Tanichka Опубліковано 16 Лютого, 2016 в 08:09 #2401 Опубліковано 16 Лютого, 2016 в 08:09 Доброго ранку! Ще не знаю що буде на вечерю, а вже вранці куштуємо щербет з арахісом та кружечкою гарячого какао. Рецептик щербету: 1 стакан молока (бажано жирніше), 3,5 стакани цукру, масло 80г. Молоко та 3ст цукру ставим на вогонь і постійно помішуємо. Обжарюємо арахіс. 0,5 ст цукру також обжарюємо на сковорідці до коричневого кольору. Додаємо коричневий цукор до увареної суміші з цукрового молока. Ще проварюємо. Перевірити чи досить варити, можна капнувши капельку на тарілку: якщо не розтікається - значить досить. Додаємо масло, висипаємо арахіс. Розливаємо по формам і в холодильник. Смачного!
inna8919com Опубліковано 16 Лютого, 2016 в 14:25 #2402 Опубліковано 16 Лютого, 2016 в 14:25 Я его слепила из того, что было... Змішала все, що було в холодильнику, додала до тіста мигдалеву есенцію та лимонну цедру для аромату. Готові монетки перемазала і обмазала шоколадом та посипала горішками. Получились отакі мінітортики. Голод до солоду втамовують добре))
Ko3bMa Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 21:44 #2403 Опубліковано 20 Лютого, 2016 в 21:44 Грибная похлебка, "Властелин Колец" Все по рецепту, але селеру бажано замінити або на картоплю-моркву або взагалі прибрати
yura2281 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 00:37 #2404 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 00:37 Курячі крильця та хачапурі. А доці карп запечений.
Antiphase Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 20:41 #2405 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 20:41 Нє, Друзі, Ви 100% молодці, але я в цю тему більше неходок, а то скоре в двері перестану прходити((
vaz75 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 21:00 #2406 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 21:00 18 минуту назад, Antiphase сказал: Нє, Друзі, Ви 100% молодці, але я в цю тему більше неходок, а то скоре в двері перестану прходити(( Від фоток не гладшають.
bublik007 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 21:33 #2407 Опубліковано 21 Лютого, 2016 в 21:33 30 хвилин тому, vaz75 сказано: Від фоток не гладшають. Фотки "наганяють" апетит і стимулюють до приготування таких смаколиків, фото яких тут викладають))) Сам на холодильник косим поглядом зара дивлюся, бо там... Борщик з мясом, сметанка, сальце і соточка холодненької)))))
Неонила Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:42 #2408 Опубліковано 22 Лютого, 2016 в 09:42 Вчора смакували: лазанья, на фото один з шарів бульйон з домашнього півника з домашніми макаронами, сушаться булочки-хмаринки, на цей раз зі штрейзелем В ці булочки я додаю лише жовтки, тому, так би мовити, побічним продуктом, є білки, а з них - бізешки, на цей раз зробила горіхові.
yura-patriot Опубліковано 25 Лютого, 2016 в 23:27 #2409 Опубліковано 25 Лютого, 2016 в 23:27 Кому такого стейка-мені такого стейка)))Короч стейк сер))
Юріч Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:34 #2410 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:34 Юрік, ти знаєш, що коли ми навесні зберемося у Бубліка (хоча він цього ще не знає), ти будеш жарити стейки ))).
yura-patriot Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:38 #2411 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:38 Щойно, YouRich сказано: Юрік, ти знаєш, що коли ми навесні збиремся в Бубліка (хоча він ще цього не знає), ти будеш жарити стейки ))). Тю, а шо там жарити,налив-випив, а якщо серйозно то головне яке м"ясо і як замариновано,а смажити то лєгко,ну і на мангал по пару хвилин з обох сторін,головне не пересушити.
Юріч Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:47 #2412 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 07:47 Жарити - я і мав на увазі приготувати м'ясо і пожарити, а не тільки пожарити )).
yura-patriot Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:15 #2413 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:15 Щойно, YouRich сказано: Жарити - я і мав на увазі приготувати м'ясо і пожарити, а не тільки пожарити )). В мене завжди класно виходить коли з бухти-барахти, а коли сильно стараюся ну десь там на ДН, чи на дачу разом з друзями то с.ка не виходить(( то м"ясо жорске,то не досолене,то не промариноване,то сухе, не знаю чого,мож тому що сильно переживаю.А ось коли сам для себе тяп-ляп,ну блін завжди вихотить.Власні спостереження показують, треба меньше "труситися" на тим всім,а попроще,ось тоді клас!
Юріч Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:26 #2414 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:26 От і нам тяп-ляп пожариш))).
vaz75 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:28 #2415 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:28 ау, Бублік, "ой, тєперь он і тєбя посчітал" 52 минуты назад, YouRich сказал: Юрік, ти знаєш, що коли ми навесні зберемося у Бубліка (хоча він цього ще не знає), ти будеш жарити стейки ))). 13 минуты назад, yura-patriot сказал: В мене завжди класно виходить коли з бухти-барахти, а коли сильно стараюся ну десь там на ДН, чи на дачу разом з друзями то с.ка не виходить(( то м"ясо жорске,то не досолене,то не промариноване,то сухе, не знаю чого,мож тому що сильно переживаю.А ось коли сам для себе тяп-ляп,ну блін завжди вихотить.Власні спостереження показують, треба меньше "труситися" на тим всім,а попроще,ось тоді клас! Не фонтаніруй: гаряче сирим не буває, а горілка вона розслаблює і притупляє смакові рецептори
Юріч Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:41 #2416 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 08:41 12 минуты назад, vaz75 сказал: ау, Бублік, "ой, тєперь он і тєбя посчітал"
igorgame Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 17:47 #2417 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 17:47 Цікаво з "Бордовки" тут щось розмістять, як гуляли і що їли?
Юріч Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 18:42 #2418 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 18:42 53 минуты назад, igorgame сказал: Цікаво з "Бордовки" тут щось розмістять, як гуляли і що їли? Для цього створять окрему тему...я так думаю
Tarzanych Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 19:57 #2419 Опубліковано 26 Лютого, 2016 в 19:57 От сходив на бордовку, і тепер я хочу посадити в вазон перець. Маринований гострий перець взагалі тепер довго ходити за мною буде
vaz75 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 07:00 #2420 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 07:00 11 час назад, Tarzanych сказал: От сходив на бордовку, і тепер я хочу посадити в вазон перець. Маринований гострий перець взагалі тепер довго ходити за мною буде Там був перець? Маринований ще? Вродє п'яним не був...
erica Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 08:00 #2421 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 08:00 58 хвилин тому, vaz75 сказано: Там був перець? Маринований ще? Вродє п'яним не був... Той перець до тебе не дійшов))) Закінчився на Пламові)))
vaz75 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 10:29 #2422 Опубліковано 27 Лютого, 2016 в 10:29 2 часа назад, erica сказал: Той перець до тебе не дійшов))) Закінчився на Пламові))) Гм, вимагаю сатисфакції
yura-patriot Опубліковано 29 Лютого, 2016 в 22:25 #2423 Опубліковано 29 Лютого, 2016 в 22:25 Скумбрія з рисом та овочами.
bublik007 Опубліковано 29 Лютого, 2016 в 22:38 #2424 Опубліковано 29 Лютого, 2016 в 22:38 11 хвилин тому, yura-patriot сказано: Скумбрія з рисом та овочами. Нє, ну ти фулюган , дядько Юрко)) Ну чи ж можна таку красу на ніч показувати?))) В мене в холодильнику тіко голубці.. Ех, піду до холодильника колядувати)))
Mykola81 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 06:04 #2425 Опубліковано 1 Березня, 2016 в 06:04 7 годин тому, yura-patriot сказано: Скумбрія з рисом та овочами. Як скумбрію готував ? В мене щось подібне виходить при тушкування в мультиварці на подушці з моркви
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.