Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Ми вживаємо. Довіряю гуляй поле традиційний, Душка казав, що натуральний майонез))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

А мы сами майонез делаем, яйцо, масло подсолнечное, лимонный сок, горчица, соль. 1 мин, блендером и готово. Если нужен не такой густой, можно чуточку воды.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
9 годин тому, vaz75 сказано:

@yura-patriot - ти збоченець :D

:huh: чому? Що не так? капуста на пару, а потім з яйцями на мінімальний вогонь і то всьо тає в роті.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, yura-patriot сказал:

:huh: чому? Що не так? капуста на пару, а потім з яйцями на мінімальний вогонь і то всьо тає в роті.

Ну це броколі, якщо не помиляюся. Не сезон капусти. Все літо, коли час цвітної капусти і броколі, ти їв стейки, шашлики, рибу, піци... Капусти не помічав (може ти стіснявся просто і не постив). А тут зимова капуста з парників, ще й на пару. Нічого крисного в ній вже немає. ;)

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

44 хвилин тому, vaz75 сказано:

Ну це броколі, якщо не помиляюся. Не сезон капусти. Все літо, коли час цвітної капусти і броколі, ти їв стейки, шашлики, рибу, піци... Капусти не помічав (може ти стіснявся просто і не постив). А тут зимова капуста з парників, ще й на пару. Нічого крисного в ній вже немає. ;)

 

 Йооо, як все серйозно ))),а чьо я не помічав,я в сезон, з дачі ого-го! кіко овочів дома маю і наминаю,а чього його часто постити. На шашлик їздив два рази за все літо,піцу на пальцях однієї руки можна перерахувати скільки робив,стейки? ну мож раз десять,ну канєшна рибу я люблю смажену тут не спорю,раз в тиждень 100%.Ну про користь мовчу, тут просто захотілося.

  PS: я чогось так говорю,що то капуста,я так привик,це броколі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 3 тижня потому...
11 часов назад, vaz75 сказал:

Велінгтон під пляшечку

Ого,:huh: я аж полізла в вікіпедію

Корисна тема, я хоч не готую, зато словарний запас  збільшується :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З дитинства знав, що Велінгтон - то столиця Нової Зеландії. А виявляється "вон оно чьо, Міхалич" :D.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

11 hours ago, vaz75 said:

Велінгтон під пляшечку в гарній компанії друзів:

20171221_193618.thumb.jpg.703066fb251a409d0f9e556e7c1fae32.jpg

 

Здається я знаю, що в мене сьогодні буде на вечерю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

59 минут назад, FunTom сказал:

 

Здається я знаю, що в мене сьогодні буде на вечерю

о, це веррі смачно. Рекомендую робити за рецептом шефа Гордона Рамзі:

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

22 hours ago, vaz75 said:

о, це веррі смачно. Рекомендую робити за рецептом шефа Гордона Рамзі:

 

Дійсно крута тема:

IMG_20171223_022235.thumb.jpg.d8b4a2a7e60b52fbc3fb42a67f409c84.jpgIMG_20171223_023518.thumb.jpg.bffb07ff2c43e5c4e213eeeea978afba.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ммм, нагнали апетиту...піду снідати. В мене сьогодні все попростенькому, тушена картопелька в мультиварці в прикуску зі сметанкою :).

 

IMG_20171223_122115.thumb.jpg.975097b6fdeac2de6bbf61387cc1c0d3.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...

Поки на роботі канікули, є можливість приготувати на вечерю щось смачне. Реберця з апельсиновим смаком і запечена картопля із шкіркою.

20180103_152905.thumb.jpg.31c9b702c7a35c3b5a871d0f641cdf7f.jpg

20180103_153425.thumb.jpg.b42a8c7908bd9bc16deb34559b0a523d.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3 часа назад, Віталій СК сказал:

Поки на роботі канікули, є можливість приготувати на вечерю щось смачне. Реберця з апельсиновим смаком і запечена картопля із шкіркою.

 

 

в духовці чи мультиварці?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, Такер сказано:

в духовці чи мультиварці?

В духовці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.




×
×
  • Створити...