vaz75 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 15:03 #2526 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 15:03 3 минуты назад, bublik007 сказал: Друже, то ж ти крепко не завантажуйся)))) Нічого обіцяти не можу
yura-patriot Опубліковано 29 Березня, 2016 в 17:00 #2527 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 17:00 2 годин тому, vaz75 сказано: Мамі довгих літ і здоров‘я! Дякую!
yura-patriot Опубліковано 29 Березня, 2016 в 17:20 #2528 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 17:20 2 годин тому, vaz75 сказано: , аж тут, раптом, день народження сестри. . Що означає, "аж тут,раптом", згадав,чи не знав(в що я не вірю),чи запросила неждано й негадано?
vaz75 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 22:06 #2529 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 22:06 4 часа назад, yura-patriot сказал: Що означає, "аж тут,раптом", згадав,чи не знав(в що я не вірю),чи запросила неждано й негадано? Сарказм, сестра не думала нічого робити, але... Ґарно посиділи, правда швагро?
vaz75 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 22:07 #2530 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 22:07 7 часов назад, bublik007 сказал: Друже, то ж ти крепко не завантажуйся)))) Завдання виконано, завантажився не понаднормово.
bublik007 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 23:50 #2531 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 23:50 1 година тому, vaz75 сказано: Сарказм, сестра не думала нічого робити, але... Ґарно посиділи, правда швагро? Швагро є на борді?)))
kayot Опубліковано 29 Березня, 2016 в 23:59 #2532 Опубліковано 29 Березня, 2016 в 23:59 1 час назад, vaz75 сказал: Сарказм, сестра не думала нічого робити, але... Ґарно посиділи, правда швагро? Гарно посиділи? Гостям дякую що прийшли! Для вас готував!!!!!!
Юріч Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:02 #2533 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:02 Як я розумію, посиденькі продовжуються...Ви спати збираєтесь?
bublik007 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:16 #2534 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:16 16 хвилин тому, kayot сказано: Гарно посиділи? Гостям дякую що прийшли! Для вас готував!!!!!! Вы швагро?))))
Юріч Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:26 #2535 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:26 9 минут назад, bublik007 сказал: Вы швагро?)))) А ти, Олеже, не знав?
kayot Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:49 #2536 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 00:49 32 минуты назад, bublik007 сказал: Вы швагро?)))) так
Dorothy Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:25 #2537 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:25 І тут сімейні клани
ForZa Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:30 #2538 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:30 Щось одне бла-бла, а фото вкусняшок немає
Юріч Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:30 #2539 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 06:30 Да тут ціла алко-гастрономічна мафія)).
vaz75 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 11:48 #2540 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 11:48 5 часов назад, ForZa сказал: Щось одне бла-бла, а фото вкусняшок немає Так смачно було і душевно, що фотати не було часу, звиняйте. Додам, що на вечерю була картопля в незвичному, але дуже смачному, клярі, хітре м,яско з грибами, маринованому в бальзаміку, олів‘є, тушена курка, хітрий салат з карамелізованих овочів, пармезан, текіла, маргарита,шампань,горілка,коньяк. Голоаний показник смачності, що на столі нічого не залишилося
ForZa Опубліковано 30 Березня, 2016 в 11:54 #2541 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 11:54 6 минут назад, vaz75 сказал: фотати не було часу Я не особисто до вас! Просто у темі раніше одні фото, поради, рецепти..., а останні дні...
Юріч Опубліковано 30 Березня, 2016 в 12:45 #2542 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 12:45 Раніше і долар був по п'ять)). Ну не будьте Ви таким снобом, в житті все по правилах робите? Що поганого в тому, коли у колі друзів ведеться душевна розмова? То ж далеко від теми не відійшли, матами не ругаюься, не ображають і не посилають один одного. Чи потрібно тут картинки застілля постити, а саме застілля і супутні питання обговорювати в розділі "флуд"?
kayot Опубліковано 30 Березня, 2016 в 20:54 #2543 Опубліковано 30 Березня, 2016 в 20:54 Отже по темі. Вчора вирішив трошки покуховарити, всі мої страви (крім смажених овочей в бальзамічному соусі та хитрого мняска) це власні проби і етюди. 1. " картопля в незвичному, але дуже смачному, клярі " - дуже давно смажу рибу, але завжди смажив обмакуючи в борошно, а пару місяців назад вирішив замість брошна спробувати манку, так і з картоплею, вирішив добавити якогось незвичного кляру. Отже, картопля, нарізана на чотири, вкидаю у підсолену та кіплячу воду та приварюю 8-10 хв. Після цього зливаю і висипаю на великі тарілки та ставлю на протяг - треба щоб дуже щвидко охолола. Беру великий пакет, насипаю туди борошно, сіль та перець, холодну картоплю вкидую в пакет та файно перемішую. В той час, в духовці стоїть протвень з олією...яка вже розкалилась. З пакета, рукою викладаю картоплю на протвень, щоб менше насипалось борошна. Картоплю добре перемішую, щоб вся була в оліі. І в духовочку на 200-220. Кожні 20 хв помішувати. 2. «хітре м,яско з грибами, маринованому в бальзаміку» - міні стейки, шинка, вирізка – кому як, ріжу проти волкон товщиною до 1см, сік лимона, сіль та перець з обох сторін і на годинку/другу в холодильник в саме тепле місце. Бажано чугунку але і піде фуфлонова пательня. Розжарюю олію до думка, 8-10 зубчиків чесночка, і кидаю мняско – ото саме складне – по всій кухні та оляі літає…руки всі печуть. Часник тільки обжарити до коричневого та вийняти. Мняско має трошки з кожної сторони підгоріти..тільки умовно трошки!!!!!! Перевертаємо….коли дві сторони готові – наливаємо теплої кип’яченої водички так, щоб покрила мняско, вкидаємо туди часник, накриваємо кришкою, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь на мінімум і томимо 30-40 хв. Мнясо краще щоб було не багато – тоді обжариться, а не підтушиться. Як час пройшов – вогонь на максимум, часник в смітник – і перевертаючи мняско повністю випарюємо рідину. Коли води вже немає – мняско готове. Гриби, шампіньйони – на чотири, жаримо на великому вогні в слабкій олії….поки не чтануть коричневі….сіль, перець і дві чайних ложки бальзамічного….і допоки не пропаде запах оцту і не почне пахнути вином!!!!! 3. « олів‘є» - ну ту все стандартно!!! 4. «тушена курка» - також все просто, один момент – першу водичку зливаємо 5. «хітрий салат з карамелізованих овочів» - перець червоний болгарський, цибулька, кабачок, помідор (але не вчора – не було). Пательня, великий огонь та розпечена олія – цибулька нарізана крупними «перьями» (не знаю як вырно це назвати) вкидаємо, та не зупиняючись, перемішуємо до легкої прозорості, потім перець…..2-5 хвилин, в залежності від розміру порізки – коли відчуєте запах смаженого перцю….вкидаєте кабачо або помідор, ще хвилинка…. Чайна ложка цукру, дві-три хвилини, сіль та перець, і дві-три ложки бальзамічного оцту…і знов ж таки, поки не пропаде аромат оцту. Хоча в цій страві, червоний перець забирає на себе запах оцту. От такі страви – на легку руку!
yura-patriot Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:05 #2544 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:05 Ніколи так не було,а тут дружина захотіла печеного карпа!(надивилася передач)) ) просто так,купили капра 1кг.200г..і забабахали)).Фішка у тому, що риба повністю очищується від усього(залишається філе) так! вихід малий,але,але..це капєц! Ще запекли картошку з морквою + цей карп,ммм......Ще салат з редиски,і яйця.
kayot Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:41 #2545 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:41 Юрчик, а кості вілочкові куді дів? Теж виймав????
yura-patriot Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:48 #2546 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:48 7 хвилин тому, kayot сказано: Юрчик, а кості вілочкові куді дів? Теж виймав???? Макс,друже, не зрозумів питання,якщо можна ще раз запитай,тіко по пацанські))Вілочкові-це тіпа дуже мілкі???
Юріч Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:53 #2547 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 20:53 В 18.03.2016 at 22:19, YouRich сказал: Я з цього половину слів навіть не знаю, не те щоб куштувати... Та ці два швагра такі вишукані, такі слова знають...хоча я вже повторююся
kayot Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 21:08 #2548 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 21:08 Іпать колотіть вашего карася!!!!! " В спинном участке есть еще тонкие вилочковые косточки, которые не относятся к скелету, а представляют собой окостенелости межмускульных сухожилий, обеспечивающих рыбе определенную костистость " http://fish-farming.ru/549/ Це все те....що є причиною того, що більшість людей або не їсть таку рибу, або заїдають ії скоринокю від чорного хліба, або глубаються годинами над одним карасиком. Після декількох продцедур, я таку рибку даю дитині...і навіть не перпеживаю. От і питаю твій метод?
Юріч Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 21:30 #2549 Опубліковано 2 Квітня, 2016 в 21:30 20 минут назад, kayot сказал: перпеживаю. Я ж говорю - французи .
yura-patriot Опубліковано 3 Квітня, 2016 в 07:31 #2550 Опубліковано 3 Квітня, 2016 в 07:31 10 годин тому, kayot сказано: Іпать колотіть вашего карася!!!!! " В спинном участке есть еще тонкие вилочковые косточки, которые не относятся к скелету, а представляют собой окостенелости межмускульных сухожилий, обеспечивающих рыбе определенную костистость " http://fish-farming.ru/549/ Це все те....що є причиною того, що більшість людей або не їсть таку рибу, або заїдають ії скоринокю від чорного хліба, або глубаються годинами над одним карасиком. Після декількох продцедур, я таку рибку даю дитині...і навіть не перпеживаю. От і питаю твій метод? А! поняв,кароч,дружина з тим карпом десь 40хвилин "гралася" положила шкуркою на тарілку і серединку попрорізала,посікла хрестиками і щіпцями майже усе подоставала,але все дістати сам знаєш не реально,мені попалась парочка,але їх в такому розпластаному шматку дуже добре видно і дуже легко діставати,навіть мала без проблем поїла.Ось на фото видно як лежить риба перед тим як починати діставати косточки, ось з цим саме більше мороки, тому напевно і часто таке не поробиш(марудно),а на вихідних інколи варто,бо особисто мені дуже смачно потім наминати ну майже без косточок. PS: кажуть якщо в такому виді смажити, положити цей шмат на сковорідку,то кісточок взагалі не буде відчуватися,бо тіпа в посіченому м'ясі вони (оці вілочкові) повністю просмажуються і не відчуваються, але щось я не дуже в це вірю
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.