Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Вже

в 11:45 ще можна було проїхати від Конякіна до Воїнів-Інтернаціоналістів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні по Зв'язківців їхав з відкритим ротом - з роду не бачив там ТАКОЇ дороги!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В понедельник начали ремонт дороги по Кравчука, в районе Варшавки, супермаркета "Слон". Робота продвигается медленно, т. к. рядом рынок, нескончаемые потоки машин.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні по Зв'язківців їхав з відкритим ротом - з роду не бачив там ТАКОЇ дороги!...
Проїдешся по Луцьку ще не таке побачиш ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїдешся по Луцьку ще не таке побачиш

Мо ти мене не зрозумів - там ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу. І до речі, також ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу на Грибоєдова, але тільки від проспекту і до кінця забору пожчастини.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ща клепаю вечно разбитый кусок на К.Савуры от тира и до бара "Азалия".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо ти мене не зрозумів - там ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу.
Да я в курсі ;) там її вже як кілька місяців відремонтували.
І до речі, також ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу на Грибоєдова, але тільки від проспекту і до кінця забору пожчастини.
Ага як завжди 20 метрів комусь в двір зписали не вистачило Змінено користувачем SysR
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проїдешся по Луцьку ще не таке побачиш

Мо ти мене не зрозумів - там ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу. І до речі, також ВІДРЕМОНТУВАЛИ дорогу на Грибоєдова, але тільки від проспекту і до кінця забору пожчастини.

бо далі там йде бруківка,хоч стара,але крепка,ще років з 50 прослужить,не то шо асфальт.Тому й нема сенсу її поки чіпати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бо далі там йде бруківка,хоч стара,але крепка,ще років з 50 прослужить,не то шо асфальт

Від проспекту йшла суцільна бруківка! Її закатали в асфальт!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні один з чинуш влетів в яму, почалася руханка з ранку, всіх підряд )).

Нарешті може здвинеться ремонт доріг з відмивання коштів ямочним ремонтом......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні один з чинуш влетів в яму, почалася руханка з ранку, всіх підряд )).

А де? Тре ту "історичну" яму сфоткати поки є і на демотиватори пустити :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Про то как уволили водителя губернатора калининградсой области, который возил Бооса (предыдущий губер) 5 лет, а потом Цуканова (нынешний) 1 год. Собственно вез он цуканова и наехал на ямку.

Губернатор спрашивает - что за дела?

Водитель - дороги нужно делать...

Вот так и уволили)

bezdna.su

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кільцях біля "Променя" та на Набережній (Шевченка) стоять київські ДАЙці, щось типу "Кобри", перевіряють номери кузова/двигуна/шассі. Стоять в білих парадних сорочках, я ще подумав у них свято якесь Приїхав, глянув - і точно!

Їх день! - http://www.calend.ru/holidays/0/0/2547/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На кільцях біля "Променя" та на Набережній (Шевченка) стоять київські ДАЙці, щось типу "Кобри", перевіряють номери кузова/двигуна/шассі. Стоять в білих парадних сорочках, я ще подумав у них свято якесь Приїхав, глянув - і точно!

+1 День Гандонов! А вообще, белые рубашки у киевлян - выездная форма, я у товарища в Киеве спрашивал. Типа - "на работу, как на праздник"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже радий шо я забрав авто зі штрафмайданчику сьодні, весь день в ДАІ прокукукав. В результаті, більше 3000 протоколів за сьодні і 75 машин на штрафмайданчики, це станом на 16 годину.....

човпуть все і всіх)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Двічі проїзджали по кільцю, що на Шевченка. Перевіряли лише Бехи. Спершу бачив 2+1 = 3 Бехи, в тому числі новеньку "Ікс3"

Ввечері заглядали під капот трійки. Здалося трусили переважно каравани 12-15 річної давності.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В результаті, більше 3000 протоколів за сьодні і 75 машин на штрафмайданчики, це станом на 16 годину.....

Звіздьож. Хай вони працюють з 6 ранку, в чому я сильно сумніваюся, і до 16. За десять годин 3000 протоколів. За годину 300 протоколів. За хвилину 5 протоколів. Скільки треба постів, щоб кожну хвилину вони видавали "на гора" по 5 протоколів? Врахуй скільки часу це все займатиме (перевірка документів, звірка кузовних номерів, заповнення протоколу і т.д.). А ще ж не кожне зупинене авто щось порушує, а 3000 протоколів, читаємо "3000 авто" - це 5 % від усіх луцьких автомобілів (60 000).

п.с. "Асортимент" києвлян - місцеві крутелики на солідних джипах, бехах, мерсах, яких наші місцеві бояться навіть зупиняти.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Асортимент" києвлян - місцеві крутелики на солідних джипах, бехах, мерсах, яких наші місцеві бояться навіть зупиняти.

Ура!!! Хто на Жигулях і Ланосах - спокуха, всьо нормально :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Асортимент" києвлян - місцеві крутелики на солідних джипах, бехах, мерсах, яких наші місцеві бояться навіть зупиняти.

Ура!!! Хто на Жигулях і Ланосах - спокуха, всьо нормально :lol:

Потім мєсні ДАЙці на вас отдохнуть 4e98d5e17b906b6479a6d2aa7f43c084.gif

(Нічаво лічного).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вчара по тому кільцю 4 рази катався і не разу не зупинили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 День Гандонов! А вообще, белые рубашки у киевлян - выездная форма, я у товарища в Киеве спрашивал. Типа - "на работу, как на праздник"

Сьогодні вже не видно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні вже не видно.

Так свято закінчилось

+1 День Гандонов!
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кобра наколядувала, на службу заступили наші полішуки)

тому

Ура!!! Хто на Жигулях і Ланосах - спокуха, всьо нормально

не радив би релаксувати)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Кобра" має "наряд" на Волинську область на тиждень. Працюють 8 екіпажів, мінімум 3 чоловіки на машину. Тож можна чекати в будь-який момент "нальоту".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Потім мєсні ДАЙці на вас отдохнуть 4e98d5e17b906b6479a6d2aa7f43c084.gif

(Нічаво лічного).

Вже. Зранку в центрі наші на Ланосі "обслуговували" Таврію в центрі, водій якої сидів на задньому сидінні даішного Ланоса. Для чого водії сідають на заднє сидіння дайців нікому ж не треба пояснювати?

Щойно біля 5 школи, в карманчику той же Ланос, спинили маршрутку, в якій я їхав, не горить одна фара, коли я сідав всі фари працювали. По настрою водія зрозуміло, що "підсвітив" дайцю готівкою.

Це тільки те, що я бачив по дорозі на роботу і назад - вершина айсберга.

• +1 1
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...