Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Уся моя їзда по центру починається з Паркової і закінчується на Волі коли повертаю на Шопена.

Півтора року назад офіс знаходився на Винниченка і ніколи я там не бачив знаку з одностороннім рухом зі сторони прокуратури!

Це раз. А два: чому дія знаку 5.11 зі сторони Перлини закінчується за переходом? :_09:

Опубліковано
ому дія знаку 5.11 зі сторони Перлини закінчується за переходом?
ПДР? Знаки діють до найближчого перехрестя (якщо не висить ще одного знаку), за переходом воно якраз починається :).
  • +1 1
Опубліковано
на Винниченка і ніколи я там не бачив знаку з одностороннім рухом зі сторони прокуратури!
Якщо з одної сторони вулиці висить знак 3.21 (цеглина) то і іншого боку вулиці має висіти знак 5.5 (початок вулиці з одностороннім рухом) :). Можливо я помиляюсь в місці його розташування (в нас всілякі парадокси бувають) але мало б бути якось так :)
Опубліковано
ем. а чого це там вулиця з одностороннім рухом?

того що від Франка висить "цеглина" і дозволений рух ТІЛЬКИ маршруткам і іже с німі.

Люди, ви за кермом взагалі їздите? А якщо їздите ви на знаки взагалі увагу звертаєте?

+111адин

Опубліковано

+222 з"язвити не получилося бо я взагалі то пішохід, і за кермом не їжджу :). але!

якщо задуматися над смислом визначення "Дорога з одностороннім рухом" то:

Дорога або відокремлена проїзна частина, по якій рух транспортних засобів за всією шириною здійснюється лише в одному напрямку.

І де ви таке на винниченка побачили?

• +1 1
Опубліковано

Такі да. :0011:

Де-юре - "Дорога із смугою для руху маршрутних транспортних засобів". Де-факто (для звичайних авто) Винниченка - з одностороннім рухом.

Опубліковано
ому дія знаку 5.11 зі сторони Перлини закінчується за переходом?
ПДР? Знаки діють до найближчого перехрестя (якщо не висить ще одного знаку), за переходом воно якраз починається :).

ПДР? НЄ, нє слишал!

Взагалі то знак вісить над правою полосою і його дія не завершується на тому ж перехресті, а на наступному, тобто навпроти прокуратури! А якщо йти твоєю логікою, то зі сторони Променя якщо спускатись у низ, то дія того ж 5,11 завершується при першому повороті вліво/вправо. А це є що? Поворот до девятої (перепрошую, точний номер не знаю) школи?

ПДР?

Опубліковано
ПДР? НЄ, нє слишал! Взагалі то знак вісить над правою полосою і його дія не завершується на тому ж перехресті, а на наступному, тобто навпроти прокуратури! А якщо йти твоєю логікою, то зі сторони Променя якщо спускатись у низ, то дія того ж 5,11 завершується при першому повороті вліво/вправо. А це є що? Поворот до девятої (перепрошую, точний номер не знаю) школи? ПДР?
Якщо бути точним то їх там 2 :)

Якраз 2ий ти і побачив разом із знаками рух по смугах :) але це ніяк не відміняє того що права смуга від перлини до ЦУМу є смуга для маршрутних ТЗ. Да і далі починається зупинка для тих же ТЗ, а за ПДР там (в праій смузі) не повинно бути жодного не маршрутного ТЗ до і після зупинки на 30м :)

+222 з"язвити не получилося бо я взагалі то пішохід, і за кермом не їжджу . але! якщо задуматися над смислом визначення "Дорога з одностороннім рухом" то: Дорога або відокремлена проїзна частина, по якій рух транспортних засобів за всією шириною здійснюється лише в одному напрямку. І де ви таке на винниченка побачили?
Так, маршрутки у нас їздять як хочуть і де хочуть (хоч проти шерсті) маршрут то погоджений з ДАЙ.
Опубліковано

Так, маршрутки у нас їздять як хочуть і де хочуть (хоч проти шерсті) маршрут то погоджений з ДАЙ.

Тролейбуси теж їдуть як хочуть?:)

Опубліковано

В аттачі лист від Служби автодоріг про суміщення доріг державного значення з вулицями м.Луцька, а також план-схема Луцька з нанесеними дорогами державного значення.

b66e74841c80t.jpg

post-3641-0-26805400-1328639825_thumb.jp

post-3641-0-26805400-1328639825_thumb.jp

Опубліковано

То поясніть для мене. Від ЦУМу до Променя по Винниченка не можна їздити?

А то я завжди їздив. Знаю, що від Променя до ЦУМу не можна легковим.

А від центру вроді було можна. Знаків не бачив.

Опубліковано
Думаю сюди напишу. Як коротше буде доїхати до Любомля ? Через Ковель чи через Володимир-Волинський ?
maps.google.com тобі в допомогу
Опубліковано
Думаю сюди напишу. Як коротше буде доїхати до Любомля ? Через Ковель чи через Володимир-Волинський ?
через Ковель дорога краща, тому тільки тудою. Ще роки 2-3 назад радив би через Вол.-Вол., але поки робили Ковель-Ягодин, то з Володимира на Ковель дорогу розбили вщент; зара певно поладили, але, як то кажуть, осад то лишився...
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

через Ковель

Змінено користувачем tolik79
Опубліковано
То поясніть для мене. Від ЦУМу до Променя по Винниченка не можна їздити? А то я завжди їздив. Знаю, що від Променя до ЦУМу не можна легковим. А від центру вроді було можна. Знаків не бачив.
Від ЦУМ до Променя по Винниченка можна, але по ділянці Перлина-ЦУМ в середній смузі ЦУМ-Прокуратура лівій.
  • +1 1
Опубліковано

Слабо було скористатися пошуком? Є така тема - Луцьк-Любомль

• 3 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...