Перейти до змісту

Безлімітні тарифні пакети на "Домашні мережі" ДГ

Рекомендовані повідомлення

Так безліміт жеж!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ура!!!Все фуричить!!!Не знаю як в кого, але в мене інет пошустрішав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ніхто не підкаже чому обділили Оптоволокном кравчука 15б? начебто будинок не дуже новий(6 років уже) і великий досить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З першого числа мають бути зміни в тарифах в тарифі за 75 грн., має бути 100гб., замість 50гб., і ще має бути новий Тариф за 50грн., швидкість 5мб., 10гб трафіку після чого швидкість падає до 512кб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звідки така інформація? Якщо це правда, то це просто крутатєнюшка! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поживем увидим, мне 50 ГБ маловато как-то

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніхто не підкаже чому обділили Оптоволокном кравчука 15б? начебто будинок не дуже новий(6 років уже) і великий досить.

да у них нету денег на прокладку новых линий на оптике ,кто сидел на меди тот и будет дальше сидеть ,пока билайн не дойдет и не подключит, я сам на ДМ ,30гиг за 84гр это-же налсмешка над здравым смыслом ,в следующем месяце билайн обещает до меня добраться и прощай ДГ, замучили они меня уже за 2 года конкретно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а звідки така інформація? Якщо це правда, то це просто крутатєнюшка! :smile-zachot:

Я звонив в ДГ оператор сказала що будуть зміни, і ще можна замовити місяць безкоштовного інету потрібно до них підійти написати відповідну заявку.

ДГ 10 років в честь цього місяць безкоштовного інету, більш детально телефонуйте 780016 780011.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДГ 10 років в честь цього місяць безкоштовного інету, більш детально телефонуйте 780016 780011.

Головне не забути привітати зі святом ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

да у них нету денег на прокладку новых линий на оптике ,кто сидел на меди тот и будет дальше сидеть ,пока билайн не дойдет и не подключит, я сам на ДМ ,30гиг за 84гр это-же налсмешка над здравым смыслом ,в следующем месяце билайн обещает до меня добраться и прощай ДГ, замучили они меня уже за 2 года конкретно.

Звідки така обізнаність у фінансовій-економічній ситуації приватної фірми? :)

Як діти :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

в следующем месяце билайн обещает до меня добраться и прощай ДГ, замучили они меня уже за 2 года конкретно.

Та йди вже, не ний. Тільки нзад не повертайся, ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я звонив в ДГ оператор сказала що будуть зміни, і ще можна замовити місяць безкоштовного інету потрібно до них підійти написати відповідну заявку.

а я все канфети чекаю:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки така обізнаність у фінансовій-економічній ситуації приватної фірми? :)

Як діти :)

дитя это ты ,а я пишу знаю что, и бывли-бы у них деньги ,то давно-бы они медь перевели на оптику ,а еще 4 месяца назад товарищу они вообще предлагали оплатиь проводку в его подьезд из соседнего, сумма 700гр ,потому-что у них на это небыло средств, а сейчас билайн у них переманивает клиентов, а они молча смотрят ,потому-что ничего сделать не могут ,финансы поют романсы ,а кредита никто не дает.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А правила позволяют забанить за идиотизм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

sergeyp пише це погляд очима зі сторони рядового користувача, просто інша частина користувачів ДМ не читає Борду і не пише в цю тему, а багато хто думають приблизно так само.

Не банить а намотувати на вус, і хочаб обіцяти їм хоч що небудь коректне - це ж ваші гроші!

serega "Та йди вже, не ний. Тільки назад не повертайся, ок?" - це така маркетингова політика компанії, був би я користувачем ДМ і мав такі ж сумніви як sergeyp, почитавши тему враз відключився без сумніву!

Баніть? Ну забанять тут його, а він зі злості через місяць забанить компанію, перейде на "Бджоли" і компанія втратить копійку.

Краще 40 раз по разу, ніж ніразу 40 раз! :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі ти правильно пишеш, але Серьозі я думаю ні холодно ні жарко від того чи буде sergeyp користувачем ДГ чи не буде.його робота не в тому щоб заманвати клієнтів, а на одного нитіка менше, це краще ніж на одного більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Впринципі ти правильно пишеш, але Серьозі я думаю ні холодно ні жарко від того чи буде sergeyp користувачем ДГ чи не буде.його робота не в тому щоб заманвати клієнтів, а на одного нитіка менше, це краще ніж на одного більше.

Абсолютно ні холодно ні жарко саме serega.

Він має таке ж відношення до ДГ як я до десептиконів.

З.І. Завтра доберусь до візитниці і наваяю про ДГ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все було б добре, якби Датагруп зробило всеукраїнську мережу як в Білайна. Доречі, такого в планах немає? :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"ДМ" за 75 гр буде 100г(10мбит) і за 50 гр 10г(5мбит),все інше без змін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хтось вже писав заяву на місяць безкоштовного інтернету?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А за місяць безкоштовного нету, хтось цікавився, які деталі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні просто передзвонив,привітав,поцікавився безкоштовним місяцем і мою заявочку прийняли по телефону,так як до кінця цього місяця туди не зміг би потрапити у робочий час.Наступний місяць пообіцяли безкоштовний,на мому ж тарифному плані!

Так що УРА!!! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну от, я інет не поповняв, вчора в 12 пропав, але согодні зранку вже є!!

Дякую.

(і після такої акції ще хтось буде казати шо ДГ поганий оператор?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ти нікуди не ходив, не дзвонив? Самі включили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нєнє,ходив вчора!!

Звичайно шо ходив! :0002:

написав заявку і все!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...