vaz75 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:48 #2926 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:48 1 час назад, kayot сказал: Дивлячись на розміри порізаного - ПІЦИКИ!!!! :-) А прихований контекст ти не відкривав? Дві (two. zwei, dwa, deux, dos, due) дечки піци - це мало??? Ну Ви і їсте, шагере!!!
kayot Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:53 #2927 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 21:53 "Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики!
bublik007 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 22:11 #2928 Опубліковано 7 Жовтня, 2016 в 22:11 16 хвилин тому, kayot сказано: "Піцииииии " - , а порізав ти їх на Піцики! А нахіба кусені?)) Тож зручніше брати, їсти)) То аби з півтора літри засандалити, тоді до лямпеги)))
yura2281 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 08:23 #2929 Опубліковано 8 Жовтня, 2016 в 08:23 І у нас була піцца, для доці і для дорослих.
igorgame Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 10:11 #2930 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 10:11 Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, а готував на свій смак. Чи то лече з баклажанів, чи ще якось... Поїхали... Беремо баклажани, цибулю, помідори, перець солодкий, моркву, часник, перець гострий. Цібульку ріжемо напівкільцями і на пательню... Поки смажеться цибулька, натираємо моркву і як натремо, закидаємо до цибулі... Далі нарізаємо помідори і у пательню... Це все можемо трохи підсолити і накрити кришкою і нехай там... А тим часом нарізаємо перець... Як перець нарізали - у пательню і нарізаємо кабачки... Закидаємо у пательню і ще трішки підсолюємо, трішки перчимо і накриваємо кришкою... Тим часом чистимо головку часнику і 1/4 частинку гострого перцю, хто любить дуже гостре, може і пів-перчинки Нарізаємо дрібно гострий перець і у пательню... Нехай тушиться хвилини 3-4, а потім додаю трошки кетчупу або томатної пасті, воно дає свій цікавий смак. Все перемішуємо і додаємо часник у самому кінці, перемішуємо... І виходить в нас така смакота!!! Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного!
vaz75 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 11:17 #2931 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 11:17 1 час назад, igorgame сказал: Улюблена осіння страва. Не знаю як називають, ніколи рецептів не дивився, Соте з баклажанів.
bublik007 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 12:44 #2932 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 12:44 2 годин тому, igorgame сказано: Вживаю холодним, мені і сім'ї так більше смакує! Смачного! СУПЕР! Хоч бери, і в якісь кулінарний журнал відправляй, так в картинках і с описом гарним. Дякую.
Oberegy Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 13:55 #2933 Опубліковано 9 Жовтня, 2016 в 13:55 пані та панове, ви неперевершені! просто майстри кулінарної страви!
yucore Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 14:24 #2934 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 14:24 Печені реберця bbq і паста
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 15:02 #2935 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 15:02 50 хвилин тому, yucore сказано: Печені реберця bbq і паста Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?)))
yucore Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:23 #2936 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:23 1 hour ago, bublik007 said: Стидаюсь спитати: Ви поваром працюєте, чи маєте освіту по цій спеціальності?))) Та де там я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:56 #2937 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 16:56 32 хвилин тому, yucore сказано: Та де там я простий інженер, просто їсти вже люблю, то мушу шось вигадувати І у Вас то, таки, шикарно виходить)))
yura-patriot Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 19:59 #2938 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 19:59 3 годин тому, bublik007 сказано: І у Вас то, таки, шикарно виходить))) Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде))))))))))))
bublik007 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 20:13 #2939 Опубліковано 10 Жовтня, 2016 в 20:13 12 хвилин тому, yura-patriot сказано: Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде)))))))))))) Дядько Юра, вірю на слово)))
yucore Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:58 #2940 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 15:58 On 10/10/2016 at 9:59 PM, yura-patriot said: Хать но він ще жениться)) бо вродь не жонатий))) ото буде кулінар,повірте буде)))))))))))) On 10/10/2016 at 10:13 PM, bublik007 said: Дядько Юра, вірю на слово))) воу воу, мені і для себе добре готувати Сьогодні думав десь вийти в люди повечеряти, але так як за вікном дощить і настрою десь йти немає, то прийшлося готувати і сьогодні. Видумувати нічого не став, зготував реберця (тільки вже під іншим соусом) і картоплю фарфировану сиром
yura-patriot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 17:57 #2941 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 17:57 1 година тому, yucore сказано: воу воу, мені і для себе добре готувати Ееее)), а як добре для родини готувати Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як?
Oberegy Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:08 #2942 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:08 2 годин тому, yucore сказано: картоплю фарфировану сиром а от про це детальніше можна?
kayot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:12 #2943 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:12 1 минуту назад, Oberegy сказал: а от про це детальніше можна? Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню!
kayot Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 #2944 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас.
Oberegy Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 #2945 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:15 3 хвилин тому, kayot сказано: Дуже смачна страва! Погугліть картопля гармошка....а там далі по бажанню! дякую!
yucore Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:25 #2946 Опубліковано 12 Жовтня, 2016 в 18:25 3 minutes ago, kayot said: Вибачте, будь ласка, Yucore, що відповів за вас. та за що ж тут вибачатися дякую 21 minutes ago, yura-patriot said: Ееее)), а як добре для родини готувати Але і реберця в тебе,агонь просто,анука краткий рецептік,якось маринуєш чи в якомусь соусі печеш,чи як? Не мариную ніяк Спершу підсмажую реберця на розжареній сковорідці по 3-4 хвилини з кожного боку, щоб з'явилася легенька скоринка. Коли це все діло смажиться, змішую в кружці соус барбекю з бальзамічним оцтом (столова ложка), медом (столова ложка) і лимонним соком (столова ложка). Коли реберця обсмажились кладу їх на протвінь і щедро намазую цим соусом. Далі ставлю їх в духовку на 15 хвилин десь при 250 градусах. Після на хвилин 7-10 на гриль і потім хвилин 5 знову при 250 градусах без грилю. Все
Натало4ка Опубліковано 14 Жовтня, 2016 в 17:23 #2947 Опубліковано 14 Жовтня, 2016 в 17:23 У нас сьогодні будуть карасики з картопляним пюре.
vaz75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 18:46 #2948 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 18:46 Мняско па-хранцузьки
Opel75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 19:57 #2949 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 19:57 vaz75 Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую.
vaz75 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:04 #2950 Опубліковано 15 Жовтня, 2016 в 21:04 12 часа назад, Opel75 сказал: vaz75 Можна рецептик в ЛС. Наперід, Дякую. Чому в ЛС? Тут напишу. Береться вирізка свиняча. Нарізаються стейки. Соляться, перчаться. Деко змащується маслом чи олією. Викладаються стейки. Ріжеться цибуля чвертькільцями і викладається на м'ясо. Ріжуться печориці і викладаються на цибульку. Зверху поливається майонезом (але ми надаємо перевагу сметані). І в духовку в 200 градусів на 25-30 хв. Ще можна додавати шар скибок помідорів. І вуаля.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.