KateV Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:03 #576 Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:03 Смажена картопля по-домашньому і квашена капуста по-вірменськи Виглядає десь так
Tolik_lt Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:12 #577 Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:12 Гєтто, я тобі ще раз кажу, ти підшурши.
Zeuss Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:48 #578 Опубліковано 5 Жовтня, 2011 в 14:48 Дааа, Онотоле, савєтчік ви ще той
Blondihelen Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 10:11 #579 Опубліковано 6 Жовтня, 2011 в 10:11 В мене вчора на вечерю були спагетті під сиром, до них приготувала соус з грибами і овочевий салат з помідорів, огірків та перцю. Смакота ще та! А сьогодні на вечерю в мене будуть млинці з куркою і салат з капусти і курки.
laska Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 10:43 #580 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 10:43 Вчора смакували в мами запечену качку з капустою. Нове для мене, оскільки запікала тільки з картоплею, яблуками, гречкою. І особливістю є те, що капусту крупними шматками змастити як і качку, але не вкладати в середину, а обкласти ззовні качки і все в рукав. В саму качку лийнути води. Капуста вийшла така смачнюча, що сама качка відійшла на другий план
GOODMAN Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 11:09 #581 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 11:09 Вчора на вечерю: трішки рису на гарнір
GalinkaS Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 11:15 #582 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 11:15 Салат "Гриби під снігом" 4-5 шт. картоплі 4-5 шт. ріпчастої цибулі 400-500 г м'яса 400-500 г свіжих грибів 200 г сиру 250 г майонезу 3 ст. ложки олії зелень Гриби відварити і обсмажити на олії. Цибулю дрібно порізати і обсмажити до золотистого кольору. Змішати цибулю і гриби, остудити. Натерти на дрібній тертці сир. М'ясо відварити і порізати дрібними шматочками. Остудить. Остудити. Картопля також відварити, остудити і порізати кубиками. Всі продукти викласти в салатник шарами. 1 шар - картопля. 2 шар - смажені гриби з цибулею. 3 шар - відварене м'ясо. 4 шар - майонез, посипати тертим сиром. І знову майонез. Салат прикрасити зеленню і залишити на кілька годин у прохолодному місці. Смачного!
Blondihelen Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 14:15 #583 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 14:15 Я вчора готувала гречку з піджаркою (морква, цибуля і м'ясце). Добавити трохи соусу і смакота ще та. Просто і легко.
Olesya Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:04 #584 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:04 Вчора на вечерю: трішки рису на гарнір Апетитно. А рибка яка?
Davids Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:08 #585 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:08 А ми сьогодні зробили лагман але за власним перевіреним рецептом. Процес приготування займає десь 2.5 години. Кого цікавлять фото? )
laska Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:12 #586 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:12 І перевірений рецепт, пліз
GOODMAN Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:14 #587 Опубліковано 11 Жовтня, 2011 в 16:14 Вчора на вечерю: трішки рису на гарнір Апетитно. А рибка яка? Рибка була лосось )
laska Опубліковано 12 Жовтня, 2011 в 18:36 #588 Опубліковано 12 Жовтня, 2011 в 18:36 Сьогодні була щука в сметані і запіканка.
Caprichos Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 08:46 #589 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 08:46 У нас сьогодні "Шарлотка" на сніданок. Беручи до уваги ласий вигляд синулі, до вечері від шарлотки вже нічого й не лишиться.
Olesya Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 14:31 #590 Опубліковано 16 Жовтня, 2011 в 14:31 Рис з куркою і овочами, налисники з домашнім сиром.
GalinkaS Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 12:25 #591 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 12:25 Смачнющий борщ з квашеної капусти на реберцях та домашній хліб
sweetlena Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:19 #592 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:19 Завтра вирішила зробити собі "кухонний" вихідний, тому сьогодні відірвалася на повну У нас фарширована цвітна капуста, запечена під сирком у духовці; лаваші з м"ясною начинкою; котлетки і печена картопля, ну і мариновані огірочки (ох, як не хотілося їх закручувати по банках влітку, а тепер так цінуєш ту смакоту). На десерт плануються печені яблучка з творогом і медом
laska Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:23 #593 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:23 У нас фарширована цвітна капуста, запечена під сирком у духовці; Ого, її можна фарширувати? Детальніше, пліз
Yarchik Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:25 #594 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:25 блін начитаюся ото - і женитися хочу!!!
Olesya Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:42 #595 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:42 Завтра вирішила зробити собі "кухонний" вихідний, тому сьогодні відірвалася на повну У нас фарширована цвітна капуста, запечена під сирком у духовці; лаваші з м"ясною начинкою; котлетки і печена картопля, ну і мариновані огірочки (ох, як не хотілося їх закручувати по банках влітку, а тепер так цінуєш ту смакоту). На десерт плануються печені яблучка з творогом і медом Світлєнка, я так захоплююсь твоєю кулінарною працьовитістю! Гольонка і печена капуста за твоїми рецептами - у мене вдома в топі хіт-параду. Тепер детально про фаршировану цвітну, плііііііз
sweetlena Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:49 #596 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 16:49 У нас фарширована цвітна капуста, запечена під сирком у духовці; Ого, її можна фарширувати? Детальніше, пліз Беру невеличкі цвітні капустини, трошки їх приварюю в підсолені воді, потім акуратно між суцвіття начиняю фаршем (можна, як на котлетки, можна додати ще якогось дрібненько порізаного помідорчика-перчика), далі можна змастити майонезом і в духовку хвилин на 20, наприкінці (або одразу, як ставимо запікатися) посипаємо сиром. Ну і зелень... виходить щось таке Смачного
sweetlena Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 18:16 #597 Опубліковано 17 Жовтня, 2011 в 18:16 Світлєнка, я так захоплююсь твоєю кулінарною працьовитістю! Натрапила на шедевр, сиджу-сміюся...а таки правда
Zheny@ Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 15:21 #598 Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 15:21 У нас сьогодні:1) - "кораблики".2) Тушкована (у духовці) капуста із м'ясом. 3) Салатик із квашених огірочків. (Огірки кільцями, цибулька півкільцями і заправлене олією).
MOTOROLLLA Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 15:44 Автор #599 Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 15:44 Салат з язика Желе "Бите скло"
GOODMAN Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 17:56 #600 Опубліковано 22 Жовтня, 2011 в 17:56 В нас сьогодні знову форелька, але вже річна, картопляне пюре під вершковим соусом з печеричками
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.