Перейти до змісту

Вибори Луцького мера

yav

Голосуємо за:  

258 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голосувати за Романюка? Ну, був він губернатором і ЩО він зробив?? Просидів в кріслі два роки, чи скільки там, а толку..... Коли ми вже перестанемо шукати лідерів серед тих, хто "принаймні не шкодить"?? Я хочу в мери людину активну і яка точно щось змінить. А красти хто не буде?? Той, в кого на рахунках - більше, ніж річний бюджет міста. І хто натішився грішми, і встиг зрозуміти, що не тільки в грошах щастя... Чи ви думаєте, що , до прикладу Чернецький чи Токарський ідуть в мери заради грошей?? Смішно.

• Відповідей 155
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 14:03, yav сказав:

Чи ви думаєте, що , до прикладу Чернецький чи Токарський ідуть в мери заради грошей?? Смішно.

Людині властива така риса як хочеться більше ніж маю, чому б не взяти їм ще грошенять - вони їм будуть муляти? Ой навряд...

Опубліковано

Чи ви думаєте, що , до прикладу Чернецький чи Токарський ідуть в мери заради грошей?? Смішно.

дійсно смішно, обрати цих бізнесменів в мери, те саме що лисицю в курник пустити (вона курей вже наїлася і більше не буде). Для них це ще один бізнес-проект.

Козюра - балабол. Так критикувати мера за все, за ЛПЕ зокрема, і так облажатись, коли журналісти запропонували йому покерувати ЛПЕ, так поморозитись. Це Ющенко "местного разлива".

Та що там говорити: немає за кого голосувати. Буду обирати менше зло, кого? ще не знаю.

Опубліковано

наскільки мені відомо то Бошкаленко і компанія вже давно вибрали хто має бути мером (Кривицький Антон, колишній міський голова)...а вибори, що будуть - це тільки показуха

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 14:37, kozakOleg сказав:

Людині властива така риса як хочеться більше ніж маю, чому б не взяти їм ще грошенять - вони їм будуть муляти? Ой навряд...

Все пізнається в порівнянні. Один краде все, що ще можливо вкрасти чи зробити платним, а другий просто помагає своєму бізнесу розвиватися за підтримки міської ради, речі схожі по формі, але різні за суттю.

Шиба - це людина феномен, те що він накрав наробив, не спромоглись навіть п"ять мерів з Кривицьким разом взятим, гадаю, що він міщан навчив власним прикладом - як владу обирати.

Щодо бізнесменів і колишніх банкірів, а скажіть будь-ласка, а кого вони ще поважють крім собі подібних(тих хто при баблі)?

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 14:58, HAMANN сказав:

наскільки мені відомо то Бошкаленко і компанія вже давно вибрали хто має бути мером (Кривицький Антон, колишній міський голова)...а вибори, що будуть - це тільки показуха

це шо за сірий кардінал?

Опубліковано

Голосувати за Романюка? Ну, був він губернатором і ЩО він зробив?? Просидів в кріслі два роки, чи скільки там, а толку..... Коли ми вже перестанемо шукати лідерів серед тих, хто "принаймні не шкодить"?? Я хочу в мери людину активну і яка точно щось змінить. А красти хто не буде?? Той, в кого на рахунках - більше, ніж річний бюджет міста. І хто натішився грішми, і встиг зрозуміти, що не тільки в грошах щастя... Чи ви думаєте, що , до прикладу Чернецький чи Токарський ідуть в мери заради грошей?? Смішно.

Шо за засланий казачок?

А Ви, шановний yav, за котрого "активного лідера" тєльняшку на хруді рвете? Мені так, чіста інтірєсна. З правильної сторони заходите, попахує аткравєнним пєаром. Просто цікаво хто натішився грошима, а Вас тішить "думкою".

От HAMANN маладєц. Оказується Башкалєнко і його атци купили "шкатулку массового впливу" і сидять курять сігари і вже підраховують бонуси. А нічо шо, цитую дослівно особисто пана А.Ф., "Я втомився, хочу зайнятись внуками і відпочинути"?

Опубліковано

перепрошую не Бошкаленко , а Башкаленко Олександр Костянтинович

Перший заступник голови обласної державної адміністрації, партія регіонів

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 15:16, Zeuss сказав:
  В 19.07.2010 в 15:09, nickel сказав:

це шо за сірий кардінал?

"Відомий" ресторатор. Не забивай лишнім голову.

його помічник - це мій друг переказую те, що чув

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 15:06, Anubius сказав:

Шиба - це людина феномен, те що він накрав наробив, не спромоглись навіть п"ять мерів з Кривицьким разом взятим, гадаю, що він міщан навчив власним прикладом - як владу обирати.

Ё-маё - пожалуйста, хоть один факт? Что украл Шиба? Он котельню здал кропиве? Он своей дочке за лимон грн школу продал? Он детсадик в резиденцию превратил? Он "Буратино" на годА заморозил? Он гараж построил, а потом на сессии миськрады отвоёвывал? Он пр-т Воли в безвкусный мрамор запаковал?

Я понимаю, что товарищ не безгрешен, но где факты?

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 16:28, yurgen сказав:
  В 19.07.2010 в 15:06, Anubius сказав:

Ё-маё - пожалуйста, хоть один факт? Что украл Шиба? Он котельню здал кропиве? Он своей дочке за лимон грн школу продал? Он детсадик в резиденцию превратил? Он "Буратино" на годА заморозил? Он гараж построил, а потом на сессии миськрады отвоёвывал? Он пр-т Воли в безвкусный мрамор запаковал?

ЛуцькАвтопарк сервіс цього хватить?

Минулорічна спроба забрати всі три дачні масиви луцька. Хватить, чи ще перерахувати?

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 17:17, Anubius сказав:

Минулорічна спроба забрати всі три дачні масиви луцька. Хватить, чи ще перерахувати?

Котельня у кропивы - факт. музшкола у дочки - факт, и тд и тп. Я привёл факты.

ЛуцькАвтопарк - даже гугл такого не знает. про дачи первый раз слышу. Хоть ссылку на событие дай, а то только громкие слова

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 16:28, yurgen сказав:

Пройдись по тротуарах по Конякіна і спробуй не вивихнути ногу. Там не один мільйон вкрадений або тупо прой@баний. Це лише один факт. А в його недолугій діяльності більше шкідницької бездіяльності, ніж явного крадійства. А "прастатА", вона як відомо, гірше "варавствА".

Опубліковано

Не буду голосувати за Шибу хоча би через те, що він добив ЛПЕ... Мабуть за Романюка, якщо він подасть заяву. А якщо ні, тоді ХЗ, треба буде вибирати краще з гіршого...

Опубліковано
  В 19.07.2010 в 17:55, yurgen сказав:
  В 19.07.2010 в 17:17, Anubius сказав:

Котельня у кропивы - факт. музшкола у дочки - факт, и тд и тп. Я привёл факты.

ЛуцькАвтопарк - даже гугл такого не знает. про дачи первый раз слышу. Хоть ссылку на событие дай, а то только громкие слова

Ти попробуй припаркуватися біля старого і нового бузару, біля міськ ради і в інших місцях тоді взнаєш, що це таке :)

На рахунок дачних масивів, цілий місяць чи два бунтували люди (по ВТ і Аверсу показували) то вони побоялися, а так взяли би і не подивилися на старіків, для них вони мусор.

Будинок на вулиці Бендери (кролишня Суворова) на нього дали добро в архітектурі на добудови нового поверху, а ще рік чи два назад визнали його не придатним для жодних будівельних робіт, в вдруг, чарівним чином вся документація пропадає і будинок знову в нормальному стані, от який чудо-фокус :) в міськбуді вміють робити, коли чують запах грошей. :ok:

Вже чув, що ЛуцькТепло хочуть приватизовувати...

Опубліковано

За Шибою немає фактів? А землю на Ковельській вже забули як продав і заднім числом без розгляду сесії підписав додаток, за яким взяв на місто обов"язок до тої ділянки провести дорогу і комунікації за рахунок міста? А маршрутки 15 і 9, які забрав в приватників і насильно переклав на плечі депо, повісивши шалений лізинг, і в результаті - ні тобі нормальної інфраструктури, ні зарплати тролейбусникам? А війна з облспоживспілкою, в якої захотів базари забрати: облспоживспілка роками розбудовувала ринки, на ноги ставила, а тут Шиба - раз, і нащо нам посередний, ми комкунальному підприємству "АвтоПаркСервіс" базари віддамо? А та сама котельня Кропиви? Хто місяць тому в оренду збирався всі міські тепломережі Кропиві віддати? Не Шиба хіба? Тільки Кропива не захотів - певно, добре на своїй шкурі відчув, як з містом зв"язуватись, щось у нього купувати чи брати в оренду. Не пройде і місяця як передумають. Скільки таких випадків, коли затверджували вже проекти будівництва, а потім - ми передумали, віддайте комунальну землю - попитайте підприємців, як сьогодні працюється бізнесу в Луцьку. А що вже говорити про простих людей. Місто - в жопі! І з цим треба щось робити.

Опубліковано

Для себе бачу єдину гідну кандидатуру - Романюк! :smile-zachot:

Згадайте і проаналізуйте період його губернаторства? Можете хоть один "зальот" назвати? Во-во, а в Шиби таких прикладів мільйон, про що вище написано...

Романюк запам"ятався мені насамперед як виважений і послідовний керівник. Досвід роботи на подібних посадах в нього грандіозний - і це факт.

Людина небідна, в житті мабуть немало досяг, а тому помилки Шиби думаю неповторяться.

Єдиним гіпотетичним мінусом можу назвати лише те, що Романюк не дуже прогресивний, тобто яскравого кардиналізму в місцевій політиці від нього очікувати не потрібно. Але з іншої сторони, можливо це і на краще. Повторюсь, людина має безмежний досвід і саме основне - знає ЩО РОБИТИ, на відміну від Чижика, Козюри і інших подібних галасувальників.

Неприйнятним вважаю голосування за екс-мера Кривицького (аргумент - поверніться на 5-10років назад і самі зрозумієте мою позицію).

В цей ж список поставлю нашого нинішнього гавно`Г0 мера та Бондаря, які вже встигли показати на що вони здатні (уточнюю: професіоналізму - 0, запам"яталися бенкетами, дружніми зрадами та постійним бажанням піаритися на ТБ, беручи участь в різних тупих київських "Шустер-шоу", замість того, щоб тихо робити свою справу на місці, в Лульку).

Дехто з нас планує голосувати за принципом "Ахметова в президенти!", тобто "він і так вже багатий і самодостатній, отже красти не повинен". Частково згідний з подібним твердженням, але успіх в приватному бізнесі - це ще не запорука успіху в політиці, в місцевому управлінні! Яскравий приклад - дядя Космос з Києва. Боюсь, що бізнесмени ставиши мером просто не уявляють шо з тим Луцьком робити...

Вибір за вами, шановні лучани! ;)

Опубліковано
  В 20.07.2010 в 07:59, georg сказав:

Мы за Кривицкого.

(ґ)Антон, но свой, местный... :rolleyes:

Ну, так, центральний парк ще ж не заграбастаний - залишили спеціально для Кривицького... :angry2:

Опубліковано

Ну, так, центральний парк ще ж не заграбастаний - залишили спеціально для Кривицького... :angry2:

чого ж у нас всі такі пролетарії? ну, віддав Кривицький готель "Україна" зятю за безцінь, так в центрі міста - хоч який-неякий готель є... а кінотеатр "промінь" - не продав нікому, так стоїть бомжарня, глянути страшно... ви назвіть мені в місті хоч один об"єкт комунальної власності, на фасад якого не страшно глянути (крім міськради, і то на 4 поверсі ці замуровані вікна, - жах!)... що ж поганого, коли нерухомість, земля, парки віддаються в приватні руки? закордоном навіть памятки архітектури - приватні... віддати б наш замок приватникук - казка була б... да, не за 5 грн вхід був би, але і люди б ходили, а то - всі кімнати зачинені, на дзвони йти дивитися, чи що?

я не агітую за Кривицького, та й думаю, що він, зрештою, і не піде - нащо воно йому треба?

але маємо нарешті визнати, що приватна власність - це не зло. Якби не бізнесмени, то не було б в Луцьку ні Адреналіна, ні Юванта, ні Карамельки... і де відпочивати? що гостям показувати? непроданий центральний парк? чи комунальний "Промінь"?

Опубліковано
  В 20.07.2010 в 07:44, mrZED сказав:

Згадайте і проаналізуйте період його губернаторства? Можете хоть один "зальот" назвати

не помиляється тільки той, що НІЧОГО не робить (с) народна мудрість

Опубліковано

чого ж у нас всі такі пролетарії? ну, віддав Кривицький готель "Україна" зятю за безцінь, так в центрі міста - хоч який-неякий готель є... а кінотеатр "промінь" - не продав нікому, так стоїть бомжарня, глянути страшно... ви назвіть мені в місті хоч один об"єкт комунальної власності, на фасад якого не страшно глянути (крім міськради, і то на 4 поверсі ці замуровані вікна, - жах!)... що ж поганого, коли нерухомість, земля, парки віддаються в приватні руки? закордоном навіть памятки архітектури - приватні... віддати б наш замок приватникук - казка була б... да, не за 5 грн вхід був би, але і люди б ходили, а то - всі кімнати зачинені, на дзвони йти дивитися, чи що?

я не агітую за Кривицького, та й думаю, що він, зрештою, і не піде - нащо воно йому треба?

але маємо нарешті визнати, що приватна власність - це не зло. Якби не бізнесмени, то не було б в Луцьку ні Адреналіна, ні Юванта, ні Карамельки... і де відпочивати? що гостям показувати? непроданий центральний парк? чи комунальний "Промінь"?

Гостям показують пам"ятники архітектури, парки і таке інше, а не торгові центри. Я, наприклад, не хочу, щоб колись не можна буде зайти до центрального парку, бо це вже чиясь приватна власнісь. У нас вже є приклад - парк по вул. Карпенка -Карого, де побудували славнозвістні "Срібні лелеки" - там не можна погуляти, а про відпочинок я мовчу...А закинуті будівлі нехай приватизовують, тільки при цьому не перелаштовують пішохідні тротуари під парковки для машин (таке в нашому місті можна зустріти) А хто на це давав і дає дозволи? Ясно хто.

Опубліковано
  В 20.07.2010 в 08:53, nickel сказав:

Згадайте і проаналізуйте період його губернаторства? Можете хоть один "зальот" назвати

не помиляється тільки той, що НІЧОГО не робить (с) народна мудрість

ні риба ні мясо. В тихому болоті...

Опубліковано

Для себе бачу єдину гідну кандидатуру - Романюк!  

Комсомол "рулить"...    :0142:   ;)

Ще невідомо чи він взагалі буде висуватись, та й навіщо це йому. IMHO поки не відійдуть від влади комуністи зі своїми учнями - комсомольським партактивом, толку не буде. Ортодоксальні методи роботи - це вигляд роботи і ніякої реальної роботи, звіти, наради, семінари, конференції і т.п. 

Хоча він можливо і далеко не найгірший в цьому списку. Знову ж таки IMHO.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...