Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

ОФФ

Нагадало анекдот:

Приходить кум в гості до свого кума а господар його питає: "ти любиш вчорашній борщ?"

"Люблю"

"тоді приходь завтра"

yFEap.jpg

1OLmr.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Домашній гамбургер, смачніше і корисніше магазинного. А також швидкий і ситний обід)

post-16736-0-37840000-1426153591_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прочитала, яка корисна синя капуста, а ще тут апетит нагнала черемша, зробила свій експеримент. Отож, дрібно нашинкована синя капуста перетерта з сіллю, нарізана черемша, консервована куккурузка, заправлено лимонним соком та оливковою олією. З"їсти відразу, тоді більш відчутно кислинку лимона та свіжіть капусти, добре хрумає. Мені сподобалось, головне корисно.

post-7249-0-23508900-1426166978_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для солодкоїжок. Пончики з чорносливом, посипані цукорою пудрою.

post-7249-0-37365300-1426168306_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для солодкоїжок.

Ой, це ж якраз про мене, це мені))) А рецептик можна??, будьласочка)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поки готував вечерю

проекспериментував з черемшею:

блендер, черемша, сіль, перець, оливкова олія

post-4-0-79200800-1426105446_thumb.jpg

І як на смак? напевне смачно..... Завтра попробую і я...

на смак ніжніше ніж просто жувати гілячки черемши, як я зазвичай люблю

сьогодні продовжив експерименти,

взяв більше черемши і довше блендив, і додав зразу трохи олії щоб краще блендилось

вийшло значно ніжніше і світліше

але і значно міцніший смак, але це напевне через те що черемшу купив в іншому місці

post-4-0-88868000-1426183392_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Смажена камбала, це , такі да)) Як саме готуєте? Пацанами ловили в районі Ланжерона ( Одеса), на кусок мідії.

Виглядає це ,приблизно, так?)))

Готую просто, без всяких нюансів. Але брала більшу за розміром :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проекспериментував з черемшею: блендер, черемша, сіль, перець, оливкова олія

сьогодні продовжив експерименти, взяв більше черемши і довше блендив, і додав зразу трохи олії щоб краще блендилось вийшло значно ніжніше і світліше але і значно міцніший смак, але це напевне через те що черемшу купив в іншому місці

Натхненний Вашими постами:

Ivxzw.th.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для солодкоїжок.

Ой, це ж якраз про мене, це мені))) А рецептик можна??, будьласочка)))

Можна. 0,5л води, 2 ст. ложки олії, 50г дріждів, щіпка солі, цукор по смаку. Начиняти можна будь чим. Жарити в оліїї.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла.

Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом.

post-7249-0-34838100-1426243603_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла.

Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом.

А какао-порошок, куди і коли і скільки. Дивлюся у вас вони шоколадні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора так захотілось кексиків, що не втрималась і спекла.

Відразу рецептик (ну дуже простий): 2 яйця + 1 стакан цукру = збити + 0,5 стакана сметани + 1 ч.л. соди погашеної оцтом = збити + 0,5 пачки маргарину розтопленого + 2,5 стакана муки просіяної + можна додати цукати, родзинки в саме тісто (або вишні, чорнослив, джем у кожний кексик окремо) + все перемішати = пекти при 200 градусів 20хв. Зверху при бажанні полити шоколадом.

Тетянка, дивлюсь на зроблену Вами шедевральну красу, і "рот не відкривається" таке диво їсти))))) Велике Вам дякую від моєї дружини, за Ваші шедеври. З нетерпінням очікуємо нових фото-рецептів.
94Ml6.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А какао-порошок, куди і коли і скільки. Дивлюся у вас вони шоколадні?

коли як прийдеться так і роблю, коли звичайні, а коли шоколадні. А буває перші зроблю білі, потім кидаю 1 ст.л. какао і друга порція шоколадна. На превеликий мій жаль, мої діти в плані їжі дуже різні: доця любить шоколадні без нічого. а малому давай з начинкою звичайні. А чоловіку взагалі подавай мясо :_22:

Взагалі какао можна давати разом з мукою і в уже готове тісто. Кількість залежить від ступені яку ви любите. Цей рецепт настільки простий і завжди вдалий, що можна експерементувати як з начинками, так і з самим тістом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді :0162::0108: . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: :0155: :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді :0162::0108: . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: :0155: :0155:

Ви така позитивна!!!!

І ваші страви чудові)))

Окреме дякую за фотографії :0153:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді :0162::0108: . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: :0155: :0155:

Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подобається перетерте сало зі спеціями до борщу, на хліб, просто так))

post-16736-0-14343600-1426251035_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора пекла кекси на майонезі.

А сьогодні в нас гуляшpost-20974-0-59189600-1426250958_thumb.j

а кексики на мойонезі виходять солодкі чи солені?

Може хто готував мафіни? поділіться хорошим перевіреним рецептом!

Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді :0162::0108: . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: :0155: :0155:

Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А?

для чого? я щось не так роблю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Робила літом мафіни по рецепту з цієї передачі:

(1-ша частина) і
(2-га частина)

До цього ніколи толком не виходили, а після цього рецепту на ура пішли) Хлопцю шоколадні припали до душі, а мені ягідні, вони дуже ароматні)

Ось фото

post-16736-0-53137000-1426252744_thumb.j

post-16736-0-17496500-1426252757_thumb.j

post-16736-0-75302800-1426252784_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А?

для чого? я щось не так роблю?

Та ні, Tanichka, все гаразд, то я по-шуткував так.

Продовжуйте надихати всіх (в т.ч. bublik007'а)! :_04:

подобається перетерте сало зі спеціями до борщу, на хліб, просто так))

post-16736-0-14343600-1426251035_thumb.j

А хто ж його не любить...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а я вчора пекла свій хлібчик - пшенично-житній. і ось, що вийшло:

a6adf04544f2t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора пекла кекси на майонезі.

А сьогодні в нас гуляшpost-20974-0-59189600-1426250958_thumb.j

а кексики на мойонезі виходять солодкі чи солені?

Може хто готував мафіни? поділіться хорошим перевіреним рецептом!

Не знаю, що сьогодні приготувати на вечерю. Закінчилась фантазія разом з продуктами у холодильнику та грошима у шухляді :0162::0108: . З теперішніми цінами мусиш викручуватись, щоб було і ситно, і смачно, і по карману, та ще й всім вгодити. Добре що для дітей завжди виручає молочна каша, піцца або паста... О! Точно, паста!!! Все, я знаю що готуватиму! :0155: :0155: :0155:

Мо вже пора окрему особисту тему відкрити? А?

для чого? я щось не так роблю?

я колись готувала мафіни за цим рецептом: http://www.say7.info/cook/recipe/283-Maffinyi-shokoladnyie.html

були дуже класні і "пушисті" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось захотілось незвичного... от і вийшли пампушки з часником. Смак просто драконячий, довго ще згадуватиму))))

post-26556-0-12360200-1426420284_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Tanichka, дуже гарні і апетитні ваші страви!!!!!

Поділіться, будь ласка, рецептиком курячого рулета, точніше начинки до нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні буду робити морквяні котлети, смачно( але не замінить м'ясо). Підходить для тих, хто постить або вегетаріанців, знаю, що такі на борді є.

0,5 кг моркви

60 г манки

3 ложки води

часник

сіль

парика

чорний перець

паніровочні сухарі

Пошаговий рецепт http://gurmanio.org/recipe/morkovnyie-kotletyi-s-mankoy/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...