Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора отримала смс: згідно акції "Разом назавжди" ви стали учасником авто "Ford Fiesta" від  Winner Ukraine. Київ, Артема 53 і телефон на 066...

Моєму чоловікові такі смс-ки кожного тижня йдуть :sq_ye: Десь на десяту таку смс-ку його колеги сказали, а може це шанс і вирішили подзвонити. На другому кінці дроту сказали покласти на телефон десь зо 300грн і то ВЖЕ - і тоді йому буде щастя - зможе вже завтра отримати омріяний форд! :P Звісно, ніхто грошей їм не перераховував.

30.09.2010 з номера 0995660235 прийшло SMS наступного змісту: "Поехали в субботу за грибами?"

один в один чоловікові прийшло. ;)

Звичайно ж коли ви будете відписувати грошенят на рахунку стане менше. аналогічний випадок був із моїм другом забрало 17 грн. Так що люди видаляйте такі повідомлення, не давайте заробляти на ВАС. <_<

Треба чоловікові сказати.

Або ще така штука, пришла смс, "мені вчора було з тобою так класно"... прочитав чоловік, і попробуй докажи йому що це не коханець, або щось в тому роді. На слідуючий день мому чоловіку прийшла смс такогож плану.

:blink: ото да...

мені нещодавно прийшло 69 смсок зі словом "Ад", одна за одною :). оператор діджус, смски з номера київстар (067).

:ohmy: оце жесть!

69 ????

радуйся шо не 666.

:ok::g05:

• Відповідей 118
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

18 жовтня отримав від "незнайомих друзів" з номера +380913147912 смс "я тоже хочу у гості" Цілковита дурня.

Комусь таке приходило з цього номера?

А сьогодні, прийшло смс без тексту (абсолютно порожнє) з номера +380969599904.

Наскільки я зрозумів суть розводу полягає в тому, що б змусити абонента набрати на ці номери, або відіслати смс у відповідь.

Вуха та деякі інші частини тіла варто за відривати.

Опубліковано

Є така софтинка, MCleaner зветься. Це щось типу файрвола для смартфона. Свого часу по причині заойбування різного роду спамом і непотребом в СМС поставив її і налаштував таким чином, що СМС я отримую тільки від тих людей, що є в моїй записній книзі. Там жеж можна і фільтрацію вхідних викликів налаштувати, коротше одним словом - лєпота, вот її я рекомендую =)

Опубліковано

А мені за тиждень вже третій раз з номера 0955203533 приходить смс такого змісту:

Интересный факт на октябрь 2010 года. Этот месяц необычный, у него 5 пятниц, 5 суббот, и 5 воскресений. Такое случается один раз в 823 года. Такой месяц считается денежным. Разошли эту заметку 8 хорошим людям и через 4 дня получишь много денег. Это по Фен-Шуй. Если не отошлеш заметку, то упустишь удачу.

:D

На минулому тижні прийшло з номера 0995208375:

Нам пора!!! Ты не забыл а?

Опубліковано

Мені сьогодні з номера 10060 не дивна, а просто прикольна смс-ка прийшла.

Жду тебя в Приватбанке. Скучаю. Твоя кредитка :)

Опубліковано

Сьогоднішня подивувала:

Чем занимаешься, друже?

Може це Азаров?  :D

мені вчора точно така сама прийшла. Номер: +380954610437

Опубліковано

Сьогоднішня подивувала:

Чем занимаешься, друже?

Може це Азаров?  :D

мені вчора точно така сама прийшла. Номер: +380954610437

С того же номера с текстом "Чем занимаешься?" - сегодня пришла

Опубліковано

Нічого, що я цей пост використав в темі про маски-шоу в ПиватБанку? :rolleyes:

Опубліковано

Нічого, що я цей пост використав в темі про маски-шоу в ПиватБанку? :rolleyes:

Та будь ласка. Я ж не придумала. Ось Вам оригінал :D

post-8000-050405200 1288006461_thumb.jpg

Опубліковано

мені тож приходять частенько смс такого плану...Раз приходило шота про шашлики чи поедем)))Оце недавно прийшло "Шутку хочеш?"Я відписую і воно дальше лушпашить)) і шутка така дика була)) а додзвонитись туди неможливо) і смс як обична стоїть

Опубліковано

Ще одна свіженька такого ж типу.

post-8000-041566800 1288458350_thumb.jpg

Опубліковано

Мені ось що прийшло: GDE ZHE TVOYA SMS, KOTORAYA RAZBUDIT MENYA? OTPRAV TEKST ACTIVE+6454 NA NOMER 10060.TVOYA KREDITKA:)

Опубліковано

Мені ось що прийшло: GDE ZHE TVOYA SMS, KOTORAYA RAZBUDIT MENYA? OTPRAV TEKST ACTIVE+6454 NA NOMER 10060.TVOYA KREDITKA:)

Це здається номер приватбанку (або 10600, ввечері гляну точно)!

І напевно смс активації кредитної карточки ;)

Опубліковано

10060 це справді номер сервісу ПриватБанку кредитних карток. Для власника картки річ зручка, СМСкою з мобільного можу перевірити баланс на рахунку, поповнити телефон.

Видно геть туго з кредитками що спамлять на мобілки...

Опубліковано

Такі СМСки періодично приходять чоловікові. Причому суми коливаються від 1грн до 1200грн. Було вже напевно штук 20, чи може й більше.

post-8000-066094300 1288698489_thumb.jpg

Опубліковано

І мені таке надходходить час від часу.

Ось з останнього:

-Все будет хорошо, ты мне веришь?=)

-Я на это надеюсь, кто это?

-Всегда Никитой был)

-Никита, ты меня знаешь?

-Если человек знает меру, он знает всё

-Но хоть скажи откуда ты?

-Никита который в гости к Нинке приехал.

Я спочатку думала що хтось з друзів шуткує, але ні Нікіти, ні Нінки в мене у друзях немає.

За смс здерло так як і звичайно.

Опубліковано

Такі СМСки періодично приходять чоловікові. Причому суми коливаються від 1грн до 1200грн. Було вже напевно штук 20, чи може й більше.

post-8000-066094300 1288698489_thumb.jpg

это честные СМС от привата,

просто номер мужа привязан к чужой карточке, пусть позвонит на сапорт и раскажет ситуацию, сослен нескольких уточняющих вопросов "отвяжут"

Опубліковано

04.11.10 "А я тебе сегодня видел :) Чего не здороваешся?" з номера мтс. До мене також часто приходять дивні смс, найчастіше з номерів мтс.

Опубліковано

Ще одна свіженька такого ж типу.

+1

І вже навіть не прикольно - починає діставати...

post-8000-0-81588000-1289225716_thumb.jp

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...