Перейти до змісту

Дорожная обстановка

Hexus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
25 минут назад, paksivatova сказал:

має бути порядок і закон

Має бути. А поки його нема, то є інші методи впливу, не менш дієві.

• +1 1
Опубліковано (змінено)
15 минут назад, jack74 сказал:

В даному випадку водій маршрутки добре все бачив попереду, і добре дачив, що зустрічка вільна

а якби хтось вилетів з Відродження?

тут справа декількох секунд могла призвести до трагедії. 

такі грубі порушення ПДР не можна робити навіть коли у своєму авто везеш лише свою власну дупу (бо треба думати про оточення), а коли в салоні в годину пік овер 15-20 пасажирів - це навіть не обговорюється.

тим більше хто ж як не маршрутчики знають, що це перехрестя з підвищеною концентрацією ДТП?

30 минут назад, jack74 сказал:

зліва була можливість, от він і об'їхав

таке правило можна застосовувати для всіх андонів - 

припаркувався на газоні - була можливість і місце, от він і припаркував своє корито,

став на місце інваліда - а х@лі? воно не зайняте, от і став собі.

здійснив небезпечний маневр і підрізав - а що? в мене об'єм бляхи 3л, можу газувати, а спереду преться 50км/год, вистачило дурі от і обігнав.

продовжувати можна безкінечно, але думаю суть ти вловив

Змінено користувачем Saddy
  • +1 3
Опубліковано
4 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

Бачив то бачив... Але звикне так їздити постійно - і рано чи пізно не побачить авто, що їде назустріч. ПДР (та навіть правила техніки безпеки при ремонті того ж компа, де Є 220...) -  писані кров'ю (знаю, плавав, било). От чогось ЖОДЕН з моїх знайомих/друзів по зустрічці не їздить, за виключенням а) порожньої дороги з 100% видимістю на кілометр+; б) ЯМИСЬКА на своїй смузі.

Європоляків з їх "kurwa" і " zajebiste" через слово раджу послухати... Тим більше, тут це вжито в гумористичному плані було...

P.S. Всі пам'ятають 31 маршрутку, потрощену бусом на повороту на Кравчука з потерпілими? Там водій теж думав, що "бачить все". А льотчик думав, що "проскочить"...

а для чого мені слухати чи тим паче брати приклад з європоляків?

якщо цей приклад - негативний?

мені доводилося в житті ближче спілкуватися з  поляками- то таких слів я від них не чула

правила можуть бути писані кровю чи грошима,ще якимось способом

фішка в тому,що ми щодня спостерігаємо як хтось порушує закон і не несе за це відповідальність

а це породжує вседозволеність і безвідповідальність

• +1 2
Опубліковано (змінено)
41 минуту назад, jack74 сказал:

Видно, що в машини перед ним якісь проблеми були (заглох, можливо, коли спробував рушити, можливо і аварійкою почав моргати, поки заводився)), от маршрутчик і об'їхав. Видно, як він спочатку збирався справа його об'їхати (увімкнув правий поворот), але, певно, побачив справа машину, що наближається, а зліва була можливість, от він і об'їхав.

Не висмоктуйте з .... пальця проблему.

А мені схоже на те, що машина (мудило в машині) не пропускала маршрутку, є ж такі що намагаються вчити всіх на дорозі, а коли маршрутка її об'їхала відразу рвонула за нею, бо ж урок ще не закінчено. В обшем робити висновки по куску якогось відео - марна справа.

Змінено користувачем nickel
  • +1 2
Опубліковано
Цитата

припаркувався на газоні - була можливість і місце, от він і припаркував своє корито,

а ви хоча б раз подумайте,чому люди так паркують автомобілі?

може тому,що більшість забудовників будують магазин чи багатоквартирний будинок - а про парковку ніхто не думає

а машин зараз в рази більше,ніж 20 чи 30 років тому - але питання парковок нікому не цікаве

бо ні в одній передвиборній програмі не говориться про людей та їх повсякденне життя

ми говоримо про високі речі : армія мова віра

• +1 2
Опубліковано (змінено)

@paksivatova Прошу повірити на слово - відео не маю (не вистачало ще смартфона в колимазі, що 30+ см скаче вгору на ямках, побити), але з часу, як мені таке бидло літуче ("шумахером" таке називати все ж не комільфо, бо чувак - великий спортсмен, як не як, а не "стрітсракер") побило ноута (дикий розгон одразу після заходу в маршрутку, як результат - проліт по салону), роблю таким їздунам зауваження за агресивні льоти з пасажирами всередині, так ото останній раз, поки не почув, і не побачив, що зараз буде таки битий - летів 90+ по Волі... КУЛЬТУРНО, в т.ч. попередженням про виклик поліції - до нього НЕ доходило.

9 минут назад, nickel сказал:

А мені схоже на те, що машина (мудило в машині) не пропускала маршрутку, є ж такі що намагаються вчити всіх на дорозі, а коли маршрутка її об'їхала відразу рвонула за нею, бо ж урок ще не закінчено. В обшем робити висновки по куску якось відео - марна справа.

АДЕКВАТНА дія жертви "вчителя" - викликати 102, або тихо стояти, якщо сам перед тим підрізав дико, але аж ніяк не грубо порушувати ПДР. В ворожій нам РФії, доречі (на яку ніяким боком ні в чому іншому рівнятися не треба), ще давним-давно (році так в 2008 про це писали на форумі десь, точно пам'ятаю) за зустрічку було позбавлення прав.

Змінено користувачем AgentSmith13
Опубліковано
2 минуты назад, AgentSmith13 сказал:

АДЕКВАТНА дія жертви "вчителя" - викликати 102, або тихо стояти, якщо сам перед тим підрізав дико, але аж ніяк не грубо порушувати ПДР. В РФії, доречі (на яку ніяким боком ні в чому іншому рівнятися не треба), ще давним-давно за зустрічку було позбавлення прав.

З чого ти вирішив, що я виправдовую дії водія маршрутки?

Ще один

• +1 1
Опубліковано

Я такого і не писав. А от цей - то ВЗАГАЛІ ЕПІК! КУПА свідків, відео... Давайте накатаєм всі хто там був (я не був, на роботі ще сидів тоді) в поліцію, щоб його покарали! Ще й матюкав людей.

Опубліковано
30 минут назад, paksivatova сказал:

а ви хоча б раз подумайте,чому люди так паркують автомобілі?

може тому,що більшість забудовників будують магазин чи багатоквартирний будинок - а про парковку ніхто не думає

а машин зараз в рази більше,ніж 20 чи 30 років тому - але питання парковок нікому не цікаве

бо ні в одній передвиборній програмі не говориться про людей та їх повсякденне життя

ми говоримо про високі речі : армія мова віра

Причин може бути багато, але це не дає право паркуватися на газоні.

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)
35 минут назад, Arden сказал:

А де сводки дорожньої обстановки? Чи всі в шоці, щоб не сказати гірше?)))

тут і так все ясно.

техніки, яка б чистила дороги не бачив

Screenshot_20181217-124648.thumb.png.dfdb749b6b3eaa2fa050dad6dfa0fb6b.png

Змінено користувачем Saddy
Опубліковано
38 хвилин тому, Arden сказано:

Сводки чого? В шоці від чого? Звичайна нормальна зима, йде сніг. Чи щось інше мало бути?

3 хвилин тому, Saddy сказано:

техніки, яка б чистила дороги не бачив

Чистили і чистять. І вночі під вікном їхали, і зранку сьогодні. Причому це по Мазепи, навіть не по "центровій" якійсь вулиці. А сніг іде, що тут зробиш - ЗИМА.

• +1 3
Опубліковано
56 хвилин тому, Arden сказано:

4_m-19-4.jpg

5_m-19-5.jpg

6_m-19-6.jpg

Опубліковано

ДПЗ вчора близько 16 чистили. Сьогодні з ранечку  йду на роботу, рельєф такий ніби давно не чистили. Ми з малим вчора на Дружби Народів повно кучугур натоптали, снігу нагорнули, а на ранок лиш невеличкий горбик нагадує про те місце. 

Короче - зима, така як має бути! :) :ok2:

• 3 тижня потому...
Опубліковано
On 17.12.2018 at 13:45, Ukrainec сказано:

ДПЗ вчора близько 16 чистили. Сьогодні з ранечку  йду на роботу, рельєф такий ніби давно не чистили. Ми з малим вчора на Дружби Народів повно кучугур натоптали, снігу нагорнули, а на ранок лиш невеличкий горбик нагадує про те місце. 

Короче - зима, така як має бути! :) :ok2:

Років 2 тому в центрі чистили дорогу для авто більш менш добре.хімію не жаліли в -10' була мокра дорога.того і цього року 2 рази по вулицях було посипано проіжу частину.

За пішоходну.згадав дитинство.сніг випав пішов в садок дитячий.вечером забрали ні льоду ні снігу на дорогах немае.від головного сну(колишній вду) до горок в парку санки в руках сунути не скользять,труть об асфальт.злий тоді був на двірників.того року перед святами випав сніг.на санках вскрізь можна проіхати.ніде не чистили.паро років тому ставили пісок в ящиках посипати сніг на тротуарах вже і іх не ставлять(в центрі)може на інших районах і ставлять не замічав.

Дивлюся ютуб канал блогера з Білорусі,сні як випав в них на початку грудня так і не танув,а тільки насипае.і в них невелике містечко,дороги чисті.бровки почишені.шо так тяжко працівників жеку,двірників,ходаків на біржу,е ще хто по судам на громадскі роботі відправлений зібрати і очистити пішоходні зони?.мовчу вже за сусулькі,замети на кришах-це вже інша тема.

Опубліковано

половина дороги від Ковеля до Луцька з калюжами, далі замерзлий сніг.

Від Ратно до Ковеля сніг ліпив такий, що світу не видно було.

Мрак.

• Подобається 1
Опубліковано (змінено)

В продовження теми роботи світлофорів.

Днів 10-12 назад подзвонив на телефон чоловік, спитав чи я бачив результат звернення щодо зміни роботи світлофорів, я сказав, що ні. Ще раз виказав свою думку що роботи в цілому і ці два конкретно. А потім  запитав, звідки він телефонує, відповідь вбила - Луцьксвітло. Тобто, мене запитали, чи вони зробили свою роботу (!!!). 

Але 07.01.2019 року побачив на переїзді К.Карого-Задворецька, що режим роботи світлофора змінили, було 44-22 сек., стало 57-33 сек., 57 стоїмо, 33 їдемо. Побачимо, які будуть корки в час пік. Щодо Рівненської-Автозаводської без змін 65-18(22), на міст їдемо 18 сек., з мосту 22 сек., 65 стоїмо. 

Змінено користувачем foma144
  • +1 1
Опубліковано

а наскільки він там взагалі потрібен той світлофор? Я їздив через ту розвязку дуууже часто коли небуло того світлофора і корки там були тільки у час пік

Зараз там майже постійно корок

якщо їхати за правилами - проблем там ніби і нема, більше проблем з розворотами дибільними по тій вулиці

Опубліковано
5 хвилин тому, VovkleV сказано:

а наскільки він там взагалі потрібен той світлофор? Я їздив через ту розвязку дуууже часто коли небуло того світлофора і корки там були тільки у час пік

Зараз там майже постійно корок

якщо їхати за правилами - проблем там ніби і нема, більше проблем з розворотами дибільними по тій вулиці

Це питання не до мене. Я теж проти. Але аварійність там підвищена. На мою думку треба було поставити знаків по більше і раніше, а також намалювати розмітку правильно. Не завжди видно, що головна не прямо йде далі.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Прийшло в групі (телеграм), особисто телефони не перевіряв. Можливо комусь буде потрібно (краще, щоб навпаки).

По прогнозам синоптиков в Украине ожидается ухудшение погоды!
Не дай Бог застрять на трассе в мороз.
Вот список телефонов, по которым автомобилисты могут обратиться за помощью если застряли в дороге. 

Помощь окажут во всех областях, обращаться можно в любое время суток. 
Аналитически-диспетчерская группа Укравтодора: 
+380 (44) 287 11 40, [email protected] 

Винницкая область – 
+380 (432) 67 01 92 
Волынская область – 
+380 (332) 78 54 69, 
+380 (332) 25 01 92 
Донецкая область – 
+380 (62) 352 22 55, 
моб. +380 (095) 152 53 04 
Днепропетровская область – 
+380 (56) 234 16 84, 
+380 (56) 246 94 10, 
моб. +380 (96) 874 47 30, 
+380 (66) 682 58 90 
Житомирская область – 
+380 (41) 2 47 05 34 и 47 05 35 
Закарпатская область – 
+380 (31) 264 30 49 
Запорожская область – 
+380 (61) 787 64 30, 
+380 (061) 787-54-35 
Ивано-Франковская область – 
+380 (34) 254 93 03 
Киевская область – 
+380 (44) 200 04 70 
Кировоградская область – 
+380 (52) 237 90 57 
Луганская область – 
+380 (64) 524 11 25, 
+380 (50) 305 16 49 
Львовская область – 
+380 (32) 263 03 69, 
+380 (67) 370 80 67 
Николаевская область- 
+380 (51) 256 41 16, 
+380 (67) 512 65 41 
Одесская область – 
+380 (48) 778 24 07, 
+380 (48) 778 25 97, 
+380 (95) 279 39 58, 
+38 050 417 17 50 
Полтавская область – 
+380 (532) 22 16 04 
+380 (50) 409 80 01 
Ровенская область – 
+380 (36) 226 46 10, 
+380 (36) 226 46 60 
Сумская область – 
+380 (542) 700281, 
+380 (50) 307 56 92 
Тернопольская область – 
+380 (35) 252 65 32 
Харьковская область – 
+380 (57) 336 79 33, 
+380 (57) 336 77 00 
Херсонская область – 
+380 (55) 236 77 88, 
+380 (55) 236 77 66 
Хмельницкая область – 
+380 (38) 278 32 59, 
+380 (38) 278-32-53 
Черкасская область – 
+380 (472) 71 45 34 
Черновицкая область– 
+380 (37) 258 38 84 
Черниговская область- 
+380 (0462) 661 893, 
+380 (95) 271 43 74

• Дякую! 2
  • +1 2
  • 4 місяця потому...
Опубліковано

Апну темку, не знаю давно таке чи ні, але сьогодні був приємно здивований побачивши в лівій полосі додану стрілку Рух Прямо на перехресті Дубнівська-К.Карого, якщо їхати зі сторони Рованців в місто, думаю таке рішення сильно розвантажить це перехрестя, бо часто для руху прямо зупиняєшся ще на мості і чекаєш по 4-5 світлофорів. 

• +1 1
Опубліковано (змінено)
21 хвилин тому, Vect0r сказано:

побачивши в лівій полосі додану стрілку Рух Прямо на перехресті Дубнівська-К.Карого, якщо їхати зі сторони Рованців в місто,

де саме додана стрілка? на асфальті, чи на знаці? бо щось не помітив

21 хвилин тому, Vect0r сказано:

думаю таке рішення сильно розвантажить це перехрестя,

а я не думаю, що розвантажить. Коли ти їдеш з Рованець, ти ще не бачиш знаків напрямку по смугах, а тягнучка вже є.

Проблема там в завуженій правій смузі, яка типу розходиться в дві правих.

Але взагалі - проблеми там нема. Навіть два-три світлофори. Поїздь в Києві

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
8 минут назад, jack74 сказал:

де саме додана стрілка? на асфальті, чи на знаці? бо щось не помітив

на знаці.

8 минут назад, jack74 сказал:

а я не думаю, що розвантажить. Коли ти їдеш з Рованець, ти ще не бачиш знаків напрямку по смугах, а тягнучка вже є.

Проблема там в завуженій правій смузі, яка типу розходиться в дві правих.

Розвантажить точно, питання інше на скільки? 

12 минут назад, jack74 сказал:

Але взагалі - проблеми там нема. Навіть два-три світлофори. Поїздь в Києві

Для чого це порівняння? Я жив в Київі певний період, мене не здивувати годинними корками.

Питання в тому що на тому перехресті,думаю, відсотків 80 авто їде прямо, але з 4 полос для руху прямо була лише одна і це була проблема.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...