздиш плз роскажи як стан. Знаю точно що до Дубно дорога не дуже, а ось далі чув що ок. Але чув від такої людина що для нього дорога на Волі ок...

• Ха-ха 1
Опубліковано
8 годин тому, Zheny@ сказано:

@Ha3aP  не поїхали :(

Змінилися обставини.   Краще підкажи куди загнати машину на заміну расходніків.

Типу звичайне ТО по заміні масла-фільтрів? З/ч бери в Йожика, а заміна не знаю. Сам ламаю голову. Він порадив майстра, але мені троха не виходить до нього попасти. З неділі спробую в себе біля роботи замінити.

Опубліковано
10 годин тому, Ha3aP сказано:

Женя, з'їздиш плз роскажи як стан. Знаю точно що до Дубно дорога не дуже, а ось далі чув що ок. Але чув від такої людина що для нього дорога на Волі ок...

Далі дорога нормальна. Біля Тернополя роки три тому відремонтували дорогу, так що спокійно можна їхати через Дубно, Кременець.

• +1 2
  • -1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...