Перейти до змісту

Методи контрацепції

solnishko

Контрацепція  

456 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 116
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Тут "переривання" це означає "на сторону (на спину, на живіт ....)" чи "не кінчати" ?????? )))))))))))))))))

Ага. Про Тантричний секс чув ? От його мета саме "не кінчати". А в топіку мається на увазі саме "не в партнерку".

Опубліковано

потрібно вчасно доставати :)

Типу: Що спільного між підгорілим пиріжком, вагітною жінкою та "утопленником" ? - Правильно, у всіх випадках пізно вийняли.

Опубліковано

Тут "переривання" це означає "на сторону (на спину, на живіт ....)" чи "не кінчати" ?????? )))))))))))))))))

Ага. Про Тантричний секс чув ? От його мета саме "не кінчати". А в топіку мається на увазі саме "не в партнерку".

Дякую ))))

Опубліковано

Консультация на тему: "Что такое секс"

Председатель: - Секс это болезнь, потому, что требует постельного режима.

Врач: -Какая это болезнь, если затрачивается столько энергии? Это работа.

Инженер: - Какая это работа, если самый главный член стоит? Это процесс!

Адвокат: - Какой это процесс? Это взятка - один дает, другой берет.

Коммерсант: - Какая это взятка, если оба удовлетворены? Это искусство!

Артист: - Какое это искусство, если нет зрителей? Это наука.

Профессор: - Какая же это наука, если самый плохой студент может, а я нет? Это сделка.

Еврей: - Вы меня извините, какая это сделка, если вкладывается больше, а вынимается меньше.

• 6 місяців потому...
Опубліковано

рєзєрватів чи прєзєрвуар, як кому більше імпонує, ще й до всього елекронікалі тестед йолки-брьовна

• 6 місяців потому...
Опубліковано

доволі непоганий варіант перерваний статевий акт, а якшо раптом не встиг-постінор допоможе :)

Опубліковано

доволі непоганий варіант перерваний статевий акт, а якшо раптом не встиг-постінор допоможе :)

Постінор - це дуже велика гормональна встряска для організму. Гінекологи не радять його використовувати дуже часто, адже в майбутньому можлива дисфункція яєчників, а тому й безпліддя. А ще майже у всіх країнах постінор заборонений препарат. Тому я не вважаю постінор методом контрацепції, скоріше "екстреним помічником" (але не для мене, це точно).

Опубліковано
доволі непоганий варіант перерваний статевий акт, а якшо раптом не встиг-постінор допоможе

bit, сексуальна революція вже відбулась і постінор - не метод

вчи матчасть разом з подружкою, бо так і до біди не далеко

Опубліковано

ловкій...а якщо раптом не встиг...

потім такі "шустрякі" будуть ловко , одним взмахом, дамі вуса збривать, які від надмірного

споживання гормонів виростуть

Опубліковано

Три женщины беседуют о контрацепции.

— Я предохраняюсь презервативами...

— Я — таблетками.

— А я — табуреткой.

— ?!

— Мы любовью занимаемся стоя,

а муж у меня — коротышка, всегда на табуретку встает. Как только я увижу,

что он глаза начинает закатывать, сразу табуретку ногой вышибаю!

Опубліковано
не те, щоб статистикою, але така дрімучість не може не вражати

какіє ми прадвінутиє))) аж на рвоту тягне ^_^

Опубліковано

bit, сексуальна революція вже відбулась і постінор - не метод

вчи матчасть разом з подружкою, бо так і до біди не далеко

Тєма сісєк контрацепції не раскрита!

Ану просвятіть, Наталю, в правильних методах :)

Опубліковано

Тєма сісєк контрацепції не раскрита!

Ану просвятіть, Наталю, в правильних методах :)

да! так сказать, із лічного опита.

б**дь, про сісьгє мовчу із паслєдніх сіл..

Опубліковано
какіє ми прадвінутиє))) аж на рвоту тягне

нє, ну якщо на презервативи грошей не вистачає, тоді, канєшно, да

але я взагалі-то мала на увазі постінор і дрімучість в плані того, що якщо навчився займатись сексом, то тре ж знати, що постінор - то метод далеко не безобідної ЕКСТРЕНОЇ контрацепції

п.с.Zeuss, Толік, я вас теж люблю))

п.п.с. а перерваний акт, на думку деяких лікарів, не тільки ненадійний в плані контрацепції, а при регулярному застосуванні призводить до поступового зниження потенції :P

Опубліковано

п.п.с. а перерваний акт, на думку деяких лікарів, не тільки ненадійний в плані контрацепції, а при регулярному застосуванні призводить до поступового зниження потенції :P

а від мастурбації, кажуть, на долонях росте волосся(а я то думаю, чо Юзчєнко весь час долоні дємонстрірував - ці руки тіпа, нічо не...)

Опубліковано

Як каже наркоман Павлік: "ах**ть!". І шо робить тим хто хоче фєрічності і повноту відчуттів?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...