Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго ранку! Ще не знаю що буде на вечерю, а вже вранці куштуємо щербет з арахісом та кружечкою гарячого какао.
Рецептик щербету: 1 стакан молока (бажано жирніше), 3,5 стакани цукру, масло 80г. Молоко та 3ст цукру ставим на вогонь і постійно помішуємо. Обжарюємо арахіс. 0,5 ст цукру також обжарюємо на сковорідці до коричневого кольору. Додаємо коричневий цукор до увареної суміші з цукрового молока. Ще проварюємо. Перевірити чи досить варити, можна капнувши капельку на тарілку: якщо не розтікається - значить досить. Додаємо масло, висипаємо арахіс. Розливаємо по формам і в холодильник.
Смачного!

DSC_7958.JPG

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я его слепила из того, что было...

Змішала все, що було в холодильнику, додала до тіста мигдалеву есенцію та лимонну цедру для аромату. Готові монетки перемазала і обмазала шоколадом та посипала горішками. Получились отакі мінітортики. Голод до солоду втамовують добре))

 

20160215_194907.jpg

Опубліковано
18 минуту назад, Antiphase сказал:

Нє, Друзі, Ви 100% молодці, але я в цю тему більше неходок, а то скоре в двері перестану прходити((

Від фоток не гладшають.

Опубліковано
30 хвилин тому, vaz75 сказано:

Від фоток не гладшають.

Фотки  "наганяють" апетит і стимулюють до приготування таких смаколиків, фото яких тут викладають))) Сам на холодильник косим поглядом зара дивлюся, бо там... Борщик з мясом, сметанка, сальце і соточка холодненької)))))

Опубліковано

Вчора смакували:

лазанья, на фото один з шарів 20022016500.thumb.jpg.38d2e20d5f8eeebb37

 бульйон з домашнього півника з домашніми макаронами, сушаться

20022016501.thumb.jpg.58e418ad913d6f7eec

 булочки-хмаринки, на цей раз зі штрейзелем 20022016499.thumb.jpg.db66c8664e3fec49a0

 

В ці булочки я додаю лише жовтки, тому, так би мовити, побічним продуктом, є білки, а з них - бізешки, на цей раз зробила горіхові.

 

Опубліковано
Щойно, YouRich сказано:

Юрік, ти знаєш, що коли ми навесні збиремся в Бубліка (хоча він ще цього не знає), ти будеш жарити стейки ))). 

Тю, а шо там жарити,налив-випив:D, а якщо серйозно то головне яке м"ясо і як замариновано,а смажити то лєгко,ну і на мангал по пару хвилин з обох сторін,головне не пересушити.

Опубліковано
Щойно, YouRich сказано:

Жарити - я і мав на увазі приготувати м'ясо і пожарити, а не тільки пожарити )).

В мене завжди класно виходить коли з бухти-барахти, а коли сильно стараюся ну десь там на ДН, чи на дачу разом з друзями то с.ка не виходить(( то м"ясо жорске,то не досолене,то не промариноване,то сухе, не знаю чого,мож тому що сильно переживаю.А ось коли сам для себе тяп-ляп,ну блін завжди вихотить.Власні спостереження показують, треба меньше "труситися" на тим всім,а попроще,ось тоді клас!

Опубліковано

ау, Бублік, "ой, тєперь он і тєбя посчітал"

52 минуты назад, YouRich сказал:

Юрік, ти знаєш, що коли ми навесні зберемося у Бубліка (хоча він цього ще не знає), ти будеш жарити стейки ))). 

 

13 минуты назад, yura-patriot сказал:

В мене завжди класно виходить коли з бухти-барахти, а коли сильно стараюся ну десь там на ДН, чи на дачу разом з друзями то с.ка не виходить(( то м"ясо жорске,то не досолене,то не промариноване,то сухе, не знаю чого,мож тому що сильно переживаю.А ось коли сам для себе тяп-ляп,ну блін завжди вихотить.Власні спостереження показують, треба меньше "труситися" на тим всім,а попроще,ось тоді клас!

Не фонтаніруй: гаряче сирим не буває, а горілка вона розслаблює і притупляє смакові рецептори :rolleyes: 

Опубліковано
53 минуты назад, igorgame сказал:

Цікаво з "Бордовки" тут щось розмістять, як гуляли і що їли? :)

 

Для цього створять окрему тему...я так думаю B)

Опубліковано

От сходив на бордовку, і тепер я хочу посадити в вазон перець.

Маринований гострий перець взагалі тепер довго ходити за мною буде

Опубліковано
11 час назад, Tarzanych сказал:

От сходив на бордовку, і тепер я хочу посадити в вазон перець.

Маринований гострий перець взагалі тепер довго ходити за мною буде

Там був перець? Маринований ще? Вродє п'яним не був...

Опубліковано
58 хвилин тому, vaz75 сказано:

Там був перець? Маринований ще? Вродє п'яним не був...

Той перець до тебе не дійшов))) Закінчився на Пламові)))

Опубліковано
2 часа назад, erica сказал:

Той перець до тебе не дійшов))) Закінчився на Пламові)))

Гм, вимагаю сатисфакції :D

Опубліковано
11 хвилин тому, yura-patriot сказано:

Скумбрія з рисом та овочами.

Нє, ну ти фулюган , дядько Юрко)) Ну чи ж можна таку красу на ніч показувати?))) В мене в холодильнику тіко голубці.. Ех, піду до холодильника колядувати)))

Опубліковано
7 годин тому, yura-patriot сказано:

 

 

 

 

Скумбрія з рисом та овочами.

 

 

 

Як скумбрію готував ?

В мене  щось подібне виходить при тушкування в мультиварці на подушці з моркви

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...