Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами.

Дітям молочна рисова каша, компот.

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Голубці,запечена в духовці картопелька, тушковані баклажани з овочами.

Дітям молочна рисова каша, компот.

Рецепт баклажанів, будьте ласкаві :) Бажано детальний)))

Опубліковано

Баклажани миємо, ріжемо соломкою, складаємо в окрему посуду. Добре збиваємо яйця (кількість яєць залежить від кількості баклажанів: на один середній по величині баклажан - одне яйце). Заливаємо збитими яйцями наші баклажани, добре вимішуємо і залишаємо на хв 30-40, щоб вийшла гіркота. В цей час злегка підсмажуємо дрібно потерту морковку, цибулю і очищені від шкірки помідори.(якщо є печерички - теж можна додати, обсмажити)

Викладаємо всі підсмажені овочі в казанок, додаємо спеції. Обсмажуємо баклажани, викладаємо до овочів, додаємо сметану(або майонез,якщо хтось любить; але в сметані баклажани ніжніші і не так багато олії у страві буде ) і тушкуємо ще хв 20, обережно помішуючи.Готові баклажани притрушуємо зеленою петрушкою чи кропом. Смачного!

  • 2 тижня потому...
Опубліковано

До картопляного пюре маринована скумбрія.

Маринад простий, але виходить смачно.

На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції.

Доби достатньо. :0111:

post-2742-0-42318400-1316021740_thumb.jp

Опубліковано

До картопляного пюре маринована скумбрія.

Маринад простий, але виходить смачно.

На літру води стопка солі, 1 столова ложка цукру, 1 чайна ложка лимонної кислоти, перець горошком, лавровий лист і спеції.

А як довго маринувати?

Опубліковано

Olesya, якби сьогодні був четвер, я б подумала, що ти з дегустації :D

Доби достатньо. :0111:

Сама в шокови!:D

Дякую, тепер точно знатиму:g05:.

P.S. Приєднуйся на дегустацію.

Опубліковано

У нас сьогодні на десерт до чаю домашні слоєчки з екологічно-чистими карпатськими чорницями, а до пива - без начинки солоні з приправками :0111:

П.С. Люди, заберіть від мене тарілку :g05:

Опубліковано

Деруни зі сметаною.

Колись давно чула, щоб не темніли, то після того як натерти, злити картопляний сік, а замість нього додати молока. Так і не спробувала.

А нещодавно в сюжеті про фестиваль дерунів на Волині почула пораду - додати сметани. Ця порада мені більше сподобалась :DСьогодні спробувала. Останні порції дійсно так не темніли, швидше ставали кремового кольору.

Опубліковано

Ватрушки с пылу с жару :0005: і ще пиріг з яблуками

О, і у мене домашня випічка - спекла торт з чорносливом "Шапка гуцула".

Опубліковано

сьогодні вже пізно, а завтра будуть налисники з сиром та спагетті з морепродуктами.

про налисники вроді розказував.

а про спагетті тут не бачив. отож

ставляться варитись спагетті.

на оливковій олії обжарюються порізані помідори, через хвилин додаються морепродукти (мідії, кальмари, креветки,... ), ще через пару хвилин можна добавити філе червоної риби. солиться, перчиться по смаку, добавляється базилік. як правило до закінчення обжарки підспівають спагетті, які закидаються до морепродуктів. ще трохи потримати на вогні.

приємного )

Опубліковано

Пробував приготувати карбонаре справжню (без вершків).. так на трійочку.

Може наступного разу викладу фото..

А ще готував салат з фінокіо (овощ) прикольний і дуже незвичний смак.

Опубліковано

А мне вчера было лень ползти в "Соло" и я решил дома сам пиццу сделать и вот что вышло (на фото троха обманчиво выглядит тесто, на самом деле оно очень тонкое) post-490-0-70845000-1317642201_thumb.jpg

Тесто (хватает на 2 пиццы, как на фото):

1. 2,5 стакана муки

2. 2 ч.л. сухих дрожжей

3. 2 ст. ложки оливкового масла

4. 1/2 ч.л. соли

5. 1 стакан тёплой воды

Соус:

1. Помидоры - 2-3 штуки

2. Оливковое масло 1 ст. ложка

3. Чеснок 3-4 крупных зубца.

С помидор снять шкуру и измельчить блэндэром, чеснок оч мелко нарезать и поджарить на оливковом масле, довабить помидоры и тушить 7-8 мин на маленьком огне под крышкой.

Протвинь смазать оливковым маслом (я это делаю прямо руками заодно и руки смазываются) и дальше наше тесто руками растягиваем по протвиню.

Тесто смазываем получившимся соусом и наваливаем на него всё, чего душа пожелает!

В духовку, нагретую до 200 градусов на 7-8 мин, дальше псыпаю сыром и ещё на 2-3 минути!

А дальше - приятного аппетита!

Опубліковано

знайшла де готують різну смакоту і є фото

тому вибираю там

пару рецептів пробувала-вдалося

огірковий хліб-дуже смачно

http://forum.povarenok.ru/viewtopic.php?t=4011&postdays=0&postorder=asc&start=0

Опубліковано

У нас сьогодні справжня осіння смакота - печена капусточка з зернами гірчиці та часничком. Во! А ще картопелька та запечені курячі стегна.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...