yura-patriot Опубліковано 5 Травня, 2018 в 15:45 #3502 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 15:45 Тааксс продовжуємо))
yura-patriot Опубліковано 5 Травня, 2018 в 17:09 #3504 Опубліковано 5 Травня, 2018 в 17:09 Сальса власного виробництва ну і єстєствєнно шашлик справжній, ніяких майонезів.
Натало4ка Опубліковано 12 Червня, 2018 в 15:45 #3506 Опубліковано 12 Червня, 2018 в 15:45 У нас на вечерю ріплянка. Спойлер Правда готували не ми, а господиня садиби в Колочаві де ми живемо
bublik007 Опубліковано 12 Червня, 2018 в 19:18 #3507 Опубліковано 12 Червня, 2018 в 19:18 3 годин тому, zplanetaz12 сказано: У нас на вечерю ріплянка. Не знаю що це, але виглядає цікаво...
Натало4ка Опубліковано 13 Червня, 2018 в 04:49 #3508 Опубліковано 13 Червня, 2018 в 04:49 9 годин тому, bublik007 сказано: Не знаю що це, але виглядає цікаво... Це традиційна місцева страва з картоплі пюре та кукурудзяного борошна. На її честь навіть фестиваль щороку проводять, якраз через три дні він відбудеться https://tourinform.org.ua/festivali-zakarpattya-u-chervni-kolochava-zaproshuye-na-riplyanku/
Saddy Опубліковано 24 Червня, 2018 в 19:41 #3509 Опубліковано 24 Червня, 2018 в 19:41 в день молоді - молодіжне)
MaestroA Опубліковано 27 Червня, 2018 в 07:33 #3510 Опубліковано 27 Червня, 2018 в 07:33 Сирні кульки. Готуються швидко. Пабні відпочивають.
paksivatova Опубліковано 27 Червня, 2018 в 08:01 #3511 Опубліковано 27 Червня, 2018 в 08:01 27 минут назад, MaestroA сказал: Сирні кульки. Готуються швидко. Пабні відпочивають. а рецепт?
MaestroA Опубліковано 27 Червня, 2018 в 09:29 #3512 Опубліковано 27 Червня, 2018 в 09:29 2 годин тому, paksivatova сказано: а рецепт? 250 г твердого сиру треться на максимально можливу дрібну тертку 1-1,5 стол. ложки борошна 1 велике чи 2 малих яйця сіль перець по смаку для гостроти я додаю табаско (думаю, можна й мелений червоний гострий перець) все перемішується і ліпляться кульки (краще невеликі) паніровка мені більше подобається в сухарях (кунжут трохи перебиває смак сиру) і в киплячу олію на 30-50 сек. до золотистої скоринки Нашій сім'ї дуже "зайшло". Після домашніх кульок я зрозумів, що в пабах частка борошна значно вища. Та й сир нормальний там ніхто не дає.
paksivatova Опубліковано 27 Червня, 2018 в 11:42 #3513 Опубліковано 27 Червня, 2018 в 11:42 2 часа назад, MaestroA сказал: 250 г твердого сиру треться на максимально можливу дрібну тертку 1-1,5 стол. ложки борошна 1 велике чи 2 малих яйця сіль перець по смаку для гостроти я додаю табаско (думаю, можна й мелений червоний гострий перець) все перемішується і ліпляться кульки (краще невеликі) паніровка мені більше подобається в сухарях (кунжут трохи перебиває смак сиру) і в киплячу олію на 30-50 сек. до золотистої скоринки Нашій сім'ї дуже "зайшло". Після домашніх кульок я зрозумів, що в пабах частка борошна значно вища. Та й сир нормальний там ніхто не дає. дякую спробую приготувати бо ми зараз полюбляємо з такоі серіі кальмари в паніцорці смажити
FunTom Опубліковано 30 Червня, 2018 в 22:04 #3514 Опубліковано 30 Червня, 2018 в 22:04 Тестую новий вок: кальмари з рисом
vaz75 Опубліковано 16 Липня, 2018 в 21:17 #3515 Опубліковано 16 Липня, 2018 в 21:17 мені сьогодні можна
Zevs_Isver Опубліковано 25 Липня, 2018 в 18:30 #3517 Опубліковано 25 Липня, 2018 в 18:30 сезон кабачків?
kayot Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:08 #3520 Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:08 41 минуту назад, yura-patriot сказал: Юрчік, а рецептік? Бо якраз маю кабакі!
yura-patriot Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:25 #3521 Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:25 Щойно, kayot сказано: Юрчік, а рецептік? Бо якраз маю кабакі! Макс, да самий простий: 1) ріжеш кабачок( не дуже тонко)не солиш його! це одне з головних правил, щоб не потік бо буде на сковорідці тушитися,а не смажитися, мокаєш у муку, бажано комбі кукурудзяна+пшенична і смажеш на середньому вогні. 2) тим часом видушуєш часник і змішуєш його з майонезом(моя фішка чу-чуть домашньої від «Верес» гірчиці) туди також добавляю,усе звісно змішуєш. 3) береш самий більший вже підсмажений кусок і солиш його,потім змащуєш тим часнично-майонезно-гірчино(им) соусом. 4) на цей кабачок змащенний кладеш шикарний кусок круглого помідора, і звеху знову кабак і соус, так у три ярус/поверха))ну і зверху обов‘язково петрушки, це закон! можете поржати з мене, але без петрушки то не блюдо))))
Юріч Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:40 #3522 Опубліковано 25 Липня, 2018 в 19:40 3 минуты назад, yura-patriot сказал: Макс, да самий простий: 1) ріжеш кабачок( не дуже тонко)не солиш його! це одне з головних правил, щоб не потік бо буде на сковорідці тушитися,а не смажитися, мокаєш у муку, бажано комбі кукурудзяна+пшенична і смажеш на середньому вогні. 2) тим часом видушуєш часник і змішуєш його з майонезом(моя фішка чу-чуть домашньої від «Верес» гірчиці) туди також добавляю,усе звісно змішуєш. 3) береш самий більший вже підсмажений кусок і солиш його,потім змащуєш тим часнично-майонезно-гірчино(им) соусом. 4) на цей кабачок змащенний кладеш шикарний кусок круглого помідора, і звеху знову кабак і соус, так у три ярус/поверха))ну і зверху обов‘язково петрушки, це закон! можете поржати з мене, але без петрушки то не блюдо)))) Ми теж такі їмо і вже давно. Зараз в нас теж кабачків завалісь, були у відпустці, то трохи проїб..ли вспишку, виросли такі монстри, що прийшлось у село свиням завозити...все життя везли все з села в Луцьк, а то навпаки))). Ми ще кабачки жаримо на сковороді. Тонко (біля півсантиметра) ріжемо кружочками, солимо, перчимо, трохи постояло, поки не пустить сік, потім обвалюємо в муці і жаримо на олії до золотистої корочки.
FunTom Опубліковано 11 Серпня, 2018 в 20:20 #3524 Опубліковано 11 Серпня, 2018 в 20:20 Були на річці - наловили мідій Смажені з часничком під пиво - саме те що треба!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.