Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Я вже приготував. Навариста рибна юшка і український родич лазаньї, де замість тих італійських листів наші рідні бліни, такі як на налисники, фарш з кусочка української свині, запашний, сонячного кольору сир, і червоний, як молоді ягоди калини, неперевершений домашній помідорний соус з насінинками.

Всім раджу спробувати. Зі спеціями експерементуйте, шукайте щось своє.

Опубліковано

Вермишель і ковбаса відварена.

Може так: "вермишель відварена і ковбаса"?

Можливо мали на увазі таку страву http://romantic-online.com/blog/9/511.html

Сам іноді таке роблю

Опубліковано

А ми з дружиною та доцьою вирішили поїхати в обід у ліс, на барбекю з філе курочки. Зранку замаринував усе гарненько, пляшка білого вина "піно блан" вже чекає своєї години. :)

Ось така смачна вечеря буде))

Опубліковано

Господиньки, хтось з вас готував "кАртошку-гАрмошку"?

Хочу приготувати на "дифіляду", як гарнір, та переймають тим, що може бути надто суха і чи пропечеться взагалі((((

Опубліковано

Щоб не була суха, раджу спочатку трішки підварити, вже порізану, пару хвилин, не більше. Сало не тонко, бо висохне, і бажано його перед тим замаринувати у спеціях. Якщо без сала, То можна натерти сиру і перемішавши з соєвим соусом, напхати у розрізи. В олійку, якою будеш мазати перед духовкою, раджу додати чавлений часник.

Блін.....пишу і слюня тече........обід скоро....ураааа...

Опубліковано

А в мене "вечеря холостяка" буде, це точно, під назвою "Пиво-сємкі-і футбол)))".

Відвожу своїх в село, поки приїду назад, то не буде часу щоб щось зварганити.

ПС1. Буду згадувати Shpionа07 (вареникі із сиром та картоплею в сметані) :)

ПС2. А от завтра, коли викопаємо картоплю, ввечері запечемо на вогні картоплі з салом+сіль+перець+трави у фользі.

Опубліковано

Буду готувити тунця маринованого в апельсиновому соці і подавати з грушою.

Блін.. порекомендуйте вино, я ж в ньому ніфіга не петраю))

Опубліковано

Тунець - то не просто риба :) Його м'ясо по щільності і жорсткості більше схоже на тваринне, ніж на рибне, тому йому краще підійде якесь легке червоне вино.

Опубліковано

Господиньки, хтось з вас готував "кАртошку-гАрмошку"?

Хочу приготувати на "дифіляду", як гарнір, та переймають тим, що може бути надто суха і чи пропечеться взагалі((((

А ще її називають "картопель Гассель" по-швецькі. З свіжим розмарином і часником саме то, запах з духовки зведе з розуму.. До цього розмарин для мене був просто ялинкою.

Я ж на днях робила гальонку(голонка, свиняча рулька). це Божественно!!!, без ніякої картоплі, з домашніми, свіженькими, солодкими помідорами. Хочу ще! Треба буде спробувати приготувати в темному пиві (на цей раз зажала.....пиво).

Опубліковано

Вже приготував чахохбілі - це божественно! Всім рекомендую.

Вчора було гаспачо - теж рекомендую, особливо для тих, хто не їсть м'яса.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...