vaz75 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:48 Поділитися #2926 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:48 1 час назад, kayot сказал: Дивлячись на розміри порізаного - ПІЦИКИ!!!! :-) А прихований контекст ти не відкривав? Дві (two. zwei, dwa, deux, dos, due) дечки піци - це мало??? Ну Ви і їсте, шагере!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:53 Поділитися #2927 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:53 "Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 22:11 Поділитися #2928 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 22:11 16 хвилин тому, kayot сказано: "Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики! А нахіба кусені?)) Тож зручніше брати, їсти)) То аби з півтора літри засандалити, тоді до лямпеги))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 08:23 Поділитися #2929 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 08:23 І у нас була піцца, для доці і для дорослих. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
igorgame Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 10:11 Поділитися #2930 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 10:11 Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, а готував на свій смак. Чи то лече з баклажанів, чи ще якось... Поїхали... Беремо баклажани, цибулю, помідори, перець солодкий, моркву, часник, перець гострий. Цібульку ріжемо напівкільцями і на пательню... Поки смажеться цибулька, натираємо моркву і як натремо, закидаємо до цибулі... Далі нарізаємо помідори і у пательню... Це все можемо трохи підсолити і накрити кришкою і нехай там... А тим часом нарізаємо перець... Як перець нарізали - у пательню і нарізаємо кабачки... Закидаємо у пательню і ще трішки підсолюємо, трішки перчимо і накриваємо кришкою... Тим часом чистимо головку часнику і 1/4 частинку гострого перцю, хто любить дуже гостре, може і пів-перчинки Нарізаємо дрібно гострий перець і у пательню... Нехай тушиться хвилини 3-4, а потім додаю трошки кетчупу або томатної пасті, воно дає свій цікавий смак. Все перемішуємо і додаємо часник у самому кінці, перемішуємо... І виходить в нас така смакота!!! Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 11:17 Поділитися #2931 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 11:17 1 час назад, igorgame сказал: Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, Соте з баклажанів. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 12:44 Поділитися #2932 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 12:44 2 годин тому, igorgame сказано: Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! СУПЕР! Хоч бери, і в якісь кулінарний журнал відправляй, так в картинках і с описом гарним. Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 13:55 Поділитися #2933 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 13:55 пані та панове, ви неперевершені! просто майстри кулінарної страви! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 14:24 Поділитися #2934 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 14:24 Печені реберця bbq і паста Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 15:02 Поділитися #2935 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 15:02 50 хвилин тому, yucore сказано: Печені реберця bbq і паста Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:23 Поділитися #2936 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:23 1 hour ago, bublik007 said: Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?))) Та де там я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:56 Поділитися #2937 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:56 32 хвилин тому, yucore сказано: Та де там я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати І у Вас то, таки, шикарно виходить))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 19:59 Поділитися #2938 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 19:59 3 годин тому, bublik007 сказано: І у Вас то, таки, шикарно виходить))) Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде)))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 20:13 Поділитися #2939 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 20:13 12 хвилин тому, yura-patriot сказано: Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде)))))))))))) Дядько Юра, вірю на слово))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:58 Поділитися #2940 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:58 On 10/10/2016 at 9:59 PM, yura-patriot said: Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде)))))))))))) On 10/10/2016 at 10:13 PM, bublik007 said: Дядько Юра, вірю на слово))) воу воу, мені і для себе добре готувати Сьогодні думав десь вийти в люди повечеряти, але так як за вікном дощить і настрою десь йти немає, то прийшлося готувати і сьогодні. Видумувати нічого не став, зготував реберця (тільки вже під іншим соусом) і картоплю фарфировану сиром Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 17:57 Поділитися #2941 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 17:57 1 година тому, yucore сказано: воу воу, мені і для себе добре готувати Ееее)), а як добре для родини готувати Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:08 Поділитися #2942 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:08 2 годин тому, yucore сказано: картоплю фарфировану сиром а от про це детальніше можна? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:12 Поділитися #2943 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:12 1 минуту назад, Oberegy сказал: а от про це детальніше можна? Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 Поділитися #2944 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Oberegy Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 Поділитися #2945 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 3 хвилин тому, kayot сказано: Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню! дякую! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:25 Поділитися #2946 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:25 3 minutes ago, kayot said: Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас. та за що ж тут вибачатися дякую 21 minutes ago, yura-patriot said: Ееее)), а як добре для родини готувати Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як? Не мариную ніяк Спершу підсмажую реберця на розжареній сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася легенька скоринка. Коли це все діло смажиться, змішую в кружці соус барбекю з бальзамічним оцтом (столова ложка), медом (столова ложка) і лимонним соком (столова ложка). Коли реберця обсмажились кладу їх на протвінь і щедро намазую цим соусом. Далі ставлю їх в духовку на 15 хвилин десь при 250 градусах. Після на хвилин 7-10 на гриль і потім хвилин 5 знову при 250 градусах без грилю. Все Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Натало4ка Опубліковано 14 Жовтня, 2016 в 17:23 Поділитися #2947 Опубліковано 14 Жовтня, 2016 в 17:23 У нас сьогодні будуть карасики з картопляним пюре. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 18:46 Поділитися #2948 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 18:46 Мняско па-хранцузьки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Opel75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 19:57 Поділитися #2949 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 19:57 vaz75 Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:04 Поділитися #2950 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:04 12 часа назад, Opel75 сказал: vaz75 Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую. Чому в ЛС? Тут напишу. Береться вирізка свиняча. Нарізаються стейки. Соляться, перчаться. Деко змащується маслом чи олією. Викладаються стейки. Ріжеться цибуля чвертькільцями і викладається на м'ясо. Ріжуться печориці і викладаються на цибульку. Зверху поливається майонезом (але ми надаємо перевагу сметані). І в духовку в 200 градусів на 25-30 хв. Ще можна додавати шар скибок помідорів. І вуаля. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.