Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

О, посікти кості.

Я роблю так, беру карасів грам по триста, потрошу, голову відрізаю і поперек рибки, роблю надрізи по всій довжині до хребта з шагом 0.3-0.5см. Ріжу тільки спину та хвіст, реберну частину не чіпаю. Потім сіль, перець, лимон і на півгодинки покурити.

Жарю або в манці (така смачна скоринка виходить), або в муці.

Дитині спокійно даю спину і хвіст.

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
20 хвилин тому, kayot сказано:

О, посікти кості.

Я роблю так, беру карасів грам по триста, потрошу, голову відрізаю і поперек рибки, роблю надрізи по всій довжині до хребта з шагом 0.3-0.5см. Ріжу тільки спину та хвіст, реберну частину не чіпаю. Потім сіль, перець, лимон і на півгодинки покурити.

Жарю або в манці (така смачна скоринка виходить), або в муці.

Дитині спокійно даю спину і хвіст.

Супер! також таке десь чув.

Бляха, карасів смажених захотів:D

Опубліковано

У нас сьогодні ось така вечеря жарена картопелька з ковбаскою, на металевій тарілці посмажена на кострі, заправлена часнечком.:D

IMG_20160403_183400.jpg

Опубліковано
4 годин тому, Ura сказано:

У нас сьогодні ось така вечеря жарена картопелька з ковбаскою, на металевій тарілці посмажена на кострі, заправлена часнечком.

Вибачаюсь  за офтоп)) Щось, друже , ця металева тарілочка нагадує якусь запчастинку))))) Але ідея шикарна, десь там і пляшка заховата)))

Опубліковано
4 часа назад, bublik007 сказал:

Вибачаюсь  за офтоп)) Щось, друже , ця металева тарілочка нагадує якусь запчастинку))))) Але ідея шикарна, десь там і пляшка заховата)))

Так і є друже ця деталька, дискова борона для трактора, не знаю як там із землею справляється, але готувати на ній саме задоволення, п.с пляшичка десь є.;):D

Опубліковано

Не можу стриматись. Майже пісні телячі крученики з сушеними грибами та морковкою та варена картопелька.

DSC_0431.JPG

Опубліковано
On 03.04.2016 at 19:47, vaz75 сказано:

"-Діти, що будемо їсти сьогодні?

-Піцу! Піцу! Піцу!!

Не добавляйте в піцу майонез, бо то неправильний гарячий бутерброд.;) сорі за оф

Опубліковано

Ну у принципі (на фото),прості бутерброди які захотів Я!!!! )), бо вже каши,макарони,гречка,рис,картопля с"ка надоїло!!!Беее!!!.Навіть м'ясо! надоїло.

Отож бутікі у стилі аля-бургер!але не бургер,немає верхушкі,ну і добре)то таке)

І тепер головний прикол мого дня,купив я народ мультиварку)))ой довго думав,але все таки купив,читав тут, що багато хто що мутить у ній і мені сподобалося,да і дружина давно хотіла,отож,що ви скажете? мені особисто пофіг було,але я начитався і мені починає перти ця Ваша (і тепер моя) мультиварка! ну і фото,вродь нормальна? друг порадив.

P1010310.JPG

P1010316.JPG

Опубліковано
6 хвилин тому, yura-patriot сказано:

І тепер головний прикол мого дня,купив я народ мультиварку)))

Пардон за офтоп)) Чекаємо на шедеври, друже Юрко, мультиварь))))

Опубліковано
6 хвилин тому, bublik007 сказано:

Пардон за офтоп)) Чекаємо на шедеври, друже Юрко, мультиварь))))

))) Ой пане Бублік, не з наю,то нехай дружина там розбереться,а я підтянуся,я всетаки більш до стандартного,пожарити,спекти і т.д)))

Опубліковано
Цитувати

І тепер головний прикол мого дня,купив я народ мультиварку)))ой довго думав,але все таки купив,читав тут, що багато хто що мутить у ній і мені сподобалося,да і дружина давно хотіла,отож,що ви скажете? мені особисто пофіг було,але я начитався і мені починає перти ця Ваша (і тепер моя) мультиварка! ну і фото,вродь нормальна?

Штука хороша =)

Я купив собі дві ,  спочатку велику , а через два роки і маленьку :lol:

Опубліковано
9 часов назад, yura-patriot сказал:

фото,вродь нормальна

З того що на фото, що мультиварилось і як? Прцес давай! :)

Опубліковано
46 хвилин тому, ForZa сказано:

З того що на фото, що мультиварилось і як? Прцес давай! :)

Да нє,ще нічого в ній не робив,це я просто написав "ну і фото",це я мав наувазі фото самої пароварки:lol:

Опубліковано

Так, офтопчик. Юрко, без догляду не лишай мультиварку, бо в друзів мультиварка Редмонд, вони поставили нічний режим, щоб кашка на ранок свіженька і гаряченька була. Проснулись від смороду паленої пластмаси: кашка почала вибігати і текла прямісінько в контактну групу 220в. В тому місці почалося інтенсивно плавитись. Сам помічав щодо каш, що в рецепті пише одне, а в житті виходить інше- вибігає аж бігом.

Удачі в кулінарії!

Опубліковано
On 06.04.2016 at 11:22, vaz75 сказано:

Так, офтопчик. Юрко, без догляду не лишай мультиварку, бо в друзів мультиварка Редмонд, вони поставили нічний режим, щоб кашка на ранок свіженька і гаряченька була. Проснулись від смороду паленої пластмаси: кашка почала вибігати і текла прямісінько в контактну групу 220в. В тому місці почалося інтенсивно плавитись. Сам помічав щодо каш, що в рецепті пише одне, а в житті виходить інше- вибігає аж бігом.

Удачі в кулінарії!

Також,офтопчік.Але не сваріться я реабілітуюся,наступним постом))

Отож,друже,а твої друзі уважно читали інструкції? я сьогодні навіть дуже)) і ось згадав твій пост і просто офтопю)) на фото зрозумієш про що я.

123456.jpg

1234567.jpg

Опубліковано

Як і обіцяв, просто вечеря приготовлена у мультиварці,перший разок))

Все супер вийшло,окрім м'яса(сухе), овочі-АГОНЬ! смакота. Павильне приготування відчувається, що на пару, це бомба!,але я то перший раз,народ це філешка(свинина), яку я не дуже,але дружина вирішила спробувати,боїться жирного)) я не проти,але суха.))

P1010325.JPG

P1010328.JPG

P1010334.JPG

Опубліковано

Ми користуємся мультиваркою більше року...дружина дууууже задоволена. В нас є багато кухонної техніки, половина простоює або використовується рідко...Думав і з мультиваркою буде те саме, коли дружина її захотіла, бо подружка радила)). Але вийшло все добре, кохана користується майже кожен день.

Опубліковано
10 часов назад, yura-patriot сказал:

Також,офтопчік.Але не сваріться я реабілітуюся,наступним постом))

Отож,друже,а твої друзі уважно читали інструкції? я сьогодні навіть дуже)) і ось згадав твій пост і просто офтопю)) на фото зрозумієш про що я.

Юний падаван, це стосується не тільки молочних, а й водяних каш. І пункти, вказані тобою часто не допомагають у викіпанні

Опубліковано

Вже кілька років  користуюсь мультиварками .

В 50%  випадків використовується для каш , в т.ч. і молочних --- ніколи нічого не википало

Опубліковано

Не знаю як назвати, типу піци. Листкове тісто, заплетені в нього сосиски, помазані яйцем та томатом, притрушене сиром та укропчиком.

DSC_2082.JPG

DSC_2083.JPG

DSC_2084.JPG

DSC_2087.JPG

Опубліковано
1 минуту назад, Tanichka сказал:

Не знаю як назвати, типу піци. Листкове тісто, заплетені в нього сосиски, помазані яйцем та томатом, притрушене сиром та укропчиком.

"Весь день искал дома сосиски, но так и не нашел. Потом посмотрел на довольное лицо тестя и понял: сосиски в тесте. "

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...