Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, kayot сказал:

Дивлячись на розміри порізаного - ПІЦИКИ!!!! :-)

А прихований контекст ти не відкривав? Дві (two. zwei, dwa, deux, dos, due) дечки піци - це мало???  Ну Ви і їсте, шагере!!!

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
16 хвилин тому, kayot сказано:

 

"Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики!

 

А нахіба кусені?)) Тож зручніше брати, їсти)) То аби з півтора літри засандалити, тоді до лямпеги)))

Опубліковано

Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, а готував на свій смак. Чи то лече з баклажанів, чи ще якось...

Поїхали...

Беремо баклажани, цибулю, помідори, перець солодкий, моркву, часник, перець гострий.

 

17.jpg

Цібульку  ріжемо напівкільцями і на пательню...

 

15.jpg

Поки смажеться цибулька, натираємо моркву і як натремо, закидаємо до цибулі...

 

14.jpg

 

13.jpg

Далі нарізаємо помідори і у пательню...

 

12.jpg

Це все можемо трохи підсолити і накрити кришкою і нехай там... А тим часом нарізаємо перець...

 

11.jpg

 

 

Як перець нарізали - у пательню і нарізаємо кабачки...

 

9.jpg

8.jpg

Закидаємо у пательню і ще трішки підсолюємо, трішки перчимо і накриваємо кришкою...

 

7.jpg

Тим часом чистимо головку часнику і 1/4 частинку гострого перцю, хто любить дуже гостре, може і пів-перчинки :)

 

6.jpg

Нарізаємо дрібно гострий перець і у пательню...

 

5.jpg

Нехай тушиться хвилини 3-4, а потім додаю трошки кетчупу або томатної пасті, воно дає свій цікавий смак. Все перемішуємо і додаємо часник у самому кінці, перемішуємо...

4.jpg

3.jpg

І виходить в нас така смакота!!! 

 

2.jpg

Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! :)

 

 

Опубліковано
2 годин тому, igorgame сказано:

Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! :)

СУПЕР! Хоч бери, і в якісь кулінарний журнал відправляй, так в картинках і с описом гарним. Дякую.

Опубліковано
50 хвилин тому, yucore сказано:

Печені реберця bbq і паста

Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?)))

Опубліковано
1 hour ago, bublik007 said:

Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?)))

Та де там :D я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати :D

Опубліковано
32 хвилин тому, yucore сказано:

Та де там :D я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати :D

І у Вас то, таки, шикарно виходить)))

Опубліковано
3 годин тому, bublik007 сказано:

І у Вас то, таки, шикарно виходить)))

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

Опубліковано
12 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

Дядько Юра, вірю на слово)))

Опубліковано
On 10/10/2016 at 9:59 PM, yura-patriot said:

Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))

 

On 10/10/2016 at 10:13 PM, bublik007 said:

Дядько Юра, вірю на слово)))

воу воу, мені і для себе добре готувати :D

Сьогодні думав десь вийти в люди повечеряти, але так як за вікном дощить і настрою десь йти немає, то прийшлося готувати і сьогодні.

Видумувати нічого не став, зготував реберця (тільки вже під іншим соусом) і картоплю фарфировану сиром

 

IMG_20161012_174244.jpg

IMG_20161012_174228.jpg

Опубліковано
1 година тому, yucore сказано:

 

воу воу, мені і для себе добре готувати :D

 

Ееее)), а як добре для родини готувати:D

 Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як?

Опубліковано
1 минуту назад, Oberegy сказал:

а от про це детальніше можна?

Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню!

 

Опубліковано
3 хвилин тому, kayot сказано:

Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню!

 

дякую!

Опубліковано
3 minutes ago, kayot said:

Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас.

та за що ж тут вибачатися :D дякую 

21 minutes ago, yura-patriot said:

Ееее)), а як добре для родини готувати:D

 Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як?

 

Не мариную ніяк :) 

Спершу підсмажую реберця на розжареній сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася легенька скоринка. Коли це все діло смажиться, змішую в кружці соус барбекю з бальзамічним оцтом (столова ложка), медом (столова ложка) і лимонним соком (столова ложка). Коли реберця обсмажились кладу їх на протвінь і щедро намазую цим соусом. Далі ставлю їх в духовку на 15 хвилин десь при 250 градусах. Після на хвилин 7-10 на гриль і потім хвилин 5 знову при 250 градусах без грилю. Все :)

Опубліковано
12 часа назад, Opel75 сказал:

 vaz75

Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую.

Чому в ЛС? Тут напишу.

Береться вирізка свиняча. Нарізаються стейки. Соляться, перчаться. Деко змащується маслом чи олією. Викладаються стейки. Ріжеться цибуля чвертькільцями і викладається на м'ясо. Ріжуться печориці і викладаються на цибульку. Зверху поливається майонезом (але ми надаємо перевагу сметані). І в духовку в 200 градусів на 25-30 хв. Ще можна додавати шар скибок помідорів.

І вуаля.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...